Annons:
 
 

Vad är skönhet för dig?

Storlek & utseende pratas det ju om mycket & i många sammanhang….En del säger att den är mkt viktig , en del tycker absolut inte den är det….

När det gäller storlek på kroppar så är vi ju alla så olika. Långa, korta, små, stora, tunna, feta, kurviga, raka, bruna, bleka, hängiga, fasta…. you name it.

Vad är skönhet rent utseendemässigt för dig?

3 Kommentarer

3 Responses to Vad är skönhet för dig?

Säger samma! Utstrålning :) En människa som trivs med sig själv, har självkänsla och vågar vara naturlig blir vacker = en skönhet.
Sen är ett leende otroligt vackert! Så man ska le mycket :D

Riktigt bra blogg btw! Jag tror på dig! :D

Skrivet av Sandra 2009-11-28 vid 10:49 Svara

Lätt fråga Elin: Utsrålning! Spelar ingen roll hur man ser ut, bara det syns att man trivs med sig själv både på insidan och utsidan. Det är det mest atraktiva som finns.

Skrivet av Lisa O 2009-11-27 vid 06:51 Svara

Skönhet är ren hud, att väga 5 kg för mkt så att inte benen sticker ut, att inte sätta på sig för små kläder och att ha vårdat hår… helst är skönhet osminkad, men måste det vanliga bättras på, sure, lite men inte för mycket.
Vackra ögon kan göra massor också…om någon har så fina ögon att man inte kan slutta titta i dem ser man ju inte kroppen, men still… jag tycker det är hemskt med männsikor som lever med sin jättemassa övervikt utan att ta tag i det o sen säga ”men jag är snygg” eller ”men jag trivs med mig själv”… tror itne det är hela sanningen för någon, att inte hitta kläder som passar på vanliga affärer, att inte orka fysiskt… nej 5 kg övervikt, det är minsann mysigt o vackert=)

Skrivet av J 2009-11-27 vid 06:05 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php