Annons:
 
 

Det är alltid fel att döda en människa!

Om de pengar som användes och används för att bekämpa terrorism skulle investeras i utbildning, informationsteknologi, solenergi, avsaltning av havsvatten och andra humanitära åtgärder, att rädda liv, då terrorismen skulle förlora sin motivation!

Lämna kommentar

Arbeit macht frei!

Vad man menar med det i svensk översättning är att:

Arbete ger dig fritid!
Utan arbete du har ingen fritid och du blir värdelös, fattig med fattiga barn! Men om du arbetar då du kan planera din fritid i arbetet, vad du och din familj kommer att göra på nyårsdagen, på sportlovet på Påsk, på Valborg, på Midsommardagen, semestern, allt sen kan berättas i jobbet, därefter planera Julen och Nyårsafton!
Självklar det gäller inte för arbetaren vid löpande bandet eller i gjuterierna där hettan och bullret omöjliggör planering! Men har du ett trevligt skrivbord och du därifrån administrerar typ arbetslösa eller typ de ointegrerade, då du har en fin miljö och gott om tid efter att fyllt dina pärmar med diverse papper, då gäller det att planera fritiden! Numera man får skattelättnader om man arbetar och har underbart fritid! De som är så korkade att typ arbetar ideellt, har konstnärliga ambitioner eller sysselsätter arbetsförmedlare, coacher och liknande får skylla sig själv och får vara utan fritid!

Läs mer om det här:

http://ligator.wordpress.com/2011/02/22/arbeit-macht-frei/

2 Kommentarer

Ministerstyre?

Reinfeldt beklagar Assange-fallet (metro.se) 

Assange är redan dömd!

Lämna kommentar

Konstkritik på Newsmill!

http://www.newsmill.se/artikel/2011/01/31/att-reinfeldt-j-mf-rs-med-hitler-visar-kulturv-nsterns-extremism

JAA, Fredrik Segerfeldt! Maktfullkomligheten är full jämförbart med den f.d. österrikaren som har blivit tysk på väg till makten! Är man lite liberal kan man inse det! Sjukförsäkringen är en sak, FRA en annan, IPRED är en tredje, kriget i Afghanistan en fjärde, biltullar i Stockholm en femte exempel! Det finns nog fler exempel på maktfullkomlighet som grundas den helt lagliga representativa demokratin! Den tysken som syftas på, han har varit alltid väldigt noga med att låtsas följa den lagliga vägen, tills han startade världskriget!

Lämna kommentar

Mangadomen!

Att förbjuda bilder och att inneha vissa bilder, är en religiös handling! Likt i islam man får inte avbilda människor och gudar!
Igen bild skadar människan, ingen bild skadar barn! Däremot skadar napalmbomben, trampminor, granater helt lagligt barn och vuxna! Tänk på bilden från Vietnamkriget; http://plus.aftonbladet.se/nyheter/0004/30/viet.html
Men vapentillverkning, vapenförsäljning är helt lagligt, krigsföring är helt lagligt i Sverige!

2 Kommentarer

Hyresgäster i Sverige!

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_193631757314389&ap=1

Hyresgäster i Sverige beskattas extra jämfört med de som bor i egna hem! Nu skall hyresgästerna även betala för sysselsättningen i Sverige! En hänsynslös ombyggnadsraseri startades i Stockholm och resten av landet kommer att följa efter för att sysselsätta byggnadsarbetare, byggindustrin och folk runtomkring det! Målsättningen med ombyggnaden är att hyresgäster skall betala högre hyra och finansiera sysselsättningen! Hyresgäster får finna sig i det eftersom det råder bostadsbrist och det är inte så trevligt att bo i skogen så här års!
Tanken med Facebooksidan är att starta en proteströrelse mot kartellen som består av hyresvärdar, politiker, Hyresgästföreningen, Hyresnämnden och alla de som vinner på högre hyror!!!
Istället att minska bostadsbristen och bygga nytt, man bygger om, lyxrenoverar väl fungerade lägenheter! I Stockholmsförorten Husby finns hundratals tomma lägenheter som byggs om eller väntar på ombyggnad!
Hyresgäster får inte fördelar som ROT avdrag, utan får betala 2000 kronor mer i månaden per 100 kvadratmeter, än bostadsrätts och villaägarna! Ingen politiker bryr sig om hyresgäster! Kommunpolitikerna sitter i allmännyttans styrelse och lyfter rejäla arvorden på hyresgästernas bekostnad!
Jag själv väntar på evakuering på cirka sex månader som kan bli åtta, nio månader. Visserligen jag har inte godkänt ombyggnadsplanerna, men praxis visar att Hyresnämnden nästan alltid står på hyresvärdens sida! Att mitt liv fördärvas i ett års tid minst, att jag måste leva i ett provisorium, ingen tycks bry sig om, jag skall flyttas omkring som en paket!
Skitförbannad! Associerar ständigt till flyttningen av Krimtatarerna!

Rhinocerus Roseus Soddus

http://www.laszlold.eu/rhino.html

Lämna kommentar

Din hyra?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/renovering-dyr-small-for-aldre_5851433.svd

Den nya trenden gäller inte bara servicebostäder! Alla hyresgäster skall betala mer! Det räcker inte att hyresgäster skattediskrimineras med 2000/månad/100kvadratmeter jämfört med egna hem! Alla skall betala hyror som de är på nybyggda lägenheter! Ingenting får förbli billigt, inga låga hyror, för att alla vill ha ökade inkomster! Detta är möjligt tack vara bostadsbristen! Det finns inget konkurens, marknaden för hyresrätter kan betraktas som en kartell! De pensionärer som inte har råd med hyran, vad händer med de? Var ska alla unga och alla låginkomsttagare bo? Jag själv stämd inför Hyresnämnden eftersom jag vägrar godkänna Svenska Bostäders lyxrenovering!

Objekt Nr 1. Sarkofag.

http://www.laszlold.eu/objekt.html

Lämna kommentar

Censur!!!!

Foliehatten av för Sveriges marionettregering

http://christianengstrom.wordpress.com/2010/12/23/foliehatten-av-for-sveriges-marionettregering/

Nu när regering, polis, domstolar och försvar kontrolleras av USA kanske lika bra för Sverige att ansöka full medlemskap i Amerikas Förenta Staterna fullt ut! Då vi får dollars, Ku Klux Klan, fria vapenförsäljning och alla de andra som hör till Amerikas Förenta Staterna!

Vänligen Laszlo

Frihetsgudinna http://www.laszlold.eu/frihetsgudinna.html

Lämna kommentar

Hur mycket kostar administrationen?

Öka arbetslösheten!

http://www.newsmill.se/artikel/2010/12/02/ka-arbetsl-sheten#comment-220928

Har någon någonsin räknat ut hur mycket kostar att administrera arbetslösa? Alla arbetsmarknadsåtgärder och A-kassor?

Hur mycket kostar alla spärrvakter och andra vakter på tunnelbanan?

Hur mycket kostar att få ut sjuka på ”arbetsmarknaden”?

Hur mycket kostar att administrera hemlösa?

Jag antar att ingen vågar räkna på det, eftersom det skulle leda till enormt arbetslöshet, eller hur?

Vänligen Laszlo

Väntan på renässans. Nr 4.  (Godot kom inte!)

http://www.laszlold.eu/ventanporen4.html

Lämna kommentar
Annonser:
laga iPhone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet