Välkommen !!

Tänk om… du hade möjligheten att bestämma vilka arbetstider du vill ha, hur många timmar du ska arbeta och välja vilka kollegor du vill arbeta med. Tänk om du kunde bestämma din inkomst själv och bestämma vart i världen du ska arbeta och hur du ska arbeta. Tänk om pengar inte vore ett problem, vad skulle du köpa? Ny bil? Kanske ut och resa? Köpa en ny TV? Kanske t.o.m. ett nytt hus vid havet? Tänk om du hade mer tid att umgås med dina vänner och släktingar eller friheten att umgås med dina barn en hel mån

dag utan stress! Varför inte ta din fru, man, flickvän eller pojkvän på en weekend resa till Paris? Tänk om du var skuldfri och inte behövde oroa dig när räkningarna ska betalas. Ja tänk om…..
Inom det här företaget är det möjligt. Det kommer inte automatiskt och det krävs en hel del av dig. Men frågan är om du är nöjd med din situation idag, eller är du intresserad av mer i livet? Denna industri är en miljardindustri som bara växer och sysselsätter miljoner människor världen över. Vi vill visa 10 anledningar varför och hur det skulle kunna hjälpa dig att äga ditt liv.

Så välkommen till Olssons cafe, Koppargården, Ljusdal
Den 5 December 2012 – klockan 18:00
bokningar ring före klockan 15:00 senast den 5 December om du kan komma. Ditt JA är bindande. Välkommen.

Posted in Blogg | Leave a comment

Vad är nytt

Vad är nytt inom Ljusdal. Ja ett nytt lanserande nätverk håller att sprida sig i Ljusdal och jag är en av dom som är distributör. Inte för att jag tänker strida för att vi finns här i Ljusdal med men bra att veta att även jag är inom den branschen också. Så vad är jag då distributör för. Jo nämligen åt ett MLM – företag eller vad man nu ska kalla det. Och  visst det har fått en hel del hårda kriktiker runt om på nätet. Men anledning att många är verkligen tveksamma är ju att oftast vet folk inte ens vad de babblar om. I dag lanserar det runt en massa nätverk en del nätverk har funnits sen långt ner på 1950 talet om inte längre ner ändå. Ta bara Tupperware, Aloe Vera (Forever Living Products) och FilLine två av dom är jag konsulent för och det är oerhört svårt att få ut budskapet att man verkligen kan använda produkterna. Folk  idag är så involerad i sin stress att det inte ens orkar eller vill må bra. Skulle du vilja det må bra själv och kanske bara använda dig av produkterna själv. Visst det går jättebra. Men låt mig då presentera mig. Jag heter Natahlie Berglund. Född i Järvsö och trivs som den spontana tanten som vill verkligen visa denna kommun att det här klarar jag av. Tack och hej arbetsförmedligen för ert visade intresse av mig som person. För blogga och få använda av mitt eget bruk av produkter jag själv vill kunna må bra och kunna använda mig av är just såna här nätverk. Visste ni färesten att Aloe Vera det jag nämnde in är också ett MLM. Och de produkterna är skitbra på ren svenska. Den enda salvan som verkligen biter på mig när jag får ont i örat är propolisen. Strunt i stavningen. Men vill du veta mer om Käyni, Fitline, Tupperware, aloevera är det bara att maila till mig: natahlie.berglun@gmail.com

Posted in Blogg | Leave a comment

Ungdomsradion

Det här är en webbradio från Höganäs i Skåne. Tanken med detta inlägg är att fler ska få chansen att börja lyssna på denna sändning: http://www.radio-kullabygden.se/ungdomsradion/ Ungdomsradion sänder varje lördags eftermiddag så är det ungdomsradion som regerar i radion.
KL 12.00-19.00 för mer info kolla länken ovan.

 

Posted in Blogg | Leave a comment

X-Tjänst

Det har startats ett nytt socialt företag i Ljusdal. X- tjänst heter det. Syftet med det sociala företaget är att de ska kunna verka för att människor som står långt från arbetsmarknaden ska få en chans att få en avlönad och meningsfull sysselsättning.

En chans att återgå till den reguljära arbetsmarknaden. De kategorier de går ut med i deras flygblad är: Långtidsarbetslösa, Funktionshindrade, Behov av rehabilitering, på annat sätt står utanför arbetsmarknaden.

Företaget drivs som en ekonomisk förening där alla deltagare är medlemmar. Vanliga privata företag drivs av deras vinstintresse. I deras ekonomiska förening finns inte detta tänk utan: All ev. vinst går tillbaka in i den ekonomiska föreningen för att kunna bereda fler avlönat arbete. Så vad de jobbar med. Det utbud de går ut med är att alla dessa omfattas av Rut-avdrag de utför Städning och fönsterputsning, gräsklippning, Lövkrattning, trädgårdsskötsel (rensning, häckklippning o dyligt) Bortforsling av trädgårdsavfall, skräp och diligt till återvinningen,
Tillsyn okulärt av fastigheter ( ex fönster och dörrar) vid bortavaro vintervis ex kontroll av värme. Tömning och lagring av post vid bortavaro.
Tillsyn av fritidshus.
Inköp, post bank apotek
Telefonkontakt, varje morgon för att kolla att allt står rätt till. Mindre reparationer.
Sandning och snöskottning.
Trädfällning och mindre röjningar.

Vi hyr även ut sandtunnor 150 kr månaden.
påfyllning varannan vecka eller vid behov vi sandar vid påfyllning.

Ring för mer info 073 841 71 24

Timpris 250 kr. Tänk på rut- avdraget.

De  är mycket tacksamma att höra från ER om någon/några tjänster skulle vara av intresse. Finnes fler i ett och samma
område som är intresserade av samma tjänst, lämnar vi gärna en offert.

 

Så med andra ord. Välkommen att kontakta dem ifall ni behöver hjälp. De finns också på facebook: http://www.facebook.com/XTjanstEttSocialtForetag

Posted in Blogg | Leave a comment

Välkommen

Ja det kan man minst säga. Offrar mitt vakattornsstudium i kväll för att ha en presentation för det här: http://pm-international.com/?cid=203&TP=783109 Om fler kan komma så är det hemma hos mig klockan 18:00. Jag lovar ni kommer inte att ångra er. Plats: Snäre/Ljusdal

Posted in Blogg | Leave a comment

Hälsa

Hälsa och ett sunt levnadsätt är ett måste för att vi ska fungera i samhället i dag. Detta med att folk idag har ökad fetma och övervikt och olika hälsoproblem är en stor fara om jag får säga min mening. Skulle du vilja veta mer kolla gärna på den här länken. http://pm-international.com/?cid=203&TP=783109

Patenterade produkter med märkbara effekter.

Alla har en önskan om att vara friska och vitala in i åldrandet. Vi vill ha ett fräscht yttre och vi uppskattar det ungdomliga och naturliga. PM-Internationals produkter adresserar exakt dessa behov och ger både omedelbara effekter och långverkande resultat.

En sund grund för hälsa, välmående och skönhet.

Vetenskapliga studier har avslöjat att även mat som anses som hälsosam, såsom frukt och grönsaker, inte längre innehåller lika mycket vitalämnen som de gjorde för bara 15 år sedan. Detta betyder att det uppstått ett behov av ett målfokuserat kosttillskott om vi vill bibehålla vår energi och ungdomliga kraft.

En ny dimension av hudvård med anti aging.

Vår hy berättar mer om vårt fysiska välmående än vad många är medvetna om. Huden är en synlig aspekt av vår personlighet, ett konkret tecken på åldrande och den avslöjar konsekvenserna av vårt leverne.
Topprestation inom sport med hjälp av precisionerat kosttillskott.

Kosttillskott som används av professionella atleter för att optimera förmågan, måste väljas med omsorg. Tack vare FitLine® produkternas kvalitet, effekt och säkerhet är detta valet som mängder av toppatleter och olika landslag har gjort. Här kan nämnas det Tyska Ishockeyförbundet, Tyska Cykelförbundet, German Nordic Walking-förbundet, Tyska Tennisförbundet med flera, vilka är officiella partners till PM International.

Posted in Blogg | Leave a comment

Skolstart !!

Skolan har börjat och för att tänka på barnens bästa och stötta barnen i skolan och med läxor är kunskap och trygghet bland föräldrar och bland personal runt om på skolan. I min blogg Nattbarn http://nightisbaby.blogspot.se/ skrev jag för inte allt så länge sen bara nån vecka sen om mobbning. Går gärna in där och läs. Obs känsliga ämnen kan dyka upp i bloggen eftersom den rör sig om lite av varje.

Vill säga till alla barn och ungdomar runt om i Ljusdal och i övriga Sverige ta hand om er och stötta era vänner. Finns här om om ni behöver råd natahlie.berglund@hotmail.se

så välkommen tillbaka till skolan.

Posted in Blogg | Leave a comment

Tiden !

Lägger ner oerhört mycket tid  på  http://www.biltjuv.se/?ref=103045

Dels för att få in så många spelare som möjligt dit in. Måste säga att jag blir oerhört glad varje gång någon reggar sig på min reflänk. Igår var det en som gjorde det vet inte vem det var men han var inne en stund och snodde lite bilar. Det som är tråkiga är att det fortfarande körs den där tickande leksaken Taskern och dessa dubbelkonton bara för att de inte orkar sprida sina reflänkar. Ju mer tiden går för varje dag önskar jag att skaparen till spelet ska komma och ta bort den där dubbelkonto och tasker skiten igenoch förbjuda. Jag menar varför sitta och spela flera dygn och inte ens vara social bakom skärmen. Träffar man nya människor på det sättet. Nej man gör det inte. De enda gång man hör nått från dem som sitter på sån är de som klagar i forumet och vill ha mer och mer av allt. Och en massa olja för att sälja vidare för biljoner. Nä vi vill ha in er nya som är sociala som vill spela spel och prata med oss spelare och de trevliga moderatorna. Så just nu lägger jag ner oerhört mycket tid att få ut så mycket information om dessa spel.

Ha det gott alla Ljusdalsbor och runt om i landet. Natta

Posted in Blogg | Leave a comment

Godmorgon Ljusdal

Nu börjar man känna tröttheten sätta sin plats i kroppen och att man saknar den där duracelllleksaken inne på bt. Men jag har bestämt mig att det här är vekligen slut nu. Var mot det redan från början men ändå tillät de spela med skiten. Saknar så himla många spelare, det är nu de behövs för att rädda biltjuvspelet som håller på att falla som korthus. Ingen bryr sig om vi andra gamla spelare finns där. Igen bryr sig om via andra sitter bakom skärmen för en bästa vän slutar, drar till utlandet, eller ens finns där. Jag är en av dom som har gjort det gråtit och när intill gett upp. Först bara nån dag sen visste jag vad jag kan göra och vad vi som ville verkligen vara kvar, Det är vi som måste kämpa. Jag gör allt för att få in nya spelare till biltjuv. Med detta budskap vill jag säga: ‘Sprid länken, få 10 000 000 kr i spelet: http://www.biltjuv.se/?ref=103045 (Om IP adressen är unik!) Genom att du använder av min reflänk hjälper du inte bara dig själv utan du kan också hjälpa mig vidare i spelet.  Eftersom varje ny medlem får en sådan länk på sin profil.

Passa på att gör reklam för spelet börja redan nu idag midsommarafton och allt. Vem vet det kan vara du som kommer att ligga etta på alla listor därinne få härska över alla oss andra.

Så välkommen till Biltjuv 2012

 

Posted in Blogg | Leave a comment

Händer i Snäre, Ljusdal just nu:

Reggar nytt liv. Och här ser du vilket liv vi reggar:

Vi behöver alla nytt liv, och detta spel behöver nytt liv för att hålla spelet levande. Många gamla har hittat tillbaks.Och är välkommen tillbaks. Nu ger vi er chansen att även ni ska kunna få börja spela detta spel. Jag ger därför er min reflänk eftersom alla har ett mål allt kostar att ta sig upp till alla nivåer, Ju mer du kommer ju mer kostar lokaler, vapen och skydd osv. Och även omvårdnad på sjukhus om man råkar bli rånad av motspelaren. Det är inte bara det spelande som det  roliga utan det är sociala och gemenskapen som finns där som gör det roliga. Genom att hjälpa mig att klicka på reflänken bidrar du till att hjälpa mig vidare. Och du vi ses.
Våga prova på
Onlinespelet Biltjuv.se du också.
Råna, Stjäl, Härska
.: Se profil för NightisBlueBaby :.
http://www.biltjuv.se/?ref=103045

Posted in Blogg | Leave a comment

Godmorgon

Senaste nytt från denna lilla by. Idag slutar många runt om i kommunen skolan och jag vill önska er alla ett riktigt långt och skönt sommarlov. En del kanske kommer att jobba på sina lov och det är ju inte så dumt med lite extra att tjäna. Själv ska jag också jobba, både på mitt jobb och även här hemma med min hobbyverksamhet som konsulent. Skulle du vilja vilja prova på min hobbyverksamhet? Att bli din egen chef och få prova på att vara konsulent. Kontakta mig så kan jag hjälpa dig. Ju fler vi blir ju roligare är det som mitt motto lyder för min lilla verksamhet.

Åt dessa är jag konsulent till:

FitLine och Tupperware.

Men nu ska jag ut med med hunden och sen på mina barns skolavslutning. Vi höres.

Och till sist Lycka till alla Studentfirare både här runt om Ljusdal och runt om i landet.

Natta

Posted in Blogg | Leave a comment

Vad händer ?

Vilket väder vi har haft i helgen. Tror termometern visade 5 + hela tiden här ute i Snäre. Knappt 4 dagar tills barnen slutar skolan här i Ljusdal. Så var är sommaren? Och vad ska ni göra i sommar? Semestra kanske många av er kommer att göra. Det ska jag och min man göra. Vi ska köpa oss en bil och ut och resa och hälsa på lite folk som vi inte träffat på länge. Hade tänkt åka till Skåne och till Jönköping också men då blir det tåg. Jag kör inte såna långa resor frivilligt. Ska försöka inventera så jag har lite i mitt kommande företag också. Ska bli kul att börja som återförsäljare för klädmarknaden. Intresserad av mode, och presentationer? Vet ni ju vem ni ska besöka. Skylt kommer inom kort visas längs vägen.

Nu ska jag ner och fixa mig mer kaffe. Vi kanske ses. Hade Natta

Posted in Blogg | Leave a comment

Då var det sommar!

Första juni 2012 detta händer just nu här i Snäre. Bloggar och spelar biltjuv.se. Har försökt att komma igång med min dator men det är segt och sen man fick in Ljusnet så lärar man installera om windows jippi. tur att man har en tekniker till man som kan hjälpa mig att formentera om eländet.

Vill passa på att njuta nu i sommar för till hösten börjar jag att sälja kläder via demon och sånt. Vill ännu inte presentera med vilket ställer jag kommer att ha det via.

Tupperware fortsätter jag vill försöka komma igång med leveranserna lite mer tätare pga alla erbjudanden som körs varje vecka eftersom det är begränsat pga erbjudanden.

FitLine = må bra, lev sunt och en bra hälsa. Kontakt för mer info. 073/9521646

//Natta

Posted in Blogg | Leave a comment

Söndag ””

Våren är här. Ja man kan väl säga sommaren med för den delen för om tre veckor slutar mina barn skolan och går på sommarlov. Två av mina barn byter skola. Det innebär att en börjar i Sjuan och en i tvåan men på en specialskola. Varav det tredje kommer att fortsätta på sin skola där de går nu.

Har dragit på mig halsont.Tack för den min älskling. Men inte klaga..Fick en beställning nu äntligen efter ett lång uppehåll, men det är en lång väg kvar. Måste ha upp den där 3500 kr nivån så man får nånting för att man är konsulent. Skulle hav varit till Regnsjö i dag men damen var sjuk så jag åker till Bollnäs nästa vecka i stället. Ska försöka lägga en beställning till nästa vecka. Nån intresserad i Ljusdal?

Tupperware var ordet för varje grej. Så boka in mig i era kalendrar och hör av er. Vill gärna komma igång nu med en sprakande värdinneturneringar runt om i ljusdal

//Hade

Posted in Blogg | Leave a comment

Hej världen!

Välkommen  min nya blogg. Självklart ska jag även fortsätta med Nattbarn och Ta mig till stjärnorna. Just nu så har jag svårt att skriva pga att min dator laggar som vanligt. Men kan informera att det kommer upp länkar för mina  andra bloggar. Länkar till mina andra sidor osv. Utseendet ska jag också försöka fixa till. Så Återligen välkommen hit.

Posted in Blogg | Leave a comment