Annons:
 
 

.

Smileys i Hans sms betyder

Jag skrattade hjärligt när jag läste en artikel om sms. Så tolkar du hans sms (veckorevyn.com) . Låt mig berätta ett exempel. När en kille använder Smileys betyder det att han vågar vara lite gullig. Men det betyder också att han tror att tjejen är lite dum i huvudet. Killar tror alltid att de är smartare än tjejer och då killars humör utgörs av ironi tar han för givet att hon inte fattar det. Jag har inte tänkt på att sms kan vara så mycket psykologi, samtidigt undrar om jag våga fortsätta skriva Smileys efter detta?

Ett japanskt ordspråk lyder ”Ett kärleksfullt ord värmer tre vintermånader”. Jag gillar verkligen uttrycket och det säger väldigt mycket. Men vilka är det egentligen som kommer på ordspråken, jag menar vi pratar ju inte så. Tänkt dig att jag lunchar med vänner och utbrister ”En vis man fattar egna beslut, en okunnig gör som alla andra” (Kinesiskt ordspråk). Då hade de omyndigförklarat mig på plats haha.

Igår åt jag på thailändska restaurangen Sabai-Sabai på Norrmalm. Vi överraskade en vän som fyllde år och han såg mycket förvånad ut när alla vänner plus familj var samlade. Maten var utsökt!
Ikväll ska jag på Big Ben Standup Comedy på Södermalm. Ska bli kul för jag har aldrig varit där tidigare.

9 Kommentarer

9 Responses to Smileys i Hans sms betyder

Tja William,

Kul att läsa din blogg och framför allt kul att få läsa artikeln om hur killar skriver sms. Skönt att få bekräftat det man redan vet. 😛 Men visst, tro ni att ni är smarta.

Hoppas att du hade en fortsatt trevlig helg efter Sabai Sabai. För oss blev det iaf party all night long för Martin.

Skrivet av Sussie 2008-11-19 vid 03:43 Svara

  Najs att du hittat hit. Jag skrattade gott när jag läste sms-artikeln. Hoppas du följer bloggen!

  Skrivet av Måndagskram 2008-11-20 vid 10:15

Hmm undrar vad Veckorevyn har för källor….Hänt Extra och Frida kanske?

Skrivet av Martina 2008-11-18 vid 02:28 Svara

Hahaha! Lite dum i huvudet… ja. hm. Ok. Är detta sant? Jag har nog aldrig sett veckorevyn som någon pålitlig källa kanske, så frågan är om det kanske är de som är lite dumma i huvudet?

På tal om ordspråk så har man väl kläckt några genom åren. ”Det gäller att ha ludd mellan tårna” eller helt enkelt nya begrepp som ‘moderatpaket’. Men nej det är nog inget som man bara hasplar ur sig utan vidare utan det krävs ju en viss konversation för att det ska komma på tal.

Lasergamet i fredags var helgrymt, tack William för en härlig kväll!
Har haft många intressanta diskussioner i helgen om kulturella beteenden uttryck osv, och några om grooming till exempel. Haha. Vet du att i Japan så äter män sällan sött(för att det är kvinnligt)? Och i Tyskland är man ingen riktig man om man duschar varmt.

Har fått MASSA roliga, underbara, intressanta nya vinklar, idéer, tips, länkar osv som jag är villig att dela med mig av. Kanske man skulle skapa en blogg? 😉

Abrazosos Tigerkaka
/Isabella

Skrivet av Queen of the Couch 2008-11-17 vid 09:06 Svara

  Jag skrattade gott åt din kommentar. Intressant om det om Japan och Tyskland. Sånt är ju hur intressant som helst. Måndagskram på dig.

  Skrivet av Måndagskram 2008-11-17 vid 10:06

Låt killarna tro att de bestämmer hehe. Vi vet ju hur det ligger till hehe

Skrivet av Liz! 2008-11-16 vid 05:35 Svara

  Ha ha. Kul att se att du hittay hit. Måndagskram på dig.

  Skrivet av Måndagskram 2008-11-17 vid 10:08

hahaha! att smilisar kan ha sådan betydelse hahaha!

Skrivet av Föneböna 2008-11-16 vid 05:34 Svara

  Ja det visste inte jag heller. Väntar nu på en liknande artikel fast åt tjejhållet ha ha. Måndagskram!

  Skrivet av Måndagskram 2008-11-17 vid 10:10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet