Annons:
 
 

Önskningar….

Har möblerat hela vårt nya hem. Dyrt blev det. På det skulle jag behöva nya kläder om jag inte ska gå i onepiece el pyjamas till jobbet. Nya skor, tröjor mm. rensade nog ut förmycket och tänkte inte på konsekvenser

.

Åh vad jag vill finnas till, göra roliga saker, njuta av livet, känna mig fin, inte bara hela tiden göra vad som måstes

Lämna kommentar

helgerna.

Helgerna har varit bra. Sjukt stressad med 20 Tim arbete precis före jul, mat och klappar skulle slås in och lagas. Köpas och kvitton sparas. Det mest positiva var att det var Majas första jul och nyår och hon njöt och att jag fick ha min son Linus här nästan en vecka. Utöver de sk ”plikterna” har vi mest spenderat tid hemma i soffan…

nu börjar ett nytt liv och minst 20 kg ska bort så förslag på snabb viktminskning mottages gärna.

Dessutom är jag väldigt gärna testperson till att göra föryngrande insatser i ansikte och händer, så alla ni tex ellipsekliniken…. Here I am!!!!

Lämna kommentar

Jag, mamma, hustru och flickvän

Nu har helgerna gått och snart, alldeles snart är vardagen här igen. Ännu mer än någonsin för mig efter 8 månaders mammaledigehet. Eller ledighet ska jag inte säga. Har i snitt jobbat 3-4 dagar i veckan mestadels sedan augusti. Japp, betydligt mer än en mamma som ska vara hemma och ta hand om sitt barn. Jag har varit hemma på dagarna och tagit hand om vår älskade dotter, men gråtit flertalet ggr när jag gått iväg och lämnat henne för att jobba. Nope, är inget karriärsmonster, men vi måste spara dagar och då var jag tvungen att jobba. Nu ska jag dessutom börja heltid igen på ordinarie jobbet medans pappan får förmånen att umgås med vår dotter heltid, och sköta hemmasysslorna. Mitt extrajobb var på ett gruppboende i närheten och nu ska jag tillbaka till ordinarie arbete. Hoppas det blir bra, annars vill jag göra något nytt. Älskar mode och inredning, trots min ålder

Lämna kommentar

Jag har sagt upp mitt kamratskap med spegeln, helt seriöst så ljuger den så otroligt mycket. Vill jävlas och lägger på så mycket runt magen, hängande tuttar, och för att inte tala om ridbyxlåren som är större än någonsin. Sååå vänner som ljuger och vill få en att se sämre ut har jag inget för.

Imorgon fyller jag år och jag önskar att jag vore en sådan person som inte gillar sånt, men innerst inne älskar jag det. Jag älskar att få presenter, bli överraskad och bortskämd. Önskelistan är låååång och diger. 🙁 och jag har svårt att prioritera något på den. Usch, låter som en bortskämd snorunge och det är jag verkligen inte. Skulle bara vara så mysigt att få en shoppingdag, där jag MÅSTE handla åt mig. Annars går mina prioriteringar till mat, barnen, hemmet mm.

Idag känner jag mig lite låg, vill ju ge så mycket till alla, så ibland blir jag så matt, både för att jag inte kan ge och för att jag gett hela min själ.

Hoppas ni har en bra dag därute alla.

Lämna kommentar

Ned i vikt och snygga kläder

Har så sjukt ont i ryggen, jag vill inte vara gnällig men efter förlossningen för snart 4 mån sedan har min rygg varit helt förstörd. Jag vill ju så gärna gå ned i vikt nu och komma i mina smaliskläder. Dessutom har jag sett så otroligt fina kläder jag vill ha. Var hos kiropraktorn i veckan och tyvärr måste jag säga att det inte blev bättre. Hade hoppats på ett mirakel.

 

Lämna kommentar

Regn regn regn…

Sommar sommar sommar…eller????

Vädret är idag strålande sol men enligt prognosen är det bara tillfälligt. Det är sommar och jag är mammaledig, jag njuter verkligen av min lilla dotter älskar henne och mina 2 stora fina söner över allt annat.

Jag önskar mig nu ett extrajobb, tänk om det fanns något arbete man kunde utföra hemifrån utan att ha något eget kapital för det har jag inte. Vill ju kunna göra så mycket nu i sommar med mina barn, Gröna Lund, kanske en trip till Göteborg, Öland el dyl. Sola och bada, bara åka in och flanera i stan, ta en middag på en uteservering. Uppgradera allas garderober. Jaaaa jag vill njuta till fullo och jag jobbar gärna för det men behöver tips på hur.

Är iallafall så otroligt lycklig över att ha den familj jag har. Älskar er massor och vill aldrig förlora er.

Lämna kommentar

Dags att skriva igen.

Det var länge sedan jag skrev och har stått i valet och kvalet om jag ska fortsätta skriva el inte. Jag har bestämt mig för att göra ett försök, har så mycket i skallen att det kan vara skönt att tömma den då och då.

Sedan sist jag skrev har jag blivit mamma igen, mamma till en helt underbar liten dotter vid namn Maja. Hon liksom mina andra 2 barn förgyller livet så till den milda grad. Att man har så mycket kärlek i sig att det räcker åt så många det är fantastiskt.

Just nu sitter jag i fotöljen och bara myser av ljudet från hennes andetag, ser hennes mimik när hon sover. Man vill stanna i stunden och alltid låta henne vara så rofylld utan bekymmer. Men Maja ska också bli äldre, börja på dagis, få vänner, uppleva med och motgång.

Ens högsta önskan är ju att ens barn ska få gå den ljusa vägen genom livet, trots att det sägs att man går stark ur motgångar. Men jag tror att man kan bli stark i enbart medgångar också.

Jag vill att mina barn ska känna sig otroligt välkomna och älskade i denna värld, förstå deras storhet och bli empatiska kärleksfulla personligheter.

Som förälder finns det inget som gör så ont som när man ser el hör sina barn må dåligt, inte känner sig lyckliga. Alla barn borde få känna sig älskade och utan oro.

Välkommen älskade Maja, du liksom Linus och Simon förgyller mitt liv och jag vill inte ha ett liv utan er.

Älskar er mina fina barn.

Lämna kommentar

Kanske startar upp bloggen igen…

Har så otroligt mycket i huvudet och ibland är det så skönt att bara skriva av sig. Frågan är om man ska vara helt öppen med alla tankar och funderingar här, det är ett öppet forum och alla kan läsa. Jag tycker ju att det är så roligt att skriva och är inte särskilt hemlig av mig så kanske kan jag dela mina tankar, önskningar och mitt liv i skriftform med alla som vill läsa.

Jag tror att jag kör ett tag och får se vad som händer…

1 Kommentar

Efterfrågan.

Har fått en del kommentarer om att ni saknar att jag inte skriver längre, har tänkt att börja skriva igen men har varit så otroligt trött dock. Har också funderat på åt vilket håll mitt skrivande skulle luta åt. Har ju ett starkt intresse i mode, inredning och människor…

Ja vi får se åt vilket håll det lutar. Ha en fin lördagkväll.

Kram

1 Kommentar
Annonser:
Laga iPhone skärm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet