Händerna upp i luften, vi ska bli fulla.. Livet är meningslöst, vem bryr sig?

18.20

Fast jag hatar den där meningen i den låten.. ”Livet är meningslöst, vem bryr sig?”. Såå fel. Haha. Och sen att det är Petra Marklund (/September) som sjunger det, ännu mer fel.. Men men, bra låt iaf. Man hör att Jocke Berg i Kent har skrivit den. Visst heter han så va? Kändes fel att skriva det..

Har lite ont i ögonen nu, har blivit lite för mycket plugg och chill framför datorn idag.. Ska nog ta och byta sysselsättning snart. Var i skolan från 9 till strax före 12, sen var vi klara. Där då. Imårrn är det seminarium; redovisning och opponering. Vi har bara fem minuter på oss att presentera arbetet så vi insåg att det blir för dumt om alla 5 i gruppen ska prata. Blev tre ist. Ingen ville direkt jättegärna göra det så vi lottade.. Självklart blev jag en av dom, haha, så nu har jag pluggat in lite lines samt synpunkter på andra gruppens rapport. Men det blir nog bra.

Mats hade inte ens dragit till tåget när jag kom hem.. Han började 4.. Så gick med honom till stationen och sen hem igen, det var uppehåll så (yeeeah). Så regnigt these days, man blir ju helt trött i skallen. Hate it!

Färgade håret i lördags. Köpte en random färg på jobbet i fredags men den blev faktiskt bra, ska nog köra på den nån mer gång.. Lite röd-lila pigment i men mest brun liksom. Sådär intensiv. Gillart!

Passar till min nya halsduk också ;) Blev en liten fjortis-pose-bild men det var den bästa så bjuder på det.. Det tråkiga med toningar är att de går ur såå fort.. Men hellre det än massa ammoniak och grejer. Fast det kanske inte är sånt i alla färg-färger? Vad vet jag..

L?mna en kommentar?

3 Kommentarer.

  1. Va hette färgen ??

    • mikkiz_flikkiz@hotmail.com

      Shwarzkopf Country Colors, nummer 61 ”marocco” :) Superfin!

  2. Fin bild bästis! Asfin hårfärg ju :) uppdatera nu nu, bloggen alltså :D Pusss

L?mna en kommentar


Tips - du kan anv?nda dessaHTML Taggar och attribut:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

css.php
Hoppa till verktygsfältet