Annons:
 
 

MILADY.SE

Bloggen är flyttad:
www.finest.se/milady eller www.milady.se

1 Kommentar

Längesedan!

Oj, ett jäkla tag sedan jag skrev på denna blogg! Vad konstigt det känns. Det känns så.. litet…

Ni vet väl att ni hittar mig på www.finest.se/milady eller www.milady.se vid det här laget =)

Kommentarer inaktiverade för Längesedan!

Svar ang. barnhemmet i Bulgarien

Jag skrev ju om ett barnhem i Bulgarien för någon dag sedan, som gjorde mig så otroligt upprörd. Nu fick jag svar på hur det har gått för barnen på en kommentar!

Och jag kan inte säga mer än att jag blev lycklig!!! Tack!! 

Jag skulle vilja se en fortsättning på denna dokumentär, finns det?
Kram Ellen

1 Kommentar

Vattenläcka??

Oh shit… Ringde hem nyss. 
Det är vattenläcka hemma hos oss, hela jäkla källaren. Allt är helt blött, och det går inte att hänga ut det på tork heller. Det spöregnar ute. Kul.

Drip drop drip drop vad är det som faller ner på vårt paraply? Vad är det som faller ner från skyn? Jo, vatten, vatten, bara vanligt vatten.

Kommentarer inaktiverade för Vattenläcka??

Kan inte du rösta på min sko?

Klicka på bilden, eller klicka här och rösta en 5:a, skulle vara jättesnällt 🙂 Känns ganska långt borta att få vinna en resa för 20.000 dock… Men det skulle ju inte sitta fel!

Ellen

Kommentarer inaktiverade för Kan inte du rösta på min sko?

One Piece

Skulle du kunna tänka dig att köpa en sån här sak för närmare 1300 kronor? Jag antar att ni redan sett och gapat stort åt dem. Om jag nu mot förmodan skulle köpa en, så skulle det i så fall vara denna i ”lusekofte”-stil. Men inte för den summan alltså…..

Alltså, den är ju verkligen inte snygg någonstans. Första gången jag såg en sådan var precis innan sommaren när jag satt på tåget till Karlstad, då var det en norsk skolklass som sprang runt med de där i alla regnbågens färger, tänkte att det kunde vara en skolavslutningsdräkt eller något. Men icke.

Kan ju vara skönt att ha den någon gång…
Men för 1000 kronor? Sjukt att folk betalar så mycket för dem!! Sickt! Såg att de sökte anställda i Oslo på deras lager förresten – tips!

Har du en sådan eller skulle du kunna köpa en?

Ellen

3 Kommentarer

NY ADRESS! NY BLOGG!!!!

Nu mina läsare ska ni få lite omväxling (precis som jag). Nu har jag flyttat min blogg till finest.se/milady!! Vi ses där!!

Hej då Metrobloggen………… 🙁

1 Kommentar

Det som händer i…

….stannar i…..

Nej tack!

Kommentarer inaktiverade för Det som händer i…

Tröttfis

Det är superfint väder ute och jag måste sitta inne och jobba? Det svider i hjärtat, jag vill ligga ute i solen och glassa…… Samtidigt så känns det inte så hårt eftersom att jag vet att semestern precis tagit slut för många, och precis som jag sitter på jobbet. Som t.ex. Amanda. Hon är på outlet och jobbar. Jag saknar henne förresten, jag bjuder en bild på oss när vi solar (för att jag är så solsugen).

Sen är orolig för att Jesper ska åka till Ibiza också, alltså jag litar på honom, men ändå inte när han ska dit liksom… Han åker imorgon. Jag vet inte, det är bara grejen tror jag.. Ibiza, det låter ju så party så det finns inte. Det gör ont i mig när jag tänker på det. Men samtidigt så hade jag ju velat åkt ner dit om t.ex. Amanda jobbade där och hade lägenhet. Ja, för han ska åka och hälsa på sin kompis där nere så han behöver inte betala något för boende… Så det är bara att hålla god min och hoppas på att han i alla fall får kul därnere, jag vill ju inte förstöra hans resa genom att hålla på och vara sur! Han svär ju på allt att han aldrig skulle kunna vara otrogen mot mig, och jag litar på det. Nu får jag sluta nojja mig!!!!!!! Och dessutom så vill jag att han ska ha det bra & kul där nere!!


<3

Nu ska jag dricka en kopp kaffe ute på en stol i solen. Mamma har lovat att komma ner med en god sallad & badkläder innan lunch, sedan tar vi bilen direkt ut till Lyttersta beachen! Skönt! Fast det blir bara under någon timme, sen är det back to work….

Puss & kram Ellen

Kommentarer inaktiverade för Tröttfis

Jag vill färga mitt hår!

Nu är jag ju blond igen? All färg har gått ur och solen bleker som aldrig förr. Jag vill ju ha det så där mellanblondt som jag hade ett tag…Ska jag färga det?
Vad tycker ni? Blond eller mellanblond?

Ellen
5 Kommentarer
Annonser:
reparera macbook
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet