Annons:
 
 

Manlig orgasm, del 1

Jag skulle ha skrivit igår, men jag hamnade hemma hos Eskil istället. Vi pratade om en sak som fick mig att fundera lite på det där med manlig orgasm.
Att många kvinnor har svårt för att få orgasm är väl vid det här laget väldigt allmänt kännt. Kanske nästan så kännt att det helt enkel inte förväntas. Men hur är det med den manliga orgasmen? Den förväntas ju verkligen och det kan nog bli en rätt stor press vissa gånger.
Det vi pratade om var att han när vi hade sex i förra veckan fick jättesvårt att komma och det störde honom mycket. Han beskrev det som prestationsångest eller dylikt och sa att det kanske var för att han varit borta ett tag och blev lite nervös eller något. Jag sa då att jag vet precis vad han menar och först tänkte han tydligen att hur fan kan du veta det, men sen förstod han att det är precis så det blir för mig också.
Han har tidigare berättat att första gången han hade sex var det med en tjej som hade haft det tidigare så han blev jättenervös eftersom hon var ”så himla erfaren” och helt enkelt inte kunde komma. Han fejkade. Detta är ju omåttligt roande så här i efterhand, men det är ju hemskt att det blev så egentligen.
Självklart har jag hört det här om att många tjejer fejkar och det är ju lika hemskt, men jag kan också förstå att en kille kan vilja göra det ibland också, för hur ofta avslutar man sex utan att killen har kommit? Inte ofta alls, om man frågar mig.
Det var på något sätt skönt att höra att han också kan känna så, samtidigt som jag givetvis älskar när han kommer. Det får mig också att undra hur många killar som har det så. Kanske är det för mycket fokus på hur synd det är om tjejer när det gäller sex och kanske är det dags att också tänka på att killar kan ha det svårt…?

4 Kommentarer

4 Responses to Manlig orgasm, del 1

min väninna har en pojkvän som aldrig lyckats komma, stackars sate är det enda jag säger!

Skrivet av Satmaran 2008-07-28 vid 10:19 Svara

    Va?! Oj, det har jag aldrig hört om innan! Det måste vara otroligt kämpigt…

    Skrivet av Christine 2008-07-28 vid 10:46

Måste vara svårt för en kille att fejka. Fick en mental bild av en spottloska i ”rätt” riktning som substitut.
😉 Jag vet, sjuk…men det är varmt här faktiskt.

Skrivet av Diana 2008-07-28 vid 07:36 Svara

    Haha, ja det var min första bild också! Men det var snarare så att de använde kondom och han låtsades komma och sprang iväg och slängde den, tydligen 😛

    Skrivet av Christine 2008-07-28 vid 10:44

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
iphone 6 reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet