Annons:
 
 

Buzzador Santa Maria Thai

Idag damp äntligen avin ner så jag kunde hämta ut mitt Santa Maria paket från buzzador..ska bli spännande att buzza om mat denna gång..blir middagsbjudningar med familj och vänner..

Lämna kommentar

Ett hjärta av guld

Tack till min unerbara vän som ställer upp när och om hon kan..ikväll kom S över med ett par termobyxor till lilleman så han slipper frysa på dagis..hade inte råd att köpa några just nu… Love You ?

Dagens ros går till min goa Stina

1 Kommentar

Tömd på blod

Värsta mensmonstret bor i La.. inne på vecka 3½…

Det ironiska är att jag tog sprutan för att slippa skiten,men med min inprogrammerade otur så blev det väl nån kemisk obalans så istället för att inte blöda..så blöder jag som ett SÅLL!

Stackars de karlar när vi har lingonvecka 3-6 dagar..jag har nu haft det 24 dagar..och jag kan säga stackars min karl..han har inte haft det lätt..

MEN idag skickade äntligen läkaren in ett e-recept så jag kunde hämta ut tabletterna som ska få blödningarna att upphöra..2 om dagen tills det slutar,sen en tills paketen är slut..ber till gud om ett underverk..orkar inte lida längre!

1 Kommentar

Taekwondo klubbmästerskap 16/10-2010

Min duktiga kille gick vidare tre matcher innan han åkte ut pga – poäng (slag under bältet).Han har verkligen potential för vad han gör och det visade sig i prisutdelningen när han vann pokalen för ”Bästa Fighter 2010”.Behöver väl inte berätta att jag bröstade upp mig och höll på att spricka av stolthet.

Nu har han gått över till kamplaget och tränar fem dagar i veckan inför tävlingen i Malmö den 13 november då det är GRIPEN CUP!

Heja Kevin ???

Lämna kommentar

Frisläppta grisar

Efter 5 dagars karantän här hemma fick jag gå ut och rasta familjen..blev en tur till ankdammen för att mata ankorna..sen en snabb sväng in till stan.Inne på TIGER sålde dom stora polkaGRIS klubbor och det passade ju bra…

Lämna kommentar

Karantän!

Bara jag och K klarade oss från svinepedemin som slog ut gubben,trollprinsessan och lilleman….

Lämna kommentar

Njuter av tystnaden

Badkaret håller på att fyllas med varmt vatten och mycket skum..ska krypa ner och bara vara för mig själv och njuta en stund..fast själv blir jag egentligen inte då jag alltid har 3 nyfikna kissekatter sittande på badkarskanten..

Lilleman har äntligen somnat och nu är det tyst i huset,trollprinsessan är hos sin pappa,K är hos stödfamiljen och maken är på jobb..mår fortfarande kasst,men när gubben kommer hem om ca 40 min ska vi bara mysa med film och levande ljus..vi behöver det!

Lite fredagsmys blev det iallafall för mig och lillkillen med det häftiga humöret,god mat och mys i sängen med godis och Scooby Doo..

Lämna kommentar

Just empty

Känner mig tom och håglös,har ingen motivation eller ork till något..min kropp går på sparlåga,värk i muskler och leder,tårarna pressar bakom ögongloberna..jag bara gråter!

Känslan av att inte duga är tillbaka..Orkar inte ta tag i något,ser dammråttorna virvla runt på golven,skiten hopa sig i köket,ovikt tvätt sen jag vet inte när..Men jag,PEDANTA jag…orkar inte bry sig..

Ligger som ett kolli i sängen eller soffan och stirrar in i väggen eller taket..har ingen ork att resa på mig fast jag hör barnen gråta..istället får jag panik och ångest och börjar grubbla på vad det är för fel på mig..ser bara mörker och dysterhet..

Blev inte så mycket sömn inatt heller,mardrömmar som plågar mig..hela jag håller på att rasa samman..vad jag än gör så blir allt bara så fel..behöver en paus från allt..!

1 Kommentar

Mjau (g´morron)

Sömn efterfrågas

It´s over my bedtime..

Ska försöka få lite sömn,faxade till John Blund och bad om en enda natt utan mardrömmar och vakenhet..får se om han kan hjälpa mig med det!!!

Blir allt lite avundsjuk på mina älskade ”missar”..för nån sömnbrist där finns det inte.

Lämna kommentar
Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet