Annons:
 
 

Back to black

Efter en massa velande har jag bestämt att flytta bloggen tillbaka till blogg.se. Metro har varit bra men de taskiga designmöjligheterna och otydliga besökarantal gör mig lite less. Återkommer med nya adressen så fort allt är klart!

Update: här finns jag numer!

2 Kommentarer

Torsdag

Dagen har varit lite seg hittills. Jag snoozade massor på morgonen och sen blev jag så jäkla stressad när jag vaknade ordentligt och insåg att jag skulle vara hos sjukgymnasten 45 min senare. Tur att jag får ha bilen idag! Jag skulle definitivt inte hunnit till vc med bussen och cykla existerar inte ens som back-up-plan.

Sjukgymnasten har gjort ett träningsprogram åt mig som jag ska köra nu i två veckor. Sen ska vi göra en uppföljning och se om vi ska ta bort/lägga till några övningar. Hoppas att det hjälper!

Jag har också hunnit med att klippa Emma och springa förbi Arbetsförmedlingen och lämna in några intyg till meritverifieringen. Lite jobbigt att jag inte får tag på chefen på ett av mina gamla jobb för att få arbetsgivarintyg därifrån och att ett annat arbetsgivarityg som jag beställde för en vecka sen har inte kommit än. Men men, de dyker nog upp tidsnog.

Nu ska jag fortsätta multitaska!

1 Kommentar

Long time, no inlägg…

Det har ekat tomt här på bloggen ett tag. Jag har varit rätt så upptagen så det fanns varken tid eller ork att skriva.

Jag håller på att söka nytt jobb för fullt! I måndags var jag på en arbetsintervju och jag erbjöds jobb på en gång men det kändes inte riktigt bra. För det första är det 5 mil bort härifrån och vägen är inte den bästa att köra heller. Chefen och personalen har inte direkt imponerat på mig heller… Så det jobbet får ligga i ”desperat”-facket så länge.

Vi håller också på att leta efter en bil till mig men det går lite trögt. Först måste jag ju få ett jobb så att jag vet om jag ska ha en diesel- eller en bensindriven bil beroende på om jag ska pendla eller ej. Jag vill helst jobba här i stan för då slipper jag sätta in vovvarna på hunddagis. Vi ser hur det går helt enkelt.

Annars är det bara fint med mig 🙂 Det känns som att livet börjar ordna sig igen!

2 Kommentarer

Oh yeah!

Igår tog jag körkort! Fy fan vad jag är bra!

10 Kommentarer

Utmanad!

Fick en utmaning av rara Linda!

– Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
– Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
– Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
– Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

  • jag är väldigt lättskrämd!

  • jag gillar Disney’s tecknade barnfilmer

  • när jag lagar mat själv låtsas jag att jag gör ett matlagningsprogram (vad är det för fel på mig?)

  • jag behandlar Puma som om hon vore mitt barn

  • jag måste ha med mig D’s kudde om jag åker bort några dagar, jag måste känna hans lukt när jag sover

    Nu utmanar jag alla som läser detta!

6 Kommentarer

Tråkmåns

Jo, jag vet att jag har varit tråkig och inte uppdaterat ordentligt på sistone. Det var övningskörning och teoriplugg för hela slanten. Uppkörningen är avklarad och imorgon gör jag teoriprov igen, hoppas att det går bättre än sist! Klarar jag teorin har jag ju mitt efterlängtade körkort då! Öh, nu börjar jag nästan känna mig lite stressad.

Lämna kommentar

Yeeey!

Jag fixade uppkörningen!!! Woohoo!!!

10 Kommentarer

Kvällen

Ikväll har vi varit hos svägerskan. Hon och jag åkte och handlade grejjer till middagen. Det blev kycklingsallad, mumsigt som bara den! D joinade oss sen, lagomt till maten blev klar. Efter att vi käkat mös vi i soffan och kollade på gamla kort. D var så söt när han var liten! Undrar varför han slutade med det när han växte upp?! Dumt, så dumt.

Nu har vi varit och rastat dogsen för sista gången idag och det blir att fortsätta mysa här hemma. Magnus ska ev. komma förbi en sväng ikväll, han är en nattuggla precis som oss 🙂

Lämna kommentar

Nu jäklar!

Nu har jag varit och övningskört med världens bästa Mona! Det har gått skitbra och hon tycker att jag fixar uppkörningen galant om jag bara tacklar nervositeten. Lättare sagt än gjort men jag ska göra mitt bästa för att hålla nerverna i styr på måndag 😉

4 Kommentarer

Fredag

Redan! Det var ju liksom måndag nyss! Ja, tiden går fort när man är gammal 😉

Idag vaknade jag med en hemskt svullen fot… Och ont har jag i den! Surt. Jag vill ju slippa kryckorna! Jag trodde aldrig att det var så jobbigt att gå med kryckor men nu vet jag hur det ligger till, det är asjobbigt! Har ringt till vårdcentralen nu, de ska ringa upp mig vid 13-tiden. Jag måste få nån antiinflammatorisk medicin och förlänga min sjukskrivning. Jag kan ju inte jobba när jag går på kryckor och har så ont att jag måste äta mina värktabletter som jag blir hög som ett hus av. Ringde även vägverket och tänkte boka ny teoritid men det går tydligen inte förrän jag gjort uppkörningen, omständigt värre!

Nu sitter jag vid datorn och fösöker få tiden att gå. Har körlektion kl.13:45. Min körskolelärare är så gullig och kommer hit med bilen så att jag slipper gorma med bussar nu när jag är lite handikappad. Jag hoppas att det går bra att köra fast jag har ont, det är bara att bita ihop – jag måste verkligen ta den lektionen för uppkörningen är på måndag! Gissa om jag är nå nervös?

P.S. jag känner inte igen mig själv, jag har börjat skriva så långa inlägg, hur orkar ni läsa allt?

2 Kommentarer
Annonser:
iphone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet