Annons:
 
 

Livet kan inte vänta!!

På Rosa Bandet galan träffade jag Sara Natt och Dag som har skrivit boken ”Livet kan inte vänta” och Stefan Olsson som har formgivit/designat boken. Jag har känt till boken ett bra tag och stött på den flera gånger under mina vistelser på sjukhuset. Har även läst om boken på nätet och i tidningen. Den handlar och tre livsglada tjejer som alla tre får diagnosen obotlig cancer.  I boken får vi följa Hanne, Sabina och Ulricas liv igenom kaos, ångest och kamp men även deras förmåga att gå vidare och kärleken till livet.

.

På min högra sida Barbro Westerholm, riksdagsledamot för Stockholms län och socialpolitisk talesperson. Nedanför mig sitter Sara Natt och Dag och Stefan Olsson.

.

När jag kom hem på natten efter galan tog jag boken och la den längst ner i min byrå. Jag var så tagen av alla inslag från galan och väldigt rörd över inslaget med pappan som mist sin fru och sin dotter i bröstcancer. Dottern som dog är Hanne en av de tre tjejerna som vi får följa i boken ”Livet kan inte vänta”.

Men i måndags kväll smög jag upp från sängen bort till byrån och tog fram boken. Jag är inte klar med min bearbetning av min sjukdom och kände en sådan samhörighet med dessa tjejer efter att ha läst baksidan på boken. Jag läser nu några sidor varje kväll av boken och jag får en väldigt stor kärlek till livet genom att följa deras kamp. Dessa tjejer kämpar och vilken kärlek till livet de har. Jag får ytterligare en gång till reda på hur bra jag har det trots allt jag har fått gå igenom innan jag ens hunnit fylla 30. Ett tips…. LÄS DENNA BOK!!!

Tack Sara och Stefan för boken.

Läs mer om boken här: METRO

Klicka här för att köpa boken: Livet kan inte vänta

5 Kommentarer

5 Responses to Livet kan inte vänta!!

Hej!

Vad kul att du läst boken! Jag såg dig på Rosa Bandetgalan och önskar dig allt gott inför framtiden. Nu har du gått igenom ”det värsta” så nu kan allt bara bli bättre. Stort lycka till! Många kramar från Ulrica(boken ”Livet kan inte vänta”.)

Skrivet av Ulrica 2009-11-22 vid 11:08 Svara

Hejsan!
Jag brukar följa din blogg, men nu var det ett tag sedan jag var inne. Jag såg dig på galan och jag blev väldigt berörd med tårar i ögonen. Jag känner igen mig såå mycket. Jag har boken och både jag och sambon har läst den. En väldigt fin bok.
Kram Susanne

Skrivet av Susanne 2009-11-11 vid 12:02 Svara

Hej!
Blir helt rörd av det du har gått igenom. och att du dessutom har orkat gå igenom 6st sådana. jag är själv en ung tjej på nu 23 år som fick genomgå 4 st cellgiftsbehandlingar i förebyggande syfte en tumör på min vänstra äggstock 25 gånger 18 cm stor. kämpa vidare. vore skönt att prata med andra som har genomgått samma som mig fast kanske för andra områden i kroppen. mvh ida

Skrivet av Ida 2009-11-07 vid 09:35 Svara

Jag har läst den boken. Vi har den på jobbet och jag var bara tvungen att bläddra igenom den. Jag blev också väldigt tagen av berättelserna. En bra bok om hur livet kan vara för en del människor.

Ha en bra dag

Mvh Sofia (thereses syster) =)

Skrivet av Sofia 2009-11-07 vid 07:26 Svara

Va säger man halv tre på natten…?
Godnatt godag ..godmorgon 🙂
Din sida har berört mig!
Har suttit och läst flera timmar.
När du kände knölen var den så där annorlunda och fast som alla säger?
Kändes den annorlunda jämfört med körtlarna man har?

Tack för att du delar med dig du starka vackra!

Kram

Skrivet av Anki 2009-11-07 vid 02:38 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet