Annons:
 
 

Ny blogg, bättre med kategorier!

http://www.finest.se/emma-lou

Fortsätt att uppdatera senaste maträtterna med recept och bilder såväl som skönhetstips och mitt vardagsliv såklart.

Lämna kommentar

Plats 27 på topplistan?!?!???????!

Jag kan inte förstå varför jag ligger på plats 27 på topplistan, har ju inte bloggar härinne på ett bra tag?! KLICKA HÄR för att komma till nya bloggen som innehåller alltifrån nyttiga matrecept till skönhets- såväl som hårtips.

8 Kommentarer

Ny blogg

Hänvisar er till min nya blogg som finns på:

http://emmalou.myshowroom.se

Följ NYA bloggen via Bloglovin:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1243678/emma-lou/follow

1 Kommentar

Tävlingstips

Trots att det var ett bra tag sedan jag gick ut med att jag bytt blogg, så fortsätter jag att ha många sidvisningar härinne, whyyy?

Nya bloggen: http://emmalou.myshowroom.se

TÄVLINGSTIPS:

1. Vinn en cool anteckningsbok med ox uglydoll, klicka här.

2. Vinn 2 par Sock Ons till din bebis, klicka här.

3. Vinn kemikaliefri skönhetsprodukt, klicka här.

4. Vinn en hårtrimmer (anpassad för barn) + klippkappa från PHILIPS, klicka här.

Ännu fler tävlingar väntas dyka upp under december månad.

Följ NYA bloggen via Bloglovin:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1243678/emma-lou/follow

1 Kommentar

Bloggbyte + tävling

Nu byter jag blogg, hädanefter kan ni läsa om mig och min familj på:

http://emmalou.myshowroom.se

Så in med er där och tävla nu om en kemikaliefri skönhetsprodukt från Rosenserien. Eller så kan du KLICKA HÄR för att komma direkt till den sköna tävlingen där du kan vinna en kemikaliefri peelingkräm.

Varför inte registrera en egen blogg där på samma gång?!

Bloglovin till nya bloggen: 

http://www.bloglovin.com/sv/blog/1243678/emma-lou/follow

5 Kommentarer

Fredagsmys?

Joshua är allt en glad fis och vi älskar den grabben. Klockan är 07:45 och alldeles strax ska jag bege mig till sjukgymnasten ute på Lidingö. Därefter bär det av till ett möte. Fatta jag kommer att vara trött idag, har verkligen haft fullt upp varenda dag denna vecka.

Vad ska du göra idag? Klicka här för att komma till en surprise.

3 Kommentarer

Bingo?

Den första tanken jag kommer på när jag hör ordet ”bingo”, är en stor vit hall där en medelålders herre i rutiga kläder ihop med vita bowlingskor ropar upp nummer, varpå ett stort gäng pensionärer sitter halvt nerverande och muttrar om att de ska vinna högvinsten. Inom kort är det någon som skriker bingo, vilket ekar i hela salen. Övriga tävlanden muttrar vidare medan de kör nästa bingoomgång.

Ett annat minne är just Bingolotto, då det programmet sändes på tv4 tillsammans med Leif ”Loket” Ohlsson. Jag kommer så väl ihåg att mina föräldrar brukade spela det om lördagarna när jag var omkring 10-11 år. Vi barn tyckte att det var lite pinsamt, men jag kan lova att vi alla satt där och markerade siffrorna varefter Leif ”Loket” Ohlsson ropade upp dem. Nog var det spelet allt poppis i stugan på landet, eftersom vi bara hade tevekanalerna ettan, tvåan och fyran. Dock var det bara någon enstaka gång någon av oss vann. Som högst tror jag att det handlade om en femhundralapp, vilket inte var så mycket att hänga i julgranen.

Vill du veta mer om bingo och dess historia, klicka på bingohistoria.

Vad tänker du på, när du hör ordet ”bingo”?

4 Kommentarer

Byta bloggställe?

Heyy, ni är många som har frågat om vilket blogghotell ni ska byta till, svaret på den frågan är enkel, byt till:

http://myshowroom.se

Ägarna till sidan är mycket samarbetsvilliga och ställer upp. Här är det inte frågan om att vänta två veckor innan svar, snarare minuter eller någon timme på sin höjd. Bilderna blir mycket bättre på den bloggsidan, plus att man kan se ip-adresserna. Fler och bättre finesser mot Metrobloggen. Och, man kan lägga upp egna annonser, utan att något blogghotell kommer och gnatar.

Nå?

Jag säger till när mitt byte är färdigt *lovar*

2 Kommentarer

Patientutbildning

Jag är lite öm i bäckenet efter gårdagens bökande, så jag somnade 05 imorse, vilket inte är världsbästa höjdaren kanske… Idag ska jag iväg på ytterligare en patientutbildning, dock måste jag medtaga sittringen. Nuförtiden klarar jag av att sitta på vissa stolar – dock inte för länge. Men en del stolar får jag ont av direkt. Det talas om att jag ska få kortisonsprutor eftersom jag även har coccygodyni (läs mer här). Det smärtar som sagt hela tiden i svanskotan. Dock ska vi vänta med kortisonsprutorna någon månad eller två, eftersom vi måste se vad rehabiliteringsträningen ger för resultat.

9 Kommentarer
Annonser:
Reparera iPhone i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet