Annons:
 
 

Våga ta steget till LED-ljus som köksbelysning!

Ska renovera hemma i lägenheten och byta ut den där förfärliga bänkbelysningen ovan diskbänk. Letade som fan efter halogen-spots på ramp men det fanns INGEN tillverkare som tycker att 40cm och 120cm är två vettiga längder att erbjuda, utom IKEA med sina 10W-spots vilket är för klent, det måste vara minst 20W.

Jag hade dömt ut LEDlampor för att jag upplevt det som för klent varje gång jag sett det ”live”. Dock så råkade jag av en händelse ringa till Ljustema (gällande halogenspots) och snackade med en trevlig kille där som rekommenderade LED-stripes. Jag sa att jag tyckte det var för klent men då sa han att de som nästan första butik i sverige fått in 14.4W LED-lister. Det kunde inte ens jag neka BORDE lysa starkt.

Så nu kommer jag beställa en 5-metersrulle varmvit 14.4W med transformator och en DC-dimmer med fjärrkontroll till det. Jag kommer posta resultatet här på bloggen när det är upphängt och klart. Tänkte köra 3 rader list för att göra åt hela rullen (1.6m x 3 rader) så att det blir riktigt fett med ljus!

Så här ser det ut idag. Kaklet ska också bort kan jag meddela

Vårt mörka fula kök innan nya kaklet och 14.4W ledlisten från Ljustema

Vårt mörka fula kök innan nya kaklet och 14.4W ledlisten från Ljustema

Lämna kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Reparera iPhone i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet