Annons:
 
 

Raggoparden goes public!

Nu börjar besökarna hitta hit..denna månad skulle jag nog hamnat på sådär 6000 visiter..

Men eftersom Raggoparder är ovärdsliga djur, och dessutom solitärer, så återfinner ni mej numer på en egen domän!

http://raggoparden.se

Men oroa er inte, jag har tagit med mej alla era länkar dit så jag kan besöka er ofta och göra så att ni kanske kommer upp i era 30 spänn i månaden efter skatt,

Kom ihåg att ändra min adress i er blogglista nu bara! 🙂

Era kommentarer här kommer att läsas av mej men inte kommenteras längre.

1 Kommentar

Att sova på armen..

..och vakna tillsammans.

Jag har en ögonblicksbild av en bra stund i ett förhållande. När man vaknar tillsammans och kryper intill varann och samtidigt tänker ”vilken tur att det är just dej jag vaknar tillsammans med”!

Jaja.. man tenderar ju att fokusera på de bra grejerna.. inte de där inledande helgerna när man VILL ses hela tiden men inte inte kan  för att man har barn och aktiviteter på varsitt håll , eller jämkandet med de inrotande (mat)vanor som man fått när man fyllt 45.. Och frustrationen när den ena är mer på än den andra eller när alla gamla spöken kommer och ställer sej i vägen.

Fan (ursäkta) när man är 20 är man ju bara inställd på fortplantning! Man träffas,. flyttar hemifrån till  en adrahandsetta,. skrapar ihop lite glas och bestick och börjar avla barn innan men vet ordet av! Nu är det så himla mycket bagage som skall stuvas om och helst packas in under sängen..

Skall köra t tippen med några lass tror jag..

7 Kommentarer

Rapport från en personal shopper..

Väl förberedd kan man lotsa sin shoppande vän rätt på sådär 4 minuter,! Direkt till första affären, två  provade klänningar, klart! Och VILKEN klänning sen, klockren! Skor och väska tog en halvtimme till,. Sen drack vi lunch, slöletade kappor resten av em och drack middag.

Någon mer som vill anlita mej? 😉

6 Kommentarer

Mot staden!

Idag skall jag göra ngt som är roligare än att shoppa åt mej. Jag skall shoppa åt en kompis!

Sen skall vi göra ett nytt försök med Oliver Twist, kl 16 blir det så de som vill se en äkta raggopard dyker upp med en metro under armen, eller pratar med Rakotozafy under dagen! 

7 Kommentarer

1000 kommentarer!

(Ja,jag åkte hem från gotland redan idag, hemlängtan 😉 . Men idag firar jag ett litet jubileum! Tusen krispiga kommentarer, och Maluca är den lyckliga kommentererskan!

Tror hon skall få ett pris i morgon.. 🙂

7 Kommentarer

Mot gotland!

Hörs på torsdag om jag hinner! Pusspåerallihop!

1 Kommentar

Kvinnor skall inte vara på!

Kvinnor skall inte vara ”på”
Det har man ju lärt sej. Fick en länk skickad häromdan till en superamerikansk sajt som gjorde reklam för en bok om ”hur du dejtar framgångsrikt”. Förordet var skrivet av författarens man och han höjde hennes fångstteknik till skyarna.
Det hela gick som vanligt ut på att spela spelet ”jägare och byte” där hon skall vara sval och ointresserad och han skall ligga på..om han vill. Kvinnan skall till varje pris inte visa känslor eller intresse , alla de vanliga klyschorna räknades upp som t.ex ”ring ALDRIG första samtalet efter en dejt”. Är han ointresserad så är han…osv.
Visst… mkt är säkert rätt och bra..men de utgår ju ifrån ett par parabler som kanske inte är givna jämt: Måste man gifta sej? Går livet upp på att ”snärja” en partner? Är man misslyckad om man inte lyckas ”fånga” en karl?
Om det hela handlade om att man skulle tycka om sej själv, inte tro att man blev lycklig bara genom någon annan och därmed sluta söka, kanske träffa någon för att det slumpade sej så. Men boken går ju ut på att man skall spela ett spel. Hela tiden tänka på hur man skall ”föra sej” för att fånga en karl, fast författaren hävdar motsatsen.

Ahh..tänk om jag kunde släppa det här ämnet nu..men hur skall det då gå med min blogg?

6 Kommentarer

Varför är bröstvårtor no-no?

Har ni tänkt på en sak? I detta frigjorda årtusende när inget är heligt eller tabu, minsta barn har sett minst en dubbelmacka före femårsdagen, alla tidningar från dagspressen och nedåt säljer på könsord och sextips, så är det förbjudet att ens antyda att man äger ett par bröstvårtor!
Urringa gärna allt i klänningsväg ned till hottefiret (som iof sej är bortrakat) tom på oscarsgaleblåsorna, visa dagligen foton på damer utan trosor stigandes ur limousiner, gör sexanspelningar i reklam för allt från diskmedel till glödlampor..men visa för guds skull inga bröstvårtor genom tröjan!
12-åringarna köper vadderade BH:ar, inte för att de har bröst, utan för att de har bröstvårtor! Hemska saker, HUR kan man visa nipplarna genom tröjan!

Men hur gick detta till? I min ungdom hade man inte BH alls, det var kvinnorförtryckande. Var man tvungen att sätta på sej en var den tunn med formpressade kuor utan sömmar för att synas så lite som möjligt. Nu skall den vara 4 cm tjock och fodrad med skumplast! För FY för bröstvårtor..

VEM har bestämt detta, är min stilla fråga? Varför är det ok att dagens ungdomar har stringtrosor, rakar allt som går, visar magen och naveln (osb att jag inte har ngt att invända mot detta), men inte ens får antyda bröstvårtor genom tyget?

Och..framför allt..varför är det ok att killarna visar samma kroppsdel?

6 Kommentarer

2008, ett ragggfritt år?

Tänk..om detta kunde bli ett år utan strävan efter bekräftelse utifrån. Det låter otroligt långt med ett helt år, men det kanske behövs. Ja, vet att det behövs.

Men det finns ju annat än män att fylla tillvaron med. Blogga tex. Och måla. Jag tror inte på nyårslöften, så därför lovade jag mej själv redan i höstas att hösten 2008 skall jag ha en separatutställning. Nu är det officiellt. Puh!

Och ok, jag SKA inte sova ikväll..det blir oxfilé och champagne och trevligt sällskap och hela baletten, ville bara hålla er i ovisshet 😉 Dock inga ätbara kläder denna gång. Då skall man vara fler i sällskapet. Eller har jag missförstått ngt?

Men tills i morgon..

Gott nytt år på er!

Jag ångrar vissa saker jag gjorde i fjol men jag ångrar inte att jag började blogga! Tack alla ni fantastiska människor som delar med er av era liv!

6 Kommentarer

Får man sova på nyårsafton?

Eller måste man stå i en snödriva klockan tolv ( i år blir det lerpöl) och frysa och titta på trista smällare ?

Genom åren har ja nog provat alla sorters nyårsfester man kan komma på, från uppklädd till tänderna med snofsmingel, till djurmaskerad (ja, zebran ni vet) till blöta kalas i sommarstugeområdet med kronans saftsoppa direkt ur kastrullen t frukost.
Jag har åkt nyårskryssning, stått vid slussen på millenniekalaset (som ju inte var det riktiga millennieskiftet, fortsätter jag envist hävda) och druckit champage och tom synts på tv en kort sekund. Jag har firat med barnen i många år, med en extra god middag och sedan läggning som vanligt när de var små (riktigt små barn vet inte vad klockan är) och med fyrverkerilådor för större barn. Jag har firat på krogen med olika lyckade resultat, jag har stått vid en vägkant med hopfrusen bil i -38° (jodå, -86 tror jag) .

Ikväll.. skall jag sova!

Om ingen har nåt bättre förslag? 😉 

11 Kommentarer
Annonser:
iphone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet