Om Christina

Hola!

Det är jag som är the dude some skriver här, hör och häpna.
Jag är kär i ord; så fantastiska och användbara saker. En genomtänkt mening kan vara som matematik, poesi, eller riktigt god lasagne.

Jag är även författare, poet, frilansjournalist, musiker, tecknare, feminist, geocachare, gamer, urbexare, transperson och lärare. Jag har en förkärlek för rosévin (det jag skämtsamt kallar ‘skaldemjödet’), katter och personligheter.

En bra, gripande berättelse är det bästa jag kan erbjuda, och det är även den bästa presenten jag kan få. Förr i tiden, på lägereldarnas och sagornas tid, skulle jag antagligen ha livnärt mig som kringvandrande sagoberättare. Istället släcker jag i nutid min törst efter att berätta genom att spelleda diverse rollspel och skriva, skriva, skriva. Jag ser skönhet i det banala och banalitet i det förskönade.

På den här sidan bloggar jag på svenska om feminism, HBTQ, vardagsobservationer och samhällsfrågor. Sidan kommer att renoveras inom den närmaste framtiden, och innehåll kommer att tillkomma eller plockas bort för att göra sidan mindre spretig.

På siten thesegrainsofsand.com bloggar jag på engelska om skrivande, inspiration och postar även mina skönlitterära texter på engelska. Jag rekommenderar att d kikar in på den adressen om du vill få en bredare bild av mig, eller bara vill läsa en finurlig novell. Den sidan är även just nu mer aktiv än denna.

På twitter hittar du mig på @razumishin, och där skriver jag växelvis på både engelska och svenska. Ibland seriöst, ibland cyniskt och ibland bara humoristiskt.

Väl mött!

css.php
%d bloggare gillar detta: