Spännande inspelning.


Hej goingar!

Har ju glömt, eller rättare sagt inte hunnit berätta om studioinspelningen i måndags, en inspelning att minnas. Som jag berättat tidigare har jag jobbat länge med att få med en av våra mest älskade artister på en låt, en artist vi alla i gruppen gillar väldigt mycket. I måndags skedde äntligen tillfället vi alla väntat på och med stor förväntan snackade vi ihop oss och bänkade oss i studiobåset. Det är inte ofta jag grips av en sånginsats så som jag och flera av mina kollegor gjorde, rackarns vad bra denne artist sjunger, verkligen en guldstrupe. Det ska även sägas att om vi alla känner oss nöjda med slutresultatet då kommer den släppas men det ska nog mycket till att den inte gör det. Jag är mäkta imponerad av sånginsatsen och väntar nu med spänning på den slutgiltiga versionen. 

vad gör man en tisdagkväll?:)

IMG_9515
Företagsgig på Östermalm, ja det var vad vi roade oss med igårkväll, trodde först att det skulle bli ett sedvanligt trevligt gig men det utvecklade sig till så mycket med, det är sällan man ser en publik svänga loss så tidigt på kvällen och så mycket, fantastiskt kul att se:) Alla ni som var där vet vad jag pratar om, oj vad ni var bra! ni gjorde verkligen jobbet lätt för oss alla inblandade, en bättre avslutning på dagen är svårt att få, tack alla ni!:)

Jubileumsgig i Norrtälje. 


Hann knappt landa på Arlanda förren det var dags att dra på gig, den här gången var jag bokad till en jubileumsfest tillsammans med min kollega Emma-Karin. Vi drog av allt från Sinatra till lite modernare nummer, en kul kväll även om gästerna kanske hade lite för mycket innanför västen, några av dom kommer nog inte ens ihåg att vi var där:) höjdpunkten på kvällen för min del blev de odödliga klassiker vi rev av i början av kvällen, grymt lirat från vår eminenta pianist Johan, bra jobbat! När man sen kom hem sent på natten tror jag nästan att jag somnade innan jag nuddade kudden:)

London gig. 


Jag har sagt det för och jag säger det igen, det är väldigt intensiva dagar just nu. Man hinner knappt slutföra en sak nästa grej tar vid. Spelningen i London var en sluten tillställning för H&M Perssons familj på deras ägor utanför själva London. Bara att befinna sig där var en upplevelse i sig, ett fantastiskt fint ställe. Med tanke på att det är deras hem så lägger jag inte ut några bilder därifrån, men väldigt fint och mysigt var det. Giget var en svängig historia med ett grymt kompband som handplockats just för detta specifika ändamål. Vi gick på knock och gav dom de svängigaste låtar vi hade och det tog bra fäste bland de glada gästerna och det utmynnade till ett av de svettigaste gigen hittills, riktigt kul gig 🙂 

Mer info om detta äventyr inom kort:)

The Eagle has landed.


Hej goingar!

Flyget till London gick fint, vi hörde att de avbrutit alla avgångar strax efter vårt plan lyft från Arlanda pga fel på radarn, ibland har man flyt. Peter Johansson är också med på detta äventyr, ska bli kul att se hans akt. Känns kul att åter vara i London, en fantasikt mysig Stad.


På väg till hotellet stannade vi till och åt en grym lunch The Halfway, en välbehövlig påfyllning på otroligt tomma magar. Nu sitter vi på varsitt rum på Holiday Inn och laddar inför kvällens övningar. Fick precis ett teckningsjobb som jag försöker pressa in i det allt överfulla schemat. Svårt att få tiden att gå? inte jag:)

England, here we come!


Godmorgon goingar,

Jag tror att jag hann nudda kudden innan det blev dags att hoppa i brallan igen. Denna tidiga morgon är vi nu snart på planet till London för gigs, ska bli väldigt kul. Kommer hålla er upprättade på allt som händer så kika in här ofta, see ya!!!

Det är helt galet.

13226812_10201880106561450_8320050220052315731_n
Hej goingar!

Jag vet att jag lyser med min frånvaro här på bloggen lite då o då men det är verkligen inte för att vara otrevlig på något sätt, det är bara sånt drag hela dagarna, det är verkligen helt sjukt! Har aldrig varit med om att det inte finns någon paus i tillvaron nångång, skulle vara kanske en timme innan det är dags för kudden om man nu inte har kvällsgig, då blir det kudden direkt vid hemkomst. Det går inte heller att få stanna upp och njuta av allt som händer, allt bara tas på volley hela tiden och på nåt sätt hinner man nästan med allt inna dagen är slut. Idag hade jag tex. ett turbo-rep inför en spelning nu på lördag, imorgonbitti drar vi till England med TFF och kommer sen hem på lördag, när vi väl landat är det bara att bege sig till nästa spelning. På söndag blir det lite vila på stället, hur mycket vila det nu blir med små-människor hemma;) sen darra det igång på måndag igen med studioinspelning med en av sveriges absolut största artister, hoppas jag kan njuta lite av det iallafall, sen rullar nästa vecka också på i 180, snart sitter an väl på hemmet och undrar vad fasen det var som hände egentligen:)

Höstens storprojekt. 

  
Bråda dagar, Tetris liv och glädje. Det är vad livet handlar om just nu, det är allt för många saker som ska in på alldeles för lite tid, men just nu är det bara att ge järnet och ge sitt allt, tids nog blir det lite semester. Efter en mysig pappa-son stund på Andys lekland på förmiddagen blev det en snabb resa in till stan och dagens möte inför höstens storprojekt. Egentligen har jag tänkt avveckla större projekt som dessa men detta är nåt vi alla värnar om och det går bara inte att tacka nej, ämnet är alldeles för viktigt. För att inte avslöja för mycket innan alla punkter är satta kan jag iallafall avslöja att det handlar om ett stort konsertpeojekt med TFF i Sthlm. Det kommer innebära en del extraarbete men det kommer bli grymt, mer info inom kort. 

Vem vinner ikväll?


Ikväll är det ESC final och hela Europa samlas återigen framför tv-apparaterna för att rösta fram en vinnare. Brukar kika på alla de inför program som sänds i god tid innan men i år har det inte funnits nån tid alls över till det, det blir en rad ”nya” låtar att ta del av ikväll. Som litet kille var mina favoriter Djingis Khan från Tyskland, kolla på klippet och se ett stycke ESC historia, det som slår mig är att allt gick så mycket långsammare på den här tiden, det tar evigheter innan dirigenten kommer på plats, så skulle man inte göra program idag. DK lyssnade jag på mycket då och sen några år senare Papa Pingvin med Sophie & Magalie från Luxemburg. Vilken var din favorit från förr och vem tror ni vinner ikväll?

Inget är gratis.

IMG_1134
Godmorgon goingar!

Klockan ringde som vanligt i ottan och kroppen undrade precis alla andra dagar vad det var som hände, huvudet ville fortsätta sin dejt med kudden men det var bara att hoppa upp, in i duschen, väcka alla andra, slänga på kläder och sparka igång dagen. Agendan för denna strålande dag är en uppfriskande powerwalk (som är avklarad) arbete på kontoret och gig i Linköping ikväll, en lång arbetsdag med andra ord. Jag blir glad över det fina mottagandet som min video med Svante fått, har jobbat hårt med den och känner mig stolt över att det är i hamn, nu återstår ett annat monsterprojekt, att få ut skivan till så många som möjligt, bara det är ett heltidsprojekt:) Önskar er alla en skön solig dag och kom ihåg att ha ett vakande öga på ert fika, man vet aldrig vem som är spekulant på den;)

13179299_10153621287091094_2812389122863419750_n