Annons:
 
 

Håriga armhålor

Jag tycker ju som jag skrivit förut att håriga armhålor på killar är precis lika fult och äckligt och avtändande som om en tjej skulle ha det. Andra får ha som de vill men min egna sambo vill jag ska raka sig. Nu har han slutat göra det och fyyy!! Så nu spar jag ut mitt armhålshår! Jag ska odla buskar där sen när han nämner det ska jag säga att han får raka om jag ska raka (han tycker det är skillnad på tjejer och killar för det är mer accepterat att killar får ha hår under armarna, han har ju rätt men det bryr jag mig inte om, det är ju vad JAG tycker som räknas).

Sylvester har fattat grejen, inte Robert! Hur mysigt är det att lägga kinden och mysa i en hårig armhåla om kvällarna??

2 Kommentarer

Star Trek TNG – min ”recension”

Jag har försökt kolla igenom de första två säsongerna av TNG (Star Trek – The Next Generation, med Captain Picard) och jag somnar fem minuter in i varje avsnitt. Kan ni anhängare svara mig var actionet är? I Voyager finns spännande ”filmmusik” som förhöjer inlevelsen och the Borg är skräckinjagande, snabba, förödande, brutala och oerhört smarta och snabblärda, men i TNG är de som vandrande stela sömnpiller. I Voyager görs snabba beslut i extremt pressade situationer medan första mötet mellan Picard’s besättning och the Borg i avsnittet ”Q who” från säsong två är som ett Glamouravsnitt i hur karaktärerna beter sig. Det strålas in en Borg drone in i Enterprise som håller på med deras konsoller och Picard och co bara står lugnt och konverserar och tittar på som om det vore en vanlig ledig dag å stranden. Senare när de ser the Borg Cube utanför skeppet på deras viewscreen och man som tittare tänker: ”shit GÖÖÖÖR nånting!!!”, ja då har det ett litet fikamöte med sävliga toner i en kvart tittartid. Det är noll action!

Därför har jag nu officiellt gett upp om TNG. Tänker kolla in DS9 och Enterprise härnäst! Få se hur de är.. Nyfiken på DS9 eftersom den utspelar sig på jorden och det som händer under the Dominion War som man bara fått läsa lite förbigående om i de böcker som utspelar sig efter att Voyager kommit tillbaka till Alpha kvadranten.

Bild fr: http://scifun.files.wordpress.com/2010/03/awkward-picard.jpg

Lämna kommentar

Före – Efter

Efter jag fått ungen så är jag tjockare o fulare än innan men jag känner mig snyggare och har inte minsta komplex kvar alls. Det är så befriande. Vilken lättnad alltså. Känner mig helt bekväm i min kropp. Och otroligt nog verkar killen min fortfarande va sugen på en hahahahahha liksom efter allt ofräscht han sett osv.. Han påstår sig vara ytlig men han beter sig inte särskilt ytligt tycker jag!

Lämna kommentar

”Tycker du den kärringen är snygg…”

Pratade med en tjejkompis på msn som skickade en länk på en tjej hon tyckte var skitsnygg till mig för att jag skulle säga vad jag tyckte eftersom jag är bisexuell (fråga mig inte varför hon ville ha min åsikt, men det ville hon). Hon på bilderna var en ung tjej med modellsmal kropp och perfekt utseende enligt normerna idag. Jag svarade att hon väl är snygg men tråkig och att hon inte riktigt är min stil, därefter skickade jag dessa bilder:

”Tycker du den kärringen är snygg borde du ju tycka den här tjejen är tusen gånger snyggare” svarade hon.

Jag vet inte varför men jag tog illa upp. Ni som läst här tidigare vet att jag tycker kvinnor i ca 35-45 års ålder ungefär är väldigt heta. De har karaktär, djup, personlighet, är starkare, självständigare, har mer pondus och är inte perfekt släta och har perfekta kroppar men är desto sexigare för det! Vem som helst kan väl SE vacker ut men det krävs mer än det för att JAG ska dreggla.

Skickade ett youtubeklipp på heta Kate Mulgrew till henne och då förstod hon mig på ett sätt,, att ”hon har nånting” medgav min kompis.

..och ja det finns fler exempel på galet sexiga äldre kvinnor som jag nämnt i tidigare inlägg.. t ex:
Jane Seymour, Ellen DeGeneres, Deirdre Hall, Jaclyn Smith, och Helen Mirren!

2 Kommentarer

Löst sig!

Föregående inläggs problem har löst sig. Ett sansat samtal till krävdes efter ett dygn i tung tystnad. Nu har vi hjälpts åt mycket mer! Jag är mycket gladare nu!

2 Kommentarer

Hatar mitt liv

Jag är så jäkla olycklig. Och desperat efter frihet och vila. Måste man flytta isär för att få jämställdhet? Det verkar så. Kanske har jag för höga krav men jag pallar inte.. orkar inte gå upp 3-4 ggr per 8 timmars natt i 8 mån till,, byta 95% av alla blöjor,, ta hand om o roa honom 80% av tiden,, orkar inte. Om jag flyttar får jag bebis varannan vecka. Och en egen lägenhet. Frihet, och sömn. Vilket drömliv!

Hur pallar alla andra? Gör dem det? Undrar vad som är bäst att göra..

3 Kommentarer

Vad tror ni?

Hade en diskussion med en kompis på facebook för ett tag sen:

Jag är faktiskt lite tveksam till om alla är nödvändiga egentligen. Vi har ju uppenbarligen klarat oss finfint utan mammuten?

5 Kommentarer

Arg

Ibland kanske det är hormoner som spökar? Jag är så arg så jag inte kan sova när jag ens får, tänker bara massa arga saker. Detta är anledningen:

Fadern till vårt barn har inte bytit blöja på vårt barn en enda gång. På över en månad (så länge som ungen funnits)

Däremot har han skött vårt hushåll sedan vi kom hem från sjukhuset. Jag har inte behövt göra någonting annat alls förutom amma och byta blöjor. Inget alls alltså. Inte laga mat inte tvätta inte handla inte gå ut med sopor ingenting.

Men nu har jag börjat hjälpa till lite smått hemma för att han ska hjälpa mer med barnet, med blöjbyte t ex. Detta har jag sagt vid tre tillfällen.

Inget händer.

Överdriver jag?

Jag är så besviken. Trodde inte detta. Var rädd för det dock.

5 Kommentarer

Ja inte bara skiter den vackraste tjejen!

Haha, sen jag fött unge har jag pissat på mig 3-4 gånger. Helt sjukt man känner inte ens en förvarning det bara börjar rinna. Lite fascinerande tycker jag! Aldrig vetat hur inkontinens känns förrän nu. Tur att det är tillfälligt bara! =)

5 Kommentarer

DREGGELLLL!!!!!

Jag har börjat kolla på Star Trek Voyager nu om kvällarna och jag tycker Kate Mulgrew är så sexig. Hennes röst och utstrålning och hennes smarthet i serien..

Tror jag är lite svag för äldre kvinnor!

Snart är det dags igen, en timme kvar till kvällens dos med dubbelavsnitt av StarTrek!

2 Kommentarer
Annonser:
laga iPhone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet