Annons:
 
 

Dagen före 13-dagars dieten!

Ja, idag har jag varit på kalas. Druckit mitt älskade kaffe och förberett mig lite mer mentalt inför de kommande 13 dagarna.

Vi hade ju tänkt börja idag och igår vart jag väldigt stöddig och tyckte att ”Vaddå?? 13 dagar är väll inget för att bli smal och slank igen”. Jag kan erkänna att jag fortfarande tycker så när det gäller maten, men imorse när jag vaknade…. mitt älskade kaffe… mitt kaffe… jag vill ju ha mjölk och socker i kaffet. Inte tugga en sockerbit innan jag dricker svart kaffe liksom.

Men ja.. jag ska klara det. Jag ska klara 13 dagar utan kaffe. Eller ja, med en kopp svart kaffe per dag.

Så imorgon smäller det igång. Dagen ser ut så här:

Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit (tuggas innan kaffet)

Lunch: 2 hårdkokta ägg, spenat kokt i vatten, 1 tomat

Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron

Inget annat än exakt det får jag äta eller dricka (förutom vatten)… inte ens ett tuggummi. Som sagt, skiter i maten, det klarar jag mig på… men kaffe. Det kommer bli hårt!

Jag och Sassa har inte kommit på något bra straff för den som viker sig än. Har ni något bra förslag så kom gärna med det!

Å jävla skit… jag vet inte hur man donar spenaten. Frågade Jess idag och hon sa att man bara köpte frysta tärningar och värmde typ. Nu ser jag ju att det ska kokas i vatten… fan då! Får luska ut det där.

Återkommer senare!

2 Kommentarer

2 Responses to Dagen före 13-dagars dieten!

Jag funderar kring om detta verkligen är hälsosamt i längden? Jag försöker själv gå ner ett par kilo men har istället valt att minska storleken på portionerna och motionera mera.

Det känns som att din lista inte ser ut att innehålla alla ämnen och därför kan bli onyttigt i längden? Nu är jag inte särskilt insatt i ämnet och blir gärna motbevisad. 🙂

Skrivet av Stefan 2009-05-31 vid 10:49 Svara

    Förstår hur du tänker. Jag är inte själv för de här svältdieterna för jag tror bara att man går upp det igen när man börjar äta. Men denna dieten ska vara framtagen av sjukhus och meningen med den är att man höjer ämnesomsättningen i kroppen och efter 13dgr så ska man kunna äta normalt utan att gå upp i vikt. Har hört mig för och dom som klarat att gå igenom den säger att det stämmer… men man måste följa den till punkt och pricka.. inte ens ett tuggummi för då kan man lika gärna lägga ner igen =) Får se hur det går för mig, så kanske du kan prova sen.

    Skrivet av Sanca 2009-05-31 vid 11:56

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet