Annons:
 
 

STOLT!

Nu är jag faktiskt stolt över mig själv, jag har haft körkort i över ett halvår och har kört på den där lappen man får när man klarar det. Nu har jag äntligen varit iväg och tagit kort på mig och IDAG postade jag det 🙂 Haha! Hellre sent än aldrig 🙂

Idag vart det stan med Sofie,Julia & Elin. Mina stjärnor
Aldrig utan er fan!

Lämna kommentar

Fan va less jag blir…

Då ska man försöka sig på att blogga lite då, har försökt förut men det har inte gått så bra. I början är man väl lite aktiv ochså, men det avtar ganska mycket efter några dagar/veckor när man glömt bort att OJ jag har visst en blogg.

I alla fall så var det folkrace i Nyköping i Lördags och jag skulle försöka mig på att köra. Första tävlingen på ett år för mig, förväntade mig inte alla för mycket eftersom det var några damer man fruktade att möta 😛 Bilen gick hur klockrent som helst, men jag bakom ratten körde som en jävla kratta. Jag kom runt alla tre varven i mitt första heat, men i andra heatet kom jag inte ens ett varv förrän jag smällde i räcket. Och FYFAAN vad besviken och sur jag blev på mig själv för det var inte ens min bil :/ Men det var bara att gilla läget och gå och byta om.

Min två bröder körde också Andreas & Jocke. Och Andreas som är junior visade väl bäst hur en från Familjen Andersson ska köra. Han kom 2a i alla tre kvalen och var tvåa in i B-finalen som han vann 🙂 Riktigt snyggt! Sen kom han över krönet och vart sedan stående. Men han körde riktigt schysst iaf, och det gjorde även några andra Nyköpings förare också. Får väl säga Grattis till alla finalister 🙂

Nästa tävling blir nog 1/11 i Haninge, men som publik. Jag tror fan jag är bättre på att kolla på folkrace än att köra 🙂 Men min tid kommer väl snart också!!!

Lämna kommentar

test

testar

1 Kommentar
Annonser:
Laga iPhone skärm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet