Annons:
 
 

kort update

dalig dailig dalig bloggare ar jag!!! Men jag har inte tiiiiid! Vi ar kvar i Sydney och har precis kop en bil som ska ta oss upp langst kusten och den kommer vara varat hem de narmaste manaderna! Den ar stor, vit, awesome och unstopable!!! Vi skulle nog inte ens marka om vi korde over en kangru med den, haha!

I eftermiddag ska vi aka upp till Orange och bo hos Jays famlij i nagra dagar, ska bli superkul, dom bor verkligen pa landet!!! Sa knackebrod i skorna blir!

Nu blir det Mcdonalds. Puss

Lämna kommentar

Heej Sydneey!!

Livet i Australien ar inte sa illa maste jag erkanna!! Jay har kommit och joinat varan lilla grupp och livet leker! Vi bor allihop hemma hos Jays mormor och morfar, och enligt dom ar deras hus varan bas for hela resan :) Vilket betyder att vi far komma och ga precis hur vi vill precis nar vi vill…great!!

Vi har gjort en plan som jag hoppas kommer halla for den ar awesome!! Vi ska stanna har i Sydney i nagra dagar till, en vecka kanske, kopa en bil och aka till Orange (3.5 timmar utanfor Sydney, dar Jays famlij bor och har en gard) Vara dar nagra dagar, fara vidare ner mot Melbourne och stanna dar for att sedan komma tillbaka till Orange lagom till jul. Fira nyar i Sydney och sen roadtrippa uppat kusten!! Hur later det?? :D

Jag alskar Sydney, Hanna och jag gar runt och sager att det kanns som usa hela tiden, det ar helt klart den harligaste storstaden jag har varit i an sa lange, mycket gront, skyskrapor blandat med gamla fina hus som i London och annu mera gront!!

VI har inte sett nagra farliga djur an, en dod pungratta och en dod fladermus ar allt.. Men vi har fatt en genomgang med bilder av Pam(mormorn) pa vad vi borde akta oss for, tydligen ser man dom typ aldrig, det ar nog lite som isbjornarna i sverige tror jag….haha, No worries!

Hoppas ni har en mysig forsta advent dar hemma!! PUSS

Lämna kommentar

Sto lite kaos i kaoset

Hej pa er.
Pa onsdag kl 08.00 lamnar jag huset och famlijen, det kanns fortfarande helt overkligt! Jag kommer nog inse det nar jag traffar Hanna och Liz opa flygplatsen, vilket aventyr vi har framfor oss!!! :D

Jag tror att jag har massa saker jag behover gora innan jag aker, vet inte rikigt vad men kanner mig lite smastressad. Ikvall ska jag ut en sista gang med min van Walid, han hade nagon bar han ville visa mig och sa erkande han att han ville se Harry Potter.. jag ar inget fan men va tusan, jag gillar ju popcorn!!

Nu kommer Ikea med en sang till den nya au pairen, maste visa dom vart den ska sta! PUSS

Lämna kommentar

Biiiillllllldboooooooomb!!!

Till alla utan facebook!! Mest Dig mormor!!! ;)

Jag hinner tyvärr inte skriva någon text till, jag har tagit min dator och vandrat over till Alyssas hus, hon har supersnabbt bredband så ni får se massa bilder nu, håll i er!!!

Nu ska jag springa hem igen och byta om, ikväll väntar avskedsmiddag med Alyssa och mljligtsvis några drinkar på det!! PUSS

Lämna kommentar

Hej tisdag

Idag har jag dragit bada killarna till en park inte sa langt bort, det var fine forutom att tva av tre dack pa vagnen hade punktering!! Svettigt!!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen bar det av mot Dubai med Alyssa, jag har fatt eftermiddagen ledigt for att ta en tur dit med henne! :) Lovely! PUSS

Lämna kommentar

Glomsk

Missade jag fars dag igar?…… Yes I did!! Alskade far, grattis pa din dag i efterskott!!! :D

Lämna kommentar

Godmorgon varlden!

Jag vaknade for sisadar en timma sen, vi trillade in hemma vid kvar i fem igar efter en galen kvall ute pa Yas Island och Sky Bar. Kelis och Prince upptradde och det var packat med folk!! Galen kvall!
Nu sitter jag redo och vantar pa Walid, han ska plocka upp mig for att sedan aka ivag pa Formel1!! Jag kan inte fatta att jag faktiskt kommer SE racen!!! Annu en galen grej som hander! Lovar att uppdatera er ikvall nar jag kommer hem! :) PUSS

Lämna kommentar

Konsertkvall

Vara amerikanska grannars hund har bara tva ben, igar forsakrade mig deras fyraaring att det INTE var han som hade dragit av dom andra tva, dom hade ramlat av helt av sig sjalva!! OKAAAAJJ….. Sean Paul var gryyym igar!!! Jag och Alyssa hade sallskap med kanske ett par tusen andra lyckliga manniskor framfor scenen som var uppstalld nere pa stranden, vi slangde av oss vara skor och dansade i sanden, UNDERBART! Varre blev det nar vi alla skulle hem…det var liiite svart att fa tag pa en taxi. Men vad gor det, jag somnade med ett stort leende pa mina lappar iaf!

Lämna kommentar

Upptäckternas upptäckt

Idag gjorde jag en oväntat upptäckt, jag stod i duschen och vantande som vanligt pa att vattnet skulle bli varmt..av någon okänd anledning hade jag fått för mig att duschen var felinställd, alltså att värmen var mot det blå och tvärs om, så var det tydligen inte! Jag har alltså i två månader försökt intala mig själv att, ”jo vattnet är nog varmt nu” och tvingat mig själv att duscha i typ iskallt vatten!! Bra upptäckt, synd bara att jag endast har sisådär tio duschar kvar att göra här….

När jag stog där och väntade kom en fundering upp i mitt huvud..vad är en ”mar” ?? Altså mar, mar som i mardröm?!

Nu är jag på cafet igen, jag hatar hatar hatar att sitta här…så fort jag går innanför dörren börjar en stressklump ta plats i magen, min datorn är läskigt seg, och jag är läskigt effektiv så vi går inte ihop så värst bra, inte alls faktiskt!!

Det har varit ett smått kaos hemma idag, vi har haft både kiss och bajs på köksgolvet, Oli har haft playdate, vi har badat, haft vattenkrig, grävt, svettats och så vidare. Efter middagen deckade vi i tvrummet framför Madagaskar 1, sjukt rolig film!! haha jag skrattade högt!

Men NU äntligen ska vi åka till stranden och kolla runt, finns massa kul där nu och vid halv tolv kommer Sean Paul upp på scenen, kommer bli grymt! Gotta go, LOVE YOU

Lämna kommentar

Godmorgon

Det blev en lyckad utgang igar, ladies night pa The Yacht club med gratis champagne, bra musik och kul folk!! Vi hamnade med ett gang trevliga prickar och efter ett tag visade det sig att tva av dem var svenskar..varlden ar allt bra liten!
Jag fick lara mig att om en man fragar om man jobbar som flygvardinna finns det alltid en gomd mening bakom fragan, vad dom egentligen fragar ar om man ar prostituerad…. Forra veckan blev jag fragad tre ganger pa en och samma kvall, hur fan ska jag tolka det??
Nu ska jag ga och byta om, jag och Alyssa ska aka ivag till den stora mosken och ga en guidad tur..
Hors sen!

1 Kommentar
Annonser:
Reparera iPhone i Stockholm
 
 
 
 
css.php