Annons:
 
 

Sambons ex i present

Trots att E är en tjej mitt på ”twenty something skalan”, har hon inte skaffat körkort ännu, därför önskade hon sig pengar för att hon skulle kunna köpa sig en intensivkurs till sommaren och bli kvitt körkortslösheten. Därför blev hon

superglad när hon öppnade ett snyggt inslaget paket med läckert silkespapper innnehållandes pengar och ett jättegigantiskt autentiskt körkort med foto och allt. Givaren, hennes sambos låtsatsmamma var mycket nöjd över kreationen och sade att hon hade letat efter foton länge innan hon bestämt sig för det rätta.

                                                                                                                         -Det är en sådan härlig bild på dig där du pussar mot din älskling.                                                                                                                                   

Enda problemet var att det inte var E på bilden, utan hennes älskades ex…      Men E bara garvar när hon återberättar händelsen, hon funderar på att ta ett kort på sig själv och sätta den över sambons ex, precis som det ska vara.

Bild: http://www.z.lst.se

12 Kommentarer

Anledning 1 till att vägra släkten i jul

  1. När du ska gå och borsta tänderna tvingas du gå görbi kattlådan. Dels så stinker det i hela toaletten, dels så är det små vita klumpfromade föremål som sätter sig under dina fötter. När jag sedan precis har somnat som bäst kommer M på att han ska göra ”kalla fot-tricket” mot mig genom att lägga sin kalla fot mot min varma sovande kropp, precis efter att jag förklarat äckligheten med dessa kattlådor. Jag verkar ha gjort ett riktigt kap i dampvärlden genom att bli tillsammans med M… -Gissa om mina träningsvärkande armar fick nytt liv i sig och började ge rallarsvingar som aldrig förr.

Vore det här en adventskalender, skulle ni få öppna en lucka med en fin bild på en katt och ett snöre. Laaater.

5 Kommentarer

Julklapparna du inte ska ge bort

T-shirt med tryck till…

Svärfar

6-åringen

Jag har dock redan köpt nästan alla mina julklappar, och tror poängen med ”svärfars” t-shirt skulle försvinna lite om jag gav den till M:s pappa. Vore värre med motsatsen…bhuaaaa

Later.

                          

Bild: http://www.tshirthell.com/

3 Kommentarer

Hunk och manliga former

När jag träffade M var han en vältränad hunk som tävlade i triathlon och gick

upp klockan sex nästan varje dag för att träna. Men som jag tidigare skrivit –love makes you fat. Han är fortfarande normalviktig och jag ser ingen abnorm skillnad, men vågen påstår att han gått upp sex kilo det här året. Nu tränar han inte triathlon längre utan går runt och snackar om att han ska börja på shootfighting igen. Så här gick samtalstonen på tåg 08:26 från Uppsala till Dalarna idag:

M:  Ser du, jag börjar bli tjock och få mage.

Jag:  -Men jag börjar också få en

M: -Det är skillnad,.

Jag: – Är det inte alls.

M: – Det är visst en skillnad, på dig heter det att du får kvinnliga former och så får du större bröst och snygga höfter. Det är inte så att jag direkt får mer manliga former, snarare tvärtom.  Desto större mage, desto mindre syns manligheten…                                                           

                                                                                                                       

                                                            

Bild:ejmis.blogg.se, absolut hunk

3 Kommentarer

Tokyo

”Mitsu-meh Mammal”- Sumi Ink on Canvass

Rikki Kasso
Location: Shibyua, Tokyo, Japan

                                                                                                                          Bild: kassoart.blogspot.com

3 Kommentarer

Turistfallor avklarade

Ar  i Spanien, precis varit pa Antonio Banderas tapasbar och hittade ett oppet

internet cafe pa vagen hem. Till min fortvivlan sag jag att mina inlagg som jag lagt in for senarepublicering overhuvudtaget inte publicerats har pa bloggen .

Annars ar det mesta soft. M har kommit pa sig sjalv med att ha glomt bort all spanska som han lart sig under tiden han pluggade, istallet gar han in ”all in” for att vara turist. Han kor med Borat citat och avslutar varje mening med ”Great Success” och tummen upp, nar han snackar med lokalborna. Turistfallorna ar avklarade:

  • Blivit roda och branda
  • Blivit lurade av taxi chaufforen pa pengar
  • Gatt och shoppat i fula flip flops
  • Gatt upp i vikt

Pa torsdag ska jag pa Flamenco. Later.

Bild:thealchemist.blogia.com

16 Kommentarer

Till bläckfiskpartiet

På begäran och efter envisa förfrågningar (spamkommentarer) av en envis läsarkrets känner jag mig nödgad till detta uttalande.

Jag hör och härsammar moderpartiets kallelse. Det kan ej förnekas att jag, Nicole ej har uppfyllt min enligt avtal gällande ryggdunkning av bläckfiskpartiet. Så som en god jurist och samhällsmedborgare är jag ytterst medveten om att avtal skall hållas, pacta sunt servanda. Jag ålägger mig därför att åka på botgöring i främmande land för att där sprida ljuset av partiets glans.
 Med lyckoönskningar och förhoppningar om partiets framtida spridning!

Bild:www.reklamballonger.se

6 Kommentarer

Jag har knäckt lollipopkoden!

Jag kommer att vara grym på straffrättslektionerna när dem börjar den 3:e efter sommaruppehållet. Jag har knäckt koden! Det är lollipopen som är den gemensamma nämnaren när folk går ner sig i fördärvet.Paris Hilton hamnade i finkan kort efter att bilden tagits, Jessica Alba fick herpes och Brittan har det helt enkelt bara gått åt skogen för.

                                                                                                                     

Bild: blogs.theage.com.au, aftonbladet.se,egotastic.com,indahouse.blox.pl

9 Kommentarer

Bada badkar och fåfänga kur

Har precis kommit hem från ett av mina

striptease aerobics pass, känner att jag börjar bli lite bättre på det. Eller framsteg och framsteg, jag känner mig snarare inte fullt som Babben Larssons enäggstvilling som jag gjorde förut. Nu ska jag ta det lungt ikväll och ta hand om min kropp. Ska ta ett varmt

bad, peela kroppen med Body Shops body scrub (älskar cocoabutter) och tvåla in mig med min nya joy of jelly som är en tvålgele från Lush. Sen ska jag smörja in läpparna med honung som jag har hört ska göra underverk och ha kalla kamomilltepåsar på  ögonenlocken som enligt mamma ska motverka trötthet och pigga till ögonen. Later

Bild:http://www.dita.net/,usa.lush.com, www.kaboodle.com

9 Kommentarer

Över 5.000 sidvisningar

Märkte det igår kväll, men  var lite osäker. På ”mina bloggar och statistik” står det nu klart och tydligt att jag överstigit 5.000 sidvisningar den här månaden!   

                                                                                                         

Bild: profile.myspace.com

32 Kommentarer
Annonser:
Laga iPhone skärm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet