Tidsfördriv

20120320-160554.jpg

Ja, klockan är nu 16.06 o jag sitter ännu i väntrummet i väntar på att min älskade man ska bli klar. En annan anhörig som väntat på sin son sedan 9 i morse men fick för någon timme komma in till honom, stack precis in sitt huvud. Han meddelade att han pratat med Daniel o att han mår bra. Puhhh. Snälla människor det finns.

Jag har tillbringat dagen i väntrummet med att läsa inköpta tidningar o se en svensk gammal svart/vit film på tv. Under tiden roar jag mig med det bästa tidsfördriv – lösa korsord. Dock konstaterar jag att jag är usel. Klarar knappt dem enklaste 🙂 Jag har i alla fall något att göra.

Sköterskan kom precis ut o meddelade att han nog fick stanna va 1 – 1 1/2 timme till suck. Ska nog gå o leta efter något att äta o lägga mer pengar på bilen.

Väntar, väntar o åter väntar.

About Monica Ottosson

Gift 46-årig kvinna sedan 22 år tillbaka med 3 barn. Bor på landet där vi har våra 3 hundar, 2 katter och 2 kaniner. Driver hundskola i Eslöv sen 8 år tillbaka vilket gör att jag jobbar med mitt stora fritidsintresse - hundar och hundträning. www.bonizashundskola.se Jag är också utbildad Service- och signalhundsinstruktör via Svenska Service- och signalhundsförbundet. Utöver min hundskola har jag hunduppfödning av Schapendoes. www.lightschaps.se Det är helt underbart att dem dem små liven komma till världen och sen flytta vidare till sina nya familjer. Jag har hela mitt liv lidit av övervikt och har pendlat från 58 kg till 94 kg. 13 januari 2010 fick mitt liv ny vändning då jag äntligen fick göra min Gastric Bypassoperation. Efter 1 år har jag nu nått min målvik = 45 kg lättare att förflytta. I denna bloggen får du läsa om hundar och hundträning så klart men även "gårdens" djur, familjen och om och när det händer något intressant i mitt privatliv. Hoppas du får en trevlig lässtund!
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments Closed

Comments are closed.