Valpplaner

Löpet fortskrider för Heidieh! Fick precis detta meddelande från hennes fodermatte 🙂 Det är bara att konstatera att vi nu är på gång! Om ca 8 dagar är det dax att börja planera hennes parning. Robbin! Here we come…

Heidieh

Vilket underbart väder vi hade igår här i Skåne. Strålande sol och ca 12 grader varmt. Vi har en liten hörna precis utanför vårt kök där det bara är helt underbar att sitta såna här dagar. Vi tog vår kaffekopp ut och slappade lite. Jag passade på att ta lite bilder på våra fina hundar…

Även någon halvdålig bild på valparna blev det. Valparna som nu är hela 15 dygn och helt underbara…

Divakullen, 15 dygn

Leya o Vilma

Vilma

Nu är det dax att få lite jobb gjort. En massa datorarbete idag…

Önskar dig en trevlig torsdag.

Kramiz.

 

About Monica Ottosson

Gift 46-årig kvinna sedan 22 år tillbaka med 3 barn. Bor på landet där vi har våra 3 hundar, 2 katter och 2 kaniner. Driver hundskola i Eslöv sen 8 år tillbaka vilket gör att jag jobbar med mitt stora fritidsintresse - hundar och hundträning. www.bonizashundskola.se Jag är också utbildad Service- och signalhundsinstruktör via Svenska Service- och signalhundsförbundet. Utöver min hundskola har jag hunduppfödning av Schapendoes. www.lightschaps.se Det är helt underbart att dem dem små liven komma till världen och sen flytta vidare till sina nya familjer. Jag har hela mitt liv lidit av övervikt och har pendlat från 58 kg till 94 kg. 13 januari 2010 fick mitt liv ny vändning då jag äntligen fick göra min Gastric Bypassoperation. Efter 1 år har jag nu nått min målvik = 45 kg lättare att förflytta. I denna bloggen får du läsa om hundar och hundträning så klart men även "gårdens" djur, familjen och om och när det händer något intressant i mitt privatliv. Hoppas du får en trevlig lässtund!
This entry was posted in Kennel. Bookmark the permalink.

Comments Closed

Comments are closed.