En snabb uppdatering.

Godmorgon!

Klockan är 10 och jag har inte fått något gjort. Framför allt har jag inte fått skrivit min dagliga blogg. Har varit en massa saker som tagit min tid, dock trevliga sådana.

Började morgonen med att stiga upp ur sängen, trött som en jag vet inte vad. Nu är jag trött på att stiga upp med hjälp av väckarklockan, nu vill jag vakna utav mig själv. Säger därför välsignade fredag och hälsar lördag och söndag välkommen. Två dagar jag kan vakna när jag själv vill… eller ska kunna göra i alla fall. Har helgen uppbokad av underbara besök av ev valpköpare så jag kan inte slöa hela dagen. Jag behöver dock inte stiga upp klockan 7.

När jag vaknat till och sonen var färdig körde jag honom till skolan. Samtidigt skulle jag lämna Katten Gustaf till veterinären för hans kastrering. I natt har jag därmed sovit sista natten tillsammans med två riktiga män 🙂 Hädanefter sover jag tillsammans med 1 1/2 man hihi. Det gick bra att lämna honom. För första gången kom det ljud ur hans strupe när han jamade. Trivdes nog inte med att sitta inlåst i en bur på fastande mage. Han ska hämtas vid 15-tiden. Hoppas allt går vägen.

Ovan skrev jag i morse 😉 Men så blev det plötsligt ändrade planer. Datorn stängdes ner, frukosten åkte in i kylen i en hast och vi for ut i bilen. Fick ett brådskande ärende och passade då på att åka på storinköp. Det var kul att storhandla för det hände inte i går. Vi köpte hem mat för hela helgen så jag behöver förhoppningsvis inte åka till butiken en enda dag under hela helgen. Inte ens på måndag. Härligt.

Dagen har varit en riktigt slapp dag. Med slapp menar jag att jag inte städat. Jag har planerat för den hunddagisutbildning jag ska hålla i på tisdag och onsdag samt suttit och myst i solen. Som vanligt var kameran med mig denna solskensdag…

I dag har varit en lycklig dag. Jag har åter fått kontakt med en “försvunnen” person. Jag pratar då om Bellas matte. Jag har fått besked om att Bella mår bra och allt kommer ordna sig för henne och hennes matte. Allt kommer bli finemang. Vill informera er som undrar. Ni behöver inte oroa er. Allt blir bra! Detta gör mig så  otroligt glad. Dagens väder gjorde ju inte saken sämre.

Hur går det med valparna då? Jo, det går finemang. Dem växer så det knakar och dem utvecklas för varje dag. Nu gå dem på alla 4 benen. Dem lyssnar när man pratar med dem och dem morrar som tokar när man lyfter dem. Dessa underbara små liv. Ska försöka fånga dem på bilder i morgon. Dem är nu lite mer än 2 veckor gamla och det innebär första avmaskning. Den har dem fått idag och jag gav dem Banminth.

Katten Gustaf har idag blivit “kullös”. Kastreringen gick jättebra och nu far han runt här som en tok med tratt och allt. Han är helt galen denna underbara katt 🙂 Vadå nyopererad???

Nä, nu är det dax för sängen i morgon bitti ska jag sova sju kvart i timmen och sen är det städning som gäller. På eftermiddagen får vi besök av en familj som vill träffa våra underbara hundar. Kvällen är bestå av myspys.

Oj, ni kanske undrar hur det går med Daniels knä? Jo, det går framåt. Nu har han lagt kryckorna och det har äntligen slutat blöda. Det börjar bli människa av honom igen 🙂 Min goa man…

Nu säger jag godnatt!

Kramiz

About Monica Ottosson

Gift 46-årig kvinna sedan 22 år tillbaka med 3 barn. Bor på landet där vi har våra 3 hundar, 2 katter och 2 kaniner. Driver hundskola i Eslöv sen 8 år tillbaka vilket gör att jag jobbar med mitt stora fritidsintresse - hundar och hundträning. www.bonizashundskola.se Jag är också utbildad Service- och signalhundsinstruktör via Svenska Service- och signalhundsförbundet. Utöver min hundskola har jag hunduppfödning av Schapendoes. www.lightschaps.se Det är helt underbart att dem dem små liven komma till världen och sen flytta vidare till sina nya familjer. Jag har hela mitt liv lidit av övervikt och har pendlat från 58 kg till 94 kg. 13 januari 2010 fick mitt liv ny vändning då jag äntligen fick göra min Gastric Bypassoperation. Efter 1 år har jag nu nått min målvik = 45 kg lättare att förflytta. I denna bloggen får du läsa om hundar och hundträning så klart men även "gårdens" djur, familjen och om och när det händer något intressant i mitt privatliv. Hoppas du får en trevlig lässtund!
This entry was posted in Kennel, Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments Closed

Comments are closed.