Annons:
 
 

bye bye metro…

Ny adress: http://seraph101.wordpress.com/

Ses där. 🙂  Peace!

Lämna kommentar

Tänker du själv? Botemedlet finns här!

Bästa videoklippet på länge:

Peace!

6 Kommentarer

Vargjakt…

Från www.bleunt.blogg.se:

”Det finns vissa saker jag inte riktigt förstår med vargjakten.
Det finns 247 vargar i Sverige. Hur är det För Många?
Och varför behövs 12 000 jägare för att skjuta 27 vargar?”

Det är inte för många vargar, det är för få, men däremot har vi ett överskott av skjutglada idiotjägare. 

Därav 12000 jägare vs 247 vargar. 🙂

Peace.

2 Kommentarer

Ingen moral utan gud?

Ett av de lustigaste påståenden som religiösa nötter slänger ur sig är följande:

”Utan gud finns ingen moral, inget rätt och fel.”

Ursäkta?

Jag såg nyligen en video som påstod att utan gud skulle vi inte tycka att det är fel att skjuta varandra i ansiktet, vilket är ett fullständigt efterblivet påstående.

Varför anser vi överlag att det är ”fel” att skjuta varandra i ansiktet?

För det första vet vi att det skulle göra sjukt ont att bli skjuten i ansiktet, för det andra så är det ju dumt att göra saker mot andra som vi inte vill råka ut för själva. 

Och innan religionsmupparna börjar jubla och säga ”aha! Behandla andra som du vill bli behandlad själv!”, så vill jag bara säga att den regeln finns i praktiskt taget alla religioner och har faktiskt inte ett skit att göra med religion överhuvudtaget, det är bara sunt förnuft. 

Jag slår inte dig på käften, så slår inte du mig heller, förhoppningsvis. Att säga att vi behöver en gud för att fatta det är bortom förolämpande.

Det existerar ingen absolut moral, inget absolut rätt och fel, utan vad som är rätt och fel kan variera från kultur till kultur och även från person till person.

Och med det menar jag till exempel följande: ponera att George Bush blev skjuten i ansiktet.  Jag skulle inte se något fel med det alls, medan andra personer som diggar honom skulle tycka att det var hemskt.

Så man kan inte säga att si är fel och så är rätt osv, därför att det finns inga statiska, absoluta moralregler, utan allt handlar om olika perspektiv och åsikter etc.

Och för att ta ett exempel till: stöld.  Det är fel att stjäla!  Jaha?  Fanns det ens något som hette stöld innan ”ägandeskap” kom in i bilden? 

Tänk på den du.

Men jag antar att det är lättare att fjanta omkring med tio budord osv och skita i nyanserna. 

Peace.

4 Kommentarer

636 miljarder dollar till krigsmaskinen :(

Vansinne…

Lämna kommentar

Berlusconi slagen

Ok, så killen som slog Berlusconi är psykiskt sjuk?  Det kan inte ha haft något alls att göra med att Berlusconi är ett jävla as då?

Lulz…

4 Kommentarer

Man made global warming?

Spot on, som fan…

6 Kommentarer

Al Gore-ismen är död…

Hello Climate Gate!

Hackare stal nyligen en mängd e-mails från ett brittiskt universitet – University of East Anglia Climate Research Unit – och i dessa e-mails står det klart och tydligt att högt aktade klimatforskare har fuskat med siffrorna för att stödja teorin om global uppvärmning, och även hur de ska gå till väga för att tysta kritiker etc.

This … is … huge!

Tanka dokumenten här: http://www.mininova.org/tor/3168330

Se även detta:

”The emails include deliberations amongst the scientists regarding efforts to make sure that reports from the UN’s Intergovernmental Panel on Climate Change include their own research and exclude that of dissenting scientists.

In one of the emails, Phil Jones, the director of the East Anglia climate center, suggested to climate scientist Michael Mann of Penn State University We “will keep them out somehow — even if we have to redefine what the peer-review literature is!”

This is a startling quote, given that Jones and Mann as climate scientists have the authority to review papers and determine whether they are eligible to be published by scientific journals.”

2 Kommentarer

Analys av Kalla Fakta

Bra analys av Kalla Faktas så kallade ”granskning” av ”sanningsrörelsen.”  Kalla Fakta sköt sig själva i foten ganska rejält i och med det programmet, det tackar vi för.

Del 1:

Del 2:

Peace.

Lämna kommentar

Immortal Technique intervjuad – Russia Today

Russia Today intervjuade Immortal Technique om Obama, 11/9, ”corporate America” och hans musik.

Peace.

Lämna kommentar
Annonser:
laga iPhone
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet