Flyttar tillbaks till

www.kinassmultronstalle.blogspot.se

Har kommit på att jag vill mobilblogga och här på metrobloggen har jag aldrig lyckats få till det. Flyttar därför tillbaka till blogspot där jag varit förut. Hoppas ni vill följa med mig dit.

flyttar

Allmänt

Kärlek!

Att sitta vid datorn och surfa runt bland bloggar och annat samtidigt som man har en liten röd taxflicka i knät som ALDRIG kan få nog av närhet och kel, de är kärlek det, MASSOR av kärlek. Jag blir varm i hjärtat av den här taxflickan.

SAM_0471

Hundar

Smulbär och lite annat från trädgården!

Härligt goda smulbär, i år är det fantastiskt mycket smulbär att plocka på plantorna. IMG_1349

Sommarmalva, rosa, romantisk och alldeles underbar. Tacksam som sjutton då den frösår sig. Den poppar upp både här och var i rabatten men eftersom den är så söt så får den gärna göra det. Söt som socker eller hur?
IMG_1350

En annan som dyker upp lite här och var är penninggräset. Har försökt utrota det under flera år men på något sätt lyckas alltid någon liten ranka dyka upp och börjar föröka sig. I år har jag gett upp. Den lyser ju faktiskt upp riktigt fint i rabatter…..Och på stenplattor!IMG_1347

Hem och Trädgård, Okategoriserade

Långklänning!

Idag efter jobbet for jag ner på stan en sväng för att kolla reorna! Hade sett en sån fin klänning på MQ Erikslund till kanonpris. Det var bara det att dom hade bara en kvar och den var lite för stor, tänkte den kunde finnas på MQ på stan men det gjorde den inte.

Åkte dock inte hem tomhänt. Tittade in på Indiska och hittade denna:

långklänningGillar långklänningar tokmycket. Både sköna, snygga och döljer lite av varje, hihi!

Dagens motion blev en PW med Bella och Janne, dryga 8 km blev det. Nu ligger Bella raklång på hallmattan kan jag säga. Det var varmt ute!

 

Allmänt, Motion

Joggingtur!

Idag tog jag mig en joggingtur på dryga 2,5 km. Det är första gången jag joggar så långt i ett svep sedan diskbråcket kom i mitten på april. Det kändes verkligen jättebra och jag håller tummarna på att ryggen pallar med det här nu. Gillar inte att vara så begränsad.

joggingskor21mars

På med joggingskorna och ut. Janne hängde också med ut, kul att springa ihop ibland!

Sol

Att solen sken på oss gjorde ju inte saken sämre förstås, så härligt med lite solsken.

Motion

Tack söta Anette!

Jag har fått nytt jobb, ja jag vet igen, men om man nu har chansen att flytta på sig och dessutom få ett jobb som verkar bra mycket intressantare än det man har då måste man ju våga, eller hur? Så i mitten på september så byter jag klinik och kommer att jobba på Hörselvården på sjukhuset här i staden. Det är en bredare administrativ tjänst och inte ”bara” sitta och knacka journaler hela dagarna.

Till saken nu då, min bästaste Anette hade köpt en ”grattis till nya jobbet present” åt mig, så himla gulligt av henne va?

2600-3-6532324Det här finfina armbandet från Baglady, jag älskar armband och det här är min nya favorit. Gillart skarpt. Tycker det är så snyggt att ha många olika på samma arm.

Tack SNÄLLA Anette, att ha en vän som dig värmer i hela hjärtat!

 

Allmänt

Midsommarafton!

Tänk vilken härligt väder det var på midsommarafton, till att börja med strålande sol och ca 25 grader. Senare på eftermiddagen mulnade det på men temperaturen fortsatte att vara behaglig. Vi åt gott, drack gott och satt ute till närmare ett utan att frysa.

IMG_1310 IMG_1327 IMG_1299 IMG_1331 IMG_1342 IMG_1338

Allmänt

Lite vackra blommor!

Kan man få för mycket av det här:

IMG_1278 IMG_1277 IMG_1275 IMG_1279

Hem och Trädgård

Nu är jag på G!

Trots att jag idag fick besked om att magnetröntgen visade diskbråck så känner jag mig optimistisk. Det har hela tiden blivit bättre och bättre (peppar,peppar), jag har varit ute och gått och jag har sett till att inte överanstränga mig.

Idag provade jag dock att jogga lugnt och guuuuud så bra det kändes. Jag alternerade mellan lätt jogg och powerwalk och det kändes hur bra som helst, nu håller jag tummarna på att det inte blir något bakslag utan att jag nu kan få börja röra mig lite mer ”ordentligt igen”. Läkaren sa att det är bra att träna och röra sig men det får inte göra ont! Och det här gjorde ju inte ont, i alla fall inte medan jag höll på……

joggingdam

Motion

Lite mer trädgård!

Lite mer trädgårdsbilder. Har 4 tomatplantor i år en stor som blommar och så tre pyttesmå som också blommar. Har inte en anging om vilka sorter det, jag har fått plantorna till skänks. Ska bli spännande att se vad det blir så småningom.

IMG_1268

Den gregiska vädden har börjat blomma så smått, den är en stor favorit i rabatten. Den är lite yvig och busig i sitt växtsätt men dom vackra blommorna gör att man förlåter det yviga växtsättet.
IMG_1269

Kantnepeta, ser lite grann ut som levendel, men den har också ett ganska spretigt växtsätt, så där så det nästan blir tomt i mitten, den liksom lägger sig åt alla håll och i mitten blir det ingenting kvar.IMG_1272

Hem och Trädgård