Annons:
 
 

Svar på tal?

Emanuel: Måste du vara så uppkäftig?
Josef: Jag är inte uppkäftig, jag är tjatig.

Lämna kommentar

Sommaren 2013

Om jag vore lite snabbare skulle jag skriva citat direkt efter jag hört dem, men här kommer ett från sommaren 2013. Jag, Lena, våran vän M och Emanuel (då 6,5 år) satt och fikade ihop.

M. Jag vet inte vad jag vill bli.
Emanuel, suckandes: Jag vet inte heller vad jag vill bli… Det enda jag vet med 100 % säkerhet är att jag vill ha barn.

Lämna kommentar

Fiskie

Jag har säkert skrivit upp det här citatet någonstans, men jag hittade det inte här när jag sökte på ”Fiskie” så jag skriver kanske upp det igen.

En av favoritcitaten från Josef är från när han var drygt 2år och min fina Whiskey bodde hemma hos mamma. Josef var lite van vid Whiskas som låtit honom klappa henne och gosa med henne genom att lägga sitt huvud på hennes mage. Whiskey däremot, var livrädd för barn så hon bara sprang ifrån honom. Josef gick efter för att han ville klappa henne och jag tyckte synd om honom och försökte förklara att Whiskey var rädd för att hon tyckte att han var så stor.

Josef fortsatte att gå efter lugnt med handen utsträckt och sa ”Fiskie, Fiskie! Jag är snäll!”.

Nu när jag berättat historien igen drog Josef slutsatsen att han sa ”Fiskie” för att Whiskey gillade fisk, men i själva verket var det ju lite svårt att säga ”Whiskey”. 😉

Lämna kommentar

Dröm

Inatt drömde jag att jag jobbade på en skola och försökte lära ut cheerleading på rasten. Det var sommar och fint, Lena var där och Anders och även Hulk Hogan.
Mr Hogan tyckte det var bra att fånga intresse från barn i ung ålder för att få dom att börja med antingen cheerleading eller wrestling.

Good times!

1 Kommentar

Paprikajakt

Emanuel: ”Mamma jag vill att du nån gång ska göra en paprikablomma till mig. Du ska gå ut i skogen och leta paprikafrön och sen ska du plantera dom.”

Lämna kommentar

Bäst

Josef: ”Tänk om du var bäst och jag stod bakom dig.”
Jag tänkte: ”Jag är bäst och du står bakom mig”, men jag sa inget…

Lämna kommentar

Sov-skills

Inatt var jag med om något jag aldrig varit med om förut(inget spännande för andra kanske). Jag frös jättemycket och bestämde mig att, utöver täcket och filten jag redan hade, ta det andra täcket ovanpå. Men det var knöligt och jag försökte fixa till det, men eftersom det var så kallt lät jag det ligga helt ihop knölat ovanpå filten. När jag sedan vaknade på morgonen låg det helt perfekt och var inte knöligt någonstans!
När jag var liten brukade jag vakna av att täcket låg på golvet, men nu har mina sov-skills utvecklats och om något år kanske jag vaknar av att sängen är helt bäddad och att jag t.o.m hämtat ett överkast i sömnen…

Lämna kommentar

Skatter

Josef: Haha! Tänk om det var räkor i vattnet istället för skatter?
Jana: Det är räkor i vattnet…istället för skatter.

/11:e mars 2012

Lämna kommentar

Solglasögon

Jag: Åh vilka fina solglasögon, men jag ska inte köpa några, jag har 15par.
Jana: Du kan få tre av mig.
Jag: Då har jag 53…Nej.
(Vet inte hur många jag egentligen har, men inte 50)

Lämna kommentar

Ambitioner

Dagens Emanuel: När jag blir vuxen ska jag bli en myra.

Han skulle arbeta varje dag, även helger och lov, han skulle arbeta under marken och han skulle ha myr-barn.

/13:e mars 2012

Lämna kommentar
Annonser:
iphone 6 reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet