lite prylar från studenten i bilder

Liten Sandra.

Jag fick en Hugo Boss-nalle..

..som det står Ajax på armen på!

Min kalasfina dator (och mobilen som matchar).

En vacker ring.

Halsband från Thomas Sabo. Berlockerna känns verkligen mig!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till lite prylar från studenten i bilder

 1. Anonym skriver:

  hej, jättfin ring! vart kommer den ifrån?

 2. Emma skriver:

  Väldigt snygga saker!!

 3. Katarina skriver:

  Gud vad söt du var när du var liten :D
  Nu med btw :)

 4. Sandra Ajax skriver:

  Amanda: Först och främst: man kan inte vara bäst på allt. Jag fick sämre (men inte dåliga) betyg i engelska & matte, eftersom det inte är min grej. I matte B fick jag IG på Nationella, men lyckades fixa de vanliga proven och kirrade ett VG i slutbetyg. Jag grät när jag satt hemma och pluggade och kände mig helt dum i huvudet. Så, jag vet hur det känns! Det som gäller för att fixa betyget är att sätta sig ner och be någon som du tycker kan förklara bra – att hjälpa dig. Den som lär ut har en stor roll, så se till att det är någon du tycker kan lära dig saker & ting så att du förstår.

  Amanda, du har VG & MVG i resten, så ta och klappa dig själv på axeln och var stolt! Matten är ett ämne utav många, och du har ju otroligt bra betyg i helhet! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för att hjälpa dig, men jag önskar dig all lycka till och skickar över en massa kramar! Håller tummarna för dig :) För du vet: ingenting är omöjligt! ?

 5. Tereze Kirch. skriver:

  Smått avis på datorn :D

 6. Amanda skriver:

  Sandra, har du lite tips på vad en mattehatare som mig kan göra för att få ett G i matte. Jag har försökt hur mycket som helst, men jag fattar inte. Fick IG på nationella och idag fick jag göra önnu ett prov, som jag ocksp fick IG på. I augusti ska jag göra ytterligare ett, men vad kan jag göra tills dess? Hur kan jag plugga så att jag fattar? OHH, jag är så himla ledsen nu, mest för att jag annars har MVG och VG i alla mina betyg, men matte har jag svårt för:/ Hoppas du orkar hjälpa mig och ge mig lite tips..Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *