Annons:
 
 

Cupcaketävling!

Jag fick ett paket idag,

och du kan få ett likadant!

De flesta av er vet att jag älskar att baka!

(Ni andra bör veta att jag numera aldrig smakar själv, och bara gör tårtor till mina kära vid speciella tillfällen. Jag lobbar inte för att få in fler i sockerträsket, jag lovar.)

Dr. Oetker har en årlig tävling som heter Miss cupcake som går ut på att baka den godaste, roligaste, tjusigaste eller mest kreativa cupcaken. Första pris är en valfri resa till ett värde av 30.000! Man laddar upp sin bild eller sina bilder om man är produktiv och sedan röstas det fram 20st till en final. Kul va?!

Inte nog med det. Jag får lotta ut en likadan box som jag fick till en av er! Hm, urvalsprocessen får bli så här. Berätta vilket av mina bakverk du gillar mest, så tar vi det därifrån!

36 Kommentarer

Emil-tema

Emil karvar in sina föräldrars namn med ett hjärta emellan…

En liten hönapöna och namnet dekorerat med gula blommor.

12 Kommentarer

Pirater i cold porcelain

Om man vill kunna spara sina tårtdekorationer så rekomenderar jag varmt ett material som heter cold porcelain. Det är väldigt lättjobbat, påminner om modeling paste men slätare. Den enda nackdelen är att den krymper lite och drar ihop sig men tänker man på det så kan det innebära en fördel för ytan blir ännu slätare när materialet torkat helt.

Sist gjorde jag små pirater, vansinnit roligt!

Materialet finns hos www.tartdecor.se

(Tack för bilderna Frida!)

9 Kommentarer

Baka ditt goda boende

Du som gillar att baka pepparkakshus måste definitivt kika in på HSB på fredag!

6 Kommentarer

Solsken till Jennie

(Ni får dessvärre hålla tillgodo med en mobilbild från kylskåpet…)

14 Kommentarer

Hus till HSB

I våras gjorde jag tre nya tårtor för HSB´s bosparkampanj. De var verkligen superroliga att göra och HSB är kanon att jobba med så det ska bli roligt att starta upp ett till projekt tillsammans med dem i höst. Riktigt vad är hemligt men jag råder er att börja tänka på julen redan nu…

Fotografierna tagna av Rob Vanstone

20 Kommentarer

Scandinavian cakeshow 2009

I år var jag bara där som besökare, nästan ännu lite roligare att bara få gotta sig i den enoma mängd arbete och själ som lagts ner i konstverken. Otroligt vackra tårtor, några av mina favoriter:

12 Kommentarer

Chokladmossetårta med nötter & färska bär

Stella har fyllt 5

-Jag vill ha en prinsessa med gult hår, en drake och någon slags prins på min tårta, sade dottern mycket bestämt.

-Ok, någon slags prins?

-Ja, och så en drottning som smakar mango.

Den sista fick jag inte riktigt till men en hals-lös prinsessa, en drake och en prins i form av en  riddare fick hon iaf.

10 Kommentarer

Stellas och Simons muffins

Barnens sommarlov står för dörren och efter det börjar de på en ny förskola så i morgon bjuder vi på lite avslutningsfika. Ingen tårta dock, tiden räcker inte så här mitt i flytten.

 

21 Kommentarer
Annonser:
Laga iPhone skärm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet