Annons:
 
 

extra, extra, read all about it!

Jaha, tänker ni nu, vad är det NU som är så viktigt?! Jo, svarar jag då, JAG HAR FLYTTAT! Hoppas att ni hänger med! Mitt nya hem är på http://soffans.shapemeup.se . See ya there dudes.

1 Kommentar

bikram baby

Idag har jag gjort bikram-debut. Maj gaaad vad jobbigt det var! Det är absolut inte träningen i sig som är tuff, utan det är värmen som tar kål på en. 90 minuter i 40 graders värme är ingen lek alltså… 

Klassen började elva, så jag hade ställt klockan på åtta, för att jag skulle kunna äta en bra frukost, och inte för tätt inpå träningen. Tanken var god, men tyvärr försov jag mig (den gångna helgen saboterade min dygnsrytm totalt) och fick därmed ingen frukost alls, utan bara någon typ av ”energy bar” som jag hittade i min träningsväska och åt i bilen. Inte den perfekta uppladdningen kanske?

Jag blev däremot väldigt väl emottagen på BYM och  kände trivsel direkt. Lokalen var liten men jättefin, och personalen var supertrevlig.

Det var en annan nybörjare med på klassen, och vi två blev placerade i mitten av andra raden, så att vi skulle ha mer rutinerade deltagare att titta på. Sedan körde vi igång. Redan efter de inledande andningsövningarna var jag absolut plaskblöt av svett från topp till tå! Vår lilla asiatiska instruktör var rolig. Jag hade varit lite orolig att jag skulle tycka det var tråkigt och långsamt, men hon var full av energi och lät som värsta auktionsutroparen emellanåt, så efter en stund var jag mer orolig att jag skulle bli såld till högstbjudande!

Nittio minuter kändes trots det ganska långt, och jag kände mig nästan svimfärdig emellanåt, och fick sätta mig ner och pausa. Mesigt!! Jag har planerat att gå sju gånger under de närmaste tio dagarna, och mitt mål är att klara hela utan paus. Ett ganska rimligt mål för en rookie-yogini om jag får säga det själv.

(Bild lånad från BYMs hemsida.)

4 Kommentarer

summering v.18 planering v.19

Kvällens RPM kändes riktigt bra, jag var pigg i benen efter gårdagens sömnbonanza, och körde lite gamla favoriter från i höstas. Det har även varit skönt att ha en helt normal vecka faktiskt, utan vare sig vick eller helgdagar. Bara ridning, promenader med Plipp och mina tio fasta klasser. Jag gillar rutiner. Kul var det att köra lite teknikträning med BC-Robban i torsdags, hoppas att vi kan göra det snart igen!

Den kommande veckan blir det troligtvis ingen ridning alls, vilket innebär att jag har tid att göra något som jag har velat lääänge, så NU blir det bikram yoga som fan. Bikram Yoga Malmö har ett nybörjarerbjudande, träna så mycket du vill i tio dagar för 295 kr, och de rekommenderar att man går en hel del under dessa dagar så att man verkligen kommer in i det. Det ska bli sjukt spännande! Imorgon ska jag även vara med på bästa Annas RPM och få provköra nya releasen, vilket OCKSÅ ska bli sjukt spännande. Så, förutom mina vanliga klasser på fitness24seven, en vecka med lite mer fokus på egen träning än vanligt alltså.

Mån: promenad, bikram yoga, RPM på Träningsvärket

Tis: promenad, BP 12.00, BC 18.00, BB 19.15 Malmö

Ons: promenad, bikram yoga, BP 17.30, Stretch-it 18.30 Malmö

Tor: promenad, BC 13.00 Malmö, bikram yoga (? kristi himmelsfärd?)

Fre: promenad, bikram yoga, BC 16.45, RPM 18.00 Lund

Lör: vila

Sön: promenad, bikram yoga, RPM 17.00 Lund

Lämna kommentar

tröttlördag

Jaha, för att fortsätta på den anslagna tonen från igår (dvs gnäll), så sitter jag nu och är bitter över att jag är trött och inte har orkat göra någonting på hela dagen. ”Man mår som man förtjänar” stämmer inte alls in på mitt tillstånd idag, eftersom jag känner mig bakfull trots att jag inte drack en droppe alkohol igår. Så blir det när man jobbar tretton timmar och sover för lite antar jag. Lyckades iallafall släpa mig iväg till Malmborgs och köpa lite mat som blev god, vilket är positivt, men nu är den slut, vilket är negativt.

Imorgon ska jag iallafall på långbrunch hemma hos herrskapet Nobel tillsammans med finaste Anna Key. Det ska bli väldigt trevligt!

Då så, dålig dag idag alltså, men bra dag imorgon. Det kan jag leva med.

1 Kommentar

onödigt vetande

FYI har jag idag stigit upp klockan sex, ridit fem timmar i regn och blåst, ätit, instruerat två klasser på gymmet, ätit igen och ska nu ge mig iväg för att jobba hela natten på Tbar. Jag skulle ge VAD SOM HELST för att slippa det, och bara få stanna hemma och kolla TV istället. Jag är definitivt för gammal för barjobb… Tyck synd om mig please?

3 Kommentarer

kickass kväll!

Åhh, BRA BC-kväll! Jag körde lite ”best of” på min BC idag, eller ja, så gott det nu går med bara fyra releaser att välja bland. Jag blev iallafall nöjd, och tyckte jag fick ihop ett gäng grymt roliga och jobbiga låtar. Fint besök hade jag också, i form av Robban, som är bodycombatinstruktör på ett annat gym i Malmö, och betydligt mer rutinerad än yours truly. Han gästar mina klasser med jämna mellanrum, och sist han var på besök föreslog han att vi skulle köra lite teknikdrill efter kvällens klass. Jag var INTE sen att tacka ja till det om man säger så! Sagt och gjort, vi tog drygt en halvtimme efter klassen och tränade kickar på pads. MYCKET bra, iallafall för mig. (Han fick nog inte mycket tränat egentligen, eftersom jag flög som en liten vante och fick fläskläpp så fort han kom i närheten.) Yep, kommer att ha göttig träningsvärk imorrn. Tack för det coach!!

Angående bilden? Jag är så trött att jag ser dubbelt såklart. Inga konstigheter.

5 Kommentarer

lätt överdrift personifierad…?

En god vän och kollega sade en gång till mig att: Om man slår upp ordet ”lätt överdrift” i ordlistan så hittar man en bild på dig. Samma goda vän och kollega undrade även: När du klär på dig på morgonen, FUNDERAR du då alls över vad du sätter på dig, eller tar du bara det som ligger närmast sängen? Det här var över tio år sedan, men han hade onekligen vissa poänger.

Idag hade jag faktiskt tänkt till när jag klädde på min för att åka till gymmet, men då istället såklart gått till lätt överdrift med matchningen.

Toppen matchade skorna.

Strumporna matchade svettbanden…

… som i sin tur matchade en lapp på tröjan.

Hela jag matchade dessutom vattenflaskan.

För att inte tala om hur fint jag passade in i själva salen!

Ja, jag inser att jag sällan har något vettigt att säga, samt att det här kan vara mitt onödigaste inlägg hittills.

Anyhooo, jag är bodypumpad, stretchad, matad, helt oplanerat ledig imorgon förmiddag och snart är det True Blood på TV, så livet för denna meningslösa bloggerska är rätt så bra ändå!

5 Kommentarer

den senaste workouten från the U S n´A

Om ni inte redan läser den här tjejens blogg så bör ni börja typ nu. Hon är freakin´ hilarious! Hittade precis det här klippet där. WWW är det nya svart…?

1 Kommentar

summering v.17 planering v.18

Jaha, ännu en vecka, och en ganska lugn en, till ände. Har ridit 14 turer, gått fem timmeslånga promenader och instruerat nio klasser. Fått välbehövlig vila i helgen, och är redo för nya krafttag.

Den kommande veckan är helt normal. Känns som det var ett tag sedan jag hade en vecka utan vare sig vick eller inställda klasser pga typ påsk, stockholmsresor, valborg osv. Jag kör alltså alla mina tio fasta klasser på fitness24seven, varken mer eller mindre.

Mån: ridning, promenad

Tis: ridning el. promenad, BP 12.00, BC 18.00, BB 19.15 Malmö

Ons: ridning, promenad, BP 17.30, Stretch-it 18.30 Malmö

Tor: ridning, promenad, BB 18.45, BC 20.00 Malmö

Fre: ridning, promenad, BC 16.45, RPM 18.00 Lund

Lör: vila

Sön: promenad, RPM 17.00 Lund

Jag undrar dock NÄR, NÄR, NÄR jag ska ta mig samman och börja med bikramyoga som jag har tänkt göra så schuuukt länge…? De har ett toppenerbjudande på Bikram Yoga Malmö där man som nybörjare får träna så mycket man vill under tio dagar för bara 295 pix. Då vill man ju gärna kunna gå typ sju-åtta gånger under den perioden, och riktigt komma in i det liksom. Kanske är det den här veckan det sker.

5 Kommentarer

RPM baby!

Trots att det bara var fem små deltagare på min RPM ikväll var det jätteroligt att köra! Det kändes som om det var tusen år sedan, fast det bara var två veckor, så jag längtade hela eftermiddagen (och lite redan igår). Typiskt nördigt, jag vet.
3 Kommentarer
Annonser:
iphone 6 reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet