Annons:
 
 

Mullingstorp

Jag läste just på Mullingstorps sida att Victoria som äger Mullingstorp nu tvingats sälja det. Victoria har verkligen förrändrat mitt liv på ett avgörande sätt och jag tycker det är tråkigt att hon till slut behövde sälja. Men allt har en mening så det blir nog bra. Som tur var fortsätter Mullingstorp på i samma anda. Hade det lagts ned hade det varit ett mycket stort nederlag. Jag hoppas fortfarande på att jag ska kunna få möjlighet att gå steg 2.

Men jag vill av djupet av mitt hjärta tacka Victoria för den enorma frikostigheten  hon gav mig att låta mig gå steg 1. Jag har förrändrat mitt liv så radikalt och njuter av livet till fullo. TACK tack tack tack Victoria, min tacksamhet är såååå stor för utan steg 1 hade jag inte varit där jag är i dag i mitt liv. Du är kanon. Lycka till med dina hästar.

Varm kram till dig// Helena

Mina upplevelser på Mullingstorp och vad Victoria har gjort ser ni i spalten till höger.

1 Kommentar

Ett svar till Mullingstorp

Länge sedan jag tittade in i din blogg. Tappade bort länken vid något tillfälle och har sedan dess varit borta. Sökte mig själv genom ”Sök” på Metrobloggen och fick upp en del gamla inlägg, och plötsligt hittade jag tillbaka till din blogg. På återseende. Ska ikväll sätta mig och läsa lite av ditt skrivande för att se vart livet tagit dig. Kram. //Remington

Skrivet av //Remington 2011-02-14 vid 05:24
Annonser:
iphone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet