Annons:
 
 

off-grid.se

Ja mitt nya projekt för vad jag brinner för sedan en tid tillbaka är att gå off-grid. Off-grid kan betyda ólika saker för olika människor. Endel går off-grid helt och hållet från samhället medans endel tar några steg för att nå de mål de vill uppnå med sitt liv.

På bloggen off-grid.se kommer jag att blanda sådant jag skrivit här, självkännedom, livsåskådning med hur jag praktiskt vill gå off-grid. Det blir en kombination med den här bloggen och min andra blogg om ekologiskt byggande. Jag försöker få en helhet med vad jag vill åstadkomma i mitt inre och i det yttre.

Jag är långtifrån att ha den nya bloggen färdig men är ni nyfiken så kan ni se det lilla och ännu inte färdiga konceptet.

6 Kommentarer

6 Responses to off-grid.se

Härlig blogg! Off-grid = I like. Tänk att finna en plats där man kan var off-grid – lite när man vill och behöver. Det var en tankeväckare -tack!
/Kajsmarie

Skrivet av KAJSMARIE 2009-11-10 vid 11:44

Hejhej 🙂

Vilken härlig blogg!!

Skrivet av erika 2009-09-29 vid 10:27

Hmm, ja.. jag känner att man nog gör mer nytta för planeten om man inte helt ”försvinner bort” från ”vanliga” samhället, då det är de som är den största boven..

Skrivet av Miss Dramaqueen 2009-09-11 vid 07:51

Jag smyger och kikar lite för att önskar en trevlig helg!
Kram

Skrivet av Morgause 2009-08-21 vid 03:39

Hej hej!
Var så länge sen som jag tassade in här hos dig. O jag kände att idag så skulle jag ta en titt eftersom jag gillar dina tankar o funderingar i MASSOR. Troligen helt i rätt tid 😉

Ska verkligen ta ett kliv till då till din andra blogg. Kram kram i massor

Skrivet av Tussen 2009-07-14 vid 04:32

Intressant blogg du har.

Tänkte tipsa om en andlig tidning om du kanske skulle kunna gilla? Iaf, du kan läsa mer på hemsidan: http://www.tidningennara.se

Skrivet av Markus 2009-07-11 vid 10:21
Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet