Annons:
 
 

Bloggen Flytter till Moore

Japp, det har varit i stort sätt dött här den senaste tiden. Ni, typ två, som fortfarande klickar in någon gång i veckan, kan följa mig på Moore från och med nu. Jag kommer att stå för prylsidorna i tidningen i fortsättningen, och kanske en och annan kortare artikel. Och jag kommer också att blogga från och till på Moore-bloggen.

Jag tackar för den här tiden, och stänger här med Struntsaker.com på obestämd tid. Väl mött.

//Andy

Lämna kommentar

Longest Basket Ball Shot in History

Twisted Princesses: A Darker Take on Disney

Mashups between Marvel and Disney characters were almost inescapable in the weeks that followed the big buyout news — some creative, some ridiculously bad. Fortunately, The Beat pointed out a fantastic gallery of ”dark” Disney Princesses as drawn by illustrator Jeffrey Thomas.
Granted, Thomas drew these long before the corporate buyout, but given their typically grim and gritty take on superheroes, it’s easy to see these hardcore heroines through the lens of a Marvel mashup.

Lämna kommentar

Hot Dog and the Buns – Problem Solved

Kanyelicious

Disney Eggs etc? What the Fucking Fuck?!

Disney went too far with buying Marvel, but what the fuck is this?

Lämna kommentar

Dags att Rösta på Årets Blogg

Jag är då inte med i matchen, förstår inte varför. Men den här trutten är det, Fredrik Backman, karln som slösat bort snart åtta månader av sitt liv på att skriva om förberedelserna inför sina två bröllop i somras, och det har fortsatt nu i efterhand på obestämd tid. Det ryktas och viskas om att vi är inne i ett mellanskede nu innan Neda blir gravid, och det fortsätter med hur han ska klara av livet som pappa.

Och stämmer alla rykten kommer bloggen att leva vidare till hans död, eller det att Internet imploderar, och då är vi alla mer eller mindre dömda oavsett. Ta er en titt i hans blogg och avlägg sedan er röst på VeckoRevyn. Och ja, det är otroligt omanligt att rösta på VeckoRevyn, och även det att Fredrik sålt ut sig till en damtidning, men så är nu fallet. Och eftersom hela det här spektaklet får relativt mycket press, och ett gäng andra, mer eller mindre, värdelösa gubbar är med och tävlar i samma kategori, är det nu dags att se till att flamspojken C.S. inte får mer erkännande. De andra är också ett gäng randoms, som tydligen är ”fint folk”, för de är stammisar runt Strueplan. Bara detta är tillräckligt med anledning att rösta på Freddan i kategorin ”Årets Manliga Blottare Bloggare”.

Lämna kommentar

Power in my Chicken

Crazy Norwegian Man Changes Name To Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov

”I wanted to show that it is possible to be serious and at the same time take the name you like,” said the film enthusiast. ”I wanted to see how far I could take it with respect to the number of names. I started thinking about this three years ago and it was approved in January this year.”

Thanks to our commenters, we’ve been able to break down the name:

- Julius is an homage to the famous chimp at the Kristiansand Zoo
- ‘Arn’ is a Swedish knight movie
- Elessar and Gimli are from ‘Lord of the Rings’
- ‘MacGyver’, just the greatest Richard Dean Anderson show ever!
- ‘Highlander’ could refer to either the movie or TV show
- Chewbacka (aka Chewbacca) is from ‘Star Wars’

Via: Huffington Post

Lämna kommentar

Bacon is Good For Me – The Remix

Annonser:
laga iPhone 5
 
 
 
 
css.php