Annons:
 
 

Tjooo

Om det är någon som är intresserad / nyfiken på att läsa min ”träningsblogg” som jag precis har börjat skriva i, så hittar ni den här : http://fitnessguru.se/angelicawestin

1 Kommentar

VILKEN FLYGMASKIN !!!

Red banjobb på Bergsåker med en riktig flygmaskin idag!!! Där snackar vi POWER!!!;)

8 Kommentarer

Hejdå 2010!!!:D

Dags att riva av ett blogginlägg här kanske ?? Och vad passar då bättre än att göra det på det här SKIT-årets sista dag ?? Det ENDA som varit positivt det här året är min montèridning. 27 starter, 3 vinster 3 andraplatser och 2 tredjeplatser – 123.000kr inridet. Segerprocent på 11. Är halvnöjd med det.

Men jag är inte nöjd med hur det har blivit nu som . . . Jag kan inte göra saker halvdant, jag kan inte det. Vill jag tävla vill jag göra det ofta, varje vecka. Loppen efter olyckan var jag inte alls i fokus psykiskt. Jag var inte en taggad ?? Så vill jag inte ha det!! Men de 2 senaste loppen jag red kände jag mig jättebra, trots jag egentligen inte alls mådde något bra då. Men det är i alla fall så jag vill känna mig – peppad, laddad, vill vinna. Vill tänka smart och rätt, full fokus. Jag har aldrig ridit så mycket som jag gör nu, jag rider ju aldrig. MEN däremot är jag starkare än någonsin. Och jag är inte lika hård mot mig själv. Jag vet att jag kan. Jag red inte på 4 veckor inför loppet med Lyckefaks nu i december. Men märktes det ?? Nää det tror jag inte. Jag kände då inte av det. Och hur grymt är inte det ?? Mina gympass ger verkligen mer än man kan tro!!.. Såå hur gör jag med montèn nu då ?? Jag har tackat nej och ställt in fleraflera lopp den senaste tiden. Men jag vill börja ännu igen ?? Ja klart jag vill!! Jag vill… Så då ska jag väl ??

Willesden Hanover som jag red uppe på Umeå för några veckor sedan var en sån himla fin häst!! Hoppas verkligen jag kommer få chansen att tävla honom fler gånger =) Sen har jag även en till häst jag varit uppsatt på en gång, som då tyvärr inte kom med, som jag hoppas kunna tävla med mycket snart. Annars har jag väl inte så överdrivet mycket att tävla med nu heller i vilket fall =/ Men bara allting börjar vända i livet och bli till det bättre, så löser sig säkert det sig också!!

Lägger in lite blandade bilder från året… Gott Nytt År till er alla!! Nästa år ska jag vara glad, positiv och må bra! Ska jag tävla så ska det vara kul innan och efter, inte bara under själva loppet. Jag tänker inte ta mer skit!!!

1 Kommentar

Beslut!!!

Står inför ett beslut – Ska jag lämna in min montèlicens innan nästa år eller ska jag bita ihop och köra på ?? Seriösa åsikter uppskattas tack… =/

9 Kommentarer

Confident Fly

Igår kvalade jag in finfina Confident Fly på Bergsåker. 1.20,9 gick han. Tyvärr har han inte så mycket poäng, men ska bli roligt att tävla med honom framöver. 😉

3 Kommentarer

Från idag

” Jag ska rida lopp på Valla på måndag – Chat Easy heter hästen !! ;D Om allting löser sig med att ta mig ned dit och såå.. Men det borde det göra. ”

Lämna kommentar

Från igår

”Alltså jag blir sååå arg. Vissa personer är såå sjukt patetiska att det finns inte. Visst, allting i livet behöver inte vara varken eller. Men ibland så måste man ta ställning. Du kan inte äta kakan och samtidigt ha den kvar. Blir så jävla less!! Men hejdå då, fine for me. But let it be that way thanks!!! Men det går tydligen inte in hos vissa…

Banjobben idag då. Började med hästen jag pratat om innan. Tänkte rida allting direkt men blev 2ggr. Först 3 bakvarv lugnt, sedan 2140m. Gick långsamt plus han tappade spänsten precis innan mål och gick över i pass bak, efter några steg blev det runtom och efter ytterligare några så tog han några galoppsteg. Trodde han blev trött. Men han flåsade knappt efter. Så vi bestämde att jag skulle rida 2140 med honom igen. Men när vi passerat ett varv stod klockan på hans rekordtid typ.. Så red bara 1140m. Men han kändes mycket finare då – ett par boots och upp-smackning var vad som behövdes!!

Nästa jag red var ett kallblod. Han kändes jättefin i bakvarv. Men i rätvarv tar det aldrig lång stund innan han tappar allt och slår på galopp. Så blev väl 3-4 galopper totalt. Testade vända upp honom 200m igen efter allting, gick bra 100m sen tappade han allt igen. =/ Men var typ väntat..

Ska rida horse numero uno igen mest troligt nästa tisdag på banan igen. Vill känna att han klarar av att gå kvaltiden konstant i 2140m bara. Även om han gick himla fint ett varv nu så är det annat att hålla ihop sig i två. Inte för att jag tror det kommer bli några problem, har ridit betydligt ”svårare” hästar.

Det var i alla fall grymt som faaan att rida igen!!! Shit vad kul det var: ) Jovisst var jag lite ringrostig, men inte på det sätt jag hade trott. Sits och allt sånt kändes himla fint! Strul med klockan kan väl räknas till det ringrostiga;) Visst kändes det i benen, men inte så farligt. Lär ha skön träningsvärk i några dagar hoppas jag dock nu:) Men kände när andra hästen låg på lite, att det genast blev jobbigare. Det är ju inte alls jobbigt att rida en lugn häst, men så fort de börjar ligga på och armarna ska användas börjar svetten lacka. Så köra lite armar på gymmet på det här såå.. ”

3 Kommentarer

Ridning i skogen

Jag sa att jag skulle skriva igen då jag suttit på en hästrygg! Och det har jag alltså gjort nu eftersom jag skriver. Var Blivande Montèstjärnan. Blev en lång o härlig skrittur i skogen bara. Banjobb på Bergsåker på måndag ?? Hoppas på det!! Har redan kikat ut kval och lopp åt honom (japp det är en valack). Så nu vi vet ni trogna bloggläsare det ; ) Återkommer!!

4 Kommentarer

Slutat bloggat ?!

Nope jag har inte slutat bloggat!! Men tänkte ha detta som en ”montèblogg” nu (plus lite annat ibland kanske). Och eftersom jag inte har några kommande lopp så . . . 😉 Blir det inte så mycket att skriva om just nu!!… Men trots inaktiv-bloggning så kikar det alltid in folk här ser jag. 100st idag tex. Varför kommenterar ni inget ?? =) 

Nästa uppdatering kommer från mig nästa gång jag suttit på en hästrygg igen (3 veckor och 1 dag sedan idag)………Bye!!…

4 Kommentarer

Gimme A Bottle

Precis ätit kvarg och havregryn – gott som alltid!! Nu börjar det bli riktigt kallt ute – usch!! =/ Ska dra igång med körkortspluggandet nu. Igår var jag faktiskt rätt effektiv där. Måste vara det varje dag!!

Igår såg jag att anmälningslistorna för december kommit. Inte ett enda montèlopp finns för Dancing då heller  Men likabra det kanske.. Slipper jag tjata på pappa om det..

Lämna kommentar
Annonser:
laga iPhone
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet