Annons:
 
 

Avslut.

Fr.o.m. idag lägger jag ner här. Folk har missbrukat innehållet på min blogg så att det har skadat mig. Ni kommer aldrig mer se ett ord från SysterDekadens på metrobloggen. Det var en fin men kort tid. Tack för mig! Hej.

this song is for you. you know who you are.

2 Kommentarer

This time I’ll let the fire burn out of control

Har ångest. Vill bara att det ska bli fredag och de NU! Sandy + jag = Ankan. Kanske jag kan glömma lite bekymmer för ett tag…. 

Lämna kommentar

Life is a road, that is windning and dark

I don’t like mondays. Det roliga är över och 5 arbetsdagar återstår tills det är dags för nästa omgång med härj. Frågan är bara vad som ska kunna toppa helgen som varit? Så kul som jag hade i lördags kan jag inte ens minnas senast jag hade. Träffade asmycket folk ja kände, dansade röven av mig, blev tok full och hamnade på efterfest med ett gäng riktigt sköna snubbar. Det var exakt vad jag behövde för att kunna överleva ett par veckor till i höstrusket.

monday music
backyard babies – roads

someone got me thinkin’, I have to start livin’…

1 Kommentar

Grym kväll på Nöjesfabriken

Här kommer lite pics från gårdagen . 
Fotograf: Jenny

Min taggade rockspot arm!


Min karl & jag

*
Micke&  hemvändaren Loos!


Satan var i farten…


Efterfest fixarna, Joel & Tobbe!
 

Låter bildena tala för sig själva så länge. Text kommer senare! För nu ska det här bakfulla aset hämta upp S&M som kommer med tåget från Sthlm o Muse för att sedan slänga mig i deras soffa för lite kvalitets tid med Sandy!

1 Kommentar

Shippin up to Boston

Nya klackar, en flaska Jack Daniels och humöret är på topp! See you in the vimmel så att säga!

Btw , klart jag hamnade på Ankan igår 😉

Lämna kommentar

Kinky

What to do ? Mats vill käka ute ikväll. Några polare spelar på Ankan. Karro vill dit vet jag. Jag har inget att ha på mig. Jag vill nog helst sitta hemma. Men vi vet ju hur det där brukar sluta . Hehehe. Btw, någon med fot/sko fetish som vill sponsra mig? Måste köpa ett par ankelboots, med hiiiiiigh heels ! 😉 Lovar att visa bilder på bloggen! Hahah skämt å sido.

Vad ska ni göra ikväll?

Ge mig sommar igen, så här pallar man ju inte att springa runt nu!

1 Kommentar

”…want to see your faults as a part of your pretty skin”

.. finns inte ord för hur jävla mycket det här bandet har betytt/betyder för mig. Vet inte hur många gånger de har hjälpt mig att ta mig igenom dagen. 

Lördag 12/12 smäller det, då ska jag äntligen se dem igen!

in flames- come clarity

only for the weak

cloud connected 

crawl trough knives 

borders and shading

.. och fredag 20/11 ska vi röja röven av oss till Sonic SyndicateNöjesfabriken! Har snackat lite med Roger och han skulle försöka skriva upp oss på gästlistan. Sweet!!!

Lämna kommentar

Buy me a trip to the moon, so I can laugh at my mistakes

I ett par dagar har jag bara kännt för att spy på folk. Orkar inte, vill inte, varken umgås eller prata. … det är lite mycket nu, med jobb, relationer, husdjur och ekonomi. Varför kan det bara inte va ett härligt flow på allting, som det är på sommaren? Trodde verkligen att jag såg fram emot hösten, hemmakvällar med mysiga filtar och levande ljus. Men ikke. Ju mörkare det blir desto mindre orkar jag göra.

Tog mig i alla fall iväg till gymmet förut. Har skjutit på det i allt för många dagar nu. Kan tyvärr inte köra så hårt eftersom knät fortfarande ömmar. Men sjukgymnasten har gett mig lite övningar som kommer att stärka upp musklerna så att det blir stabilt igen.

Har även börjat jobba lite som kassaledare nu, tjänsten på högre befattning som jag berättat om, dock börjar inte det riktiga schemat förrens v45 men det är bra att få träna lite. Känns väldigt kul att ha fått förtroendet och möjligheten att utvecklas både på arbetsplatsen och som person. 
Är iofs väldigt glad att det inte var mitt skift idag då det blev strömavbrott mellan 10,30-12.00. Hela köpcentret blev svart och senare fick vi höra att det drabbat halva stan. Vi försökte göra det bästa av situationen och bjöd på fika, korv och glass. Jag tror kunderna blev nöjda för som alla vet ”Gratis är gott!!” 

Ska inte traggla mer här nu. Har så mycket jag vill få ur mig men det är bäst att låta vissa saker bli osagda . Ha en bra kväll!

Take me back to my sanctuary
Linski i sommarstugan 090516. Ser nu hur smal och smärt han är ? Haha nu är han ”charmigt rund”


in flames- satellites and astronauts

Lämna kommentar

Love is just a psychic suicide

Mongon på vifft. Sandra tog täten och jag tog följe. Vad skulle jag gjort utan dig igår ? 

Snart är det dags för jobb, jag vill verkligen inte.

5 Kommentarer

The game that we call love

Nu är ja gôr snygg och ska strax dra till Sandra.


bon jovi – shot through the heart

Lämna kommentar
Annonser:
iphone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet