Annons:
 
 

Flyttar

Jaha… så försvann det senaste inlägget jag gjorde igår härifrån. Det finns inte någonstans… Well, det finns ju en anledning till att jag byter blogg 😉

Jag flyttar till

http://systerlilli.blogspot.com/

Hoppas ni kikar in hos mig där istället.

Men det är inte helt utan separationsångest jag lämnar Metrobloggen. Det är ju min allra första blogg och vi blev kompisar på något vis. Det var också här jag upptäckte hur roligt det är att blogga! :)

Men jag vill att det ska fungera smärtfritt så jag kan logga in när jag vill och att inga inlägg försvinner bara så där…Kommer troligen att kika in här lite då och då, jag är ju inte den som i första taget överger en kompis. :)

Ha det gott alla!

2 Kommentarer

Flyttar

Känner en del separationsångest men nu är det klart. Jag flyttar härifrån. Nya adressen är

http://www.systerlilli.blogspot.com

Hoppas ni kommer och besöker mig där. :)

Troligen kommer jag inte att helt kunna lämna denna. Det är ju ändå min första blogg, känns lite vemodigt att flytta, men nu är det ändå så att jag gör det.

Ha det gott alla så skrivs vi! :)

Lämna kommentar

FredagsFärger – Lila och Svart

Äntligen fredag! Är helt slut efter två dagars jobb. Ska bli skönt med helg nu. :)

FredagsFärger har temat Lila och Svart idag. Bilden är från en dagsutflykt med den long tail boat vi åkte med flest gånger. Vi var nio som firade jul och nyår i Thailand och en i sällskapet var efter första turen med denna båt mycket bestämd på att parasollet var grönt! Vilket han självklart fick äta upp varje gång vi sedan åkte med den. 😉

Fler tolkningar av Lila och Svart finns hos FredagsFärger.

11 Kommentarer

Tisdagstema – Vinter

God fortsättning det nya året! :)
Äntligen är jag tillbaka vid en snabb upkoppling. I Thailand var det segare än segt att surfa och blogga, därav blev det inte så mycket uppdaterat här. Jag skulle inte haft något emot att stanna där längre, men den där vardagen knackar ju på dörren… Imorgon är det jobbet som gäller och allt blir som vanligt igen.

Tisdagstema denna vecka är Vinter. Fyra bilder bjuder jag på. Två från tomten idag, en från i söndags och en från i fredags. Ganska färska allihopa alltså. :) De två sista är riktiga kontraster. Men så kom jag hem till en temperaturskillnad på cirka 40 grader…

Fler vinterbilder finns hos Tisdagstema

13 Kommentarer

Fotosajten – Nytt

Januari månads tema på Fotosajten är Nytt. Vi kom hem igår kväll efter två veckor i Phuket. Och något som var helt nytt för mig var att besöka ett buddisttempel. Vi var till Wat Chalong den 30 december, väldigt vackert och spännande.

Fler tolkning på temat Nytt hittar du på Fotosajten.

4 Kommentarer

Värme

Fotosajtens tema för december 2008 var Värme. Här kommer mitt bidrag sent om sider…

Hos Fotosajten finns fler bidrag.

Lämna kommentar

Fototriss – Genom

Söndag i Cape Panwa och klockan är 10:40 här. God frukost har vi ätit, softar på rummet en stund med att fixa biler till denna fototriss. De andra har redan gått ner för ytterligare en dag på stranden. Jag har bränt mig något så jag kommer att hålla mig skuggan idag. Imorgon far vi till Phi Phi, ska bli mysigt. :)

Internetanslutningen är gratis på hotellet, men seeegare än sirap. Så det blir inte mycket uppdaterat här och inte just några kommentarer. Men jag kommer igen efter den 3 januari. :)

Elefanttjejen på ett år följde snällt med tomten på julafton genom portalen.

Här ses valpar genom burgallret. De stackrarna var till försäljning på marknaden i Phuket Town igår kväll.

Denna orm ses ringlande genom gräset. Den låg först på en balkong under oss… ingen som helst uppståndelse bland thailändarna för den är inte giftig… Isch!

Här hittar du fler fototrissare

22 Kommentarer

Coral island

Idag hyrde vi long tail boats och for till Coral island. Härligt ställe som jag kan tänka mig att återvända till. Snorkling alldeles vid strandkanten och god mat på restaurangen. Bara 20 minuter från Cape Panwa.

Bilder tagna med skrotkameran för den ”riktiga” var inlåst i safty boxen och den hade gått i baklås… som tur är det fixat nu.

Vi hade kast med liten kokosnöt på stranden och vi såg också några, med våra mått mätt, minst sagt annorlunda fåglar.

4 Kommentarer

Thailand, Cape Panwa

Helt underbart! Vi kom igår och resan gick finfint, dock fick vi vänta vid transfern cirka två timmar innan vi fick åka till hotellet… Hotellet är superfint, kanske lite för fint… lite upper class, men vi ska ju mest bara sova här så det är lugnt. :)

Gratis nätverk finns det att koppla upp sig mot, trögt som sjutton men det funkar i alla fall.

Idag har vi softat, solat, badat, käkat god lunch och druckit en Frozen pineapple daiquiri på stranden

Nu fortsätter vi med lite softning på rummet för att sedan gå och käka någon god middag.

2 Kommentarer

Semester

Bara en dag kvar att jobba nu. På fredag åker vi till Thailand. Ska vara där över jul och nyår. Vår vänner åkte igår och ska vara där tre veckor, de är där när vi kommer och de är kvar när vi åker hem… lite elakt ringde de idag och talade glatt om hur varmt det är och hur gott det är med en kall Singah.

Blir troligen dåligt med möjligheter att blogga, så ha det gott och

God Jul och Gott Nytt År

Hörs nästa år! :)

5 Kommentarer
Annonser:
Reparera iPhone i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet