Fototävling

Posted by: Therese Boström

maj 9th, 2011 >> Okategoriserade

Jag är med i en fototävling som hålls utav http://joonnas.beldo.se/ i samarbete med http://www.johanpixels.se/webbshop där man kan vinna en reflexskärm.
Så jag tänkte, äh what the heck, jag är med och tävlar och hoppas på att kunna vara en bra deltagare. Jag är i stort behov utav en sådan reflexskärm.
Anledningen till varför jag valde just denna bild är för att jag höll på väldigt länge innan jag äntligen fick till den med bra ljus och bakgrund och sådana saker som ett bra foto ska innehålla. Jag är själv väldigt nöjd med slutresultatet och skulle kunna tänka mig att ha bilden som en fondvägg på rummet.
Jag har inte jobbat mycket alls med den i photoshop eller något annat fotoredigeringsprogram. Det jag skulle ha behövt vid detta tillfälle var just en reflexskärm, för att få ännu bättre ljus och färg i bilden. Så jag hoppas att kunna få en chans med denna bild.

Flowers

This entry was posted on måndag, maj 9th, 2011 at 08:22 and is filed under Okategoriserade. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

css.php