Annons:
 
 

THURSDAY: I’M MOVING ON

Ombyte förnöjer.

From now on you will find me here: www.daysthoughtsandthings.blogspot.com

Lämna kommentar

MONDAY: SOMETHING NEW

Eftersom det strular så mycket på den här sidan med bilder så har jag bestämt för att flytta på denna blogg. Jag behöver en nystart känner jag. Jag meddelar när jag är klar.

Lämna kommentar

SUNDAY: 3.1 PHILLIP LIM

Tre bilder från 3.1 Phillip Lim’s S/S 2011. Jag älskar det här! Jag är såld på brunt läder just nu, och de där shortsen var ju helt fantastiska!

Nu ska jag gå och köpa kaffe och glädjas åt att jag inte jobbar OCH att jag inte är bakis denna söndag.

Lämna kommentar

WEDNESDAY: OUTFIT

Tröja från COS, byxor från Weekday och skärp från Wester.

Lämna kommentar

WEDNESDAY: NO PICS

Hej.

Har problem med att lägga upp bilder från min kamera. Det går inte, helt enketlt. Ska försöka lösa problemet, annars är det bye bye, Metro.

Höres!

Lämna kommentar

MONDAY: LOVE KILLS

Jag sparkar igång den här veckan with something catchy:

Lämna kommentar

SATURDAY: WE WILL ROCK YOU

Är hemkommen från musikalen ”We Will Rock You” som visas just nu på Cirkus. Nu blev jag så inspirerad så att jag var tvungen att YouTubea några av Queens låtar. Det här är min all time favourite:

Lämna kommentar

FRIDAY: THE SUBURBS

Ok, nu är det officiellt höst. Höll på att frysa arslet av mig när jag promenerade hem från jobbet idag. Men trots frusna fingrar och snuviga näsor så gillar jag hösten. Då får jag alltid en sådan lust att sitta inne med ett glas rött och lyssna på Indie, och det är precis vad jag gör just nu.

Lämna kommentar

THURSDAY: OUTFIT

Jacka från Flying A, t-shirt från Alexander Wang, byxor och skor från Acne.

Lämna kommentar

MONDAY: TODAYS OUTFIT

Har ätit middag på en thairesturang och druckit en Bloody Mary med Sofia. Sedan gick jag hem till A.J. och drack vin med honom och Ray framför Little Britain. Nu är jag hemma och ska ta och sova. Dag fyra utan cigg och idag har det faktiskt känns riktigt lätt.

Huvtröja och korthållare från Acne, linne från H&M, mössa och jeans från The Local Firm, glasögon från Ray Ban, väska Marc by Marc Jacobs och skor från Whyred.

Lämna kommentar
Annonser:
iphone reparation
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet