Annons:
 
 

ELITLOPPET

V75 1. Elitloppsförsök 1 och jag ser ett loppscenario där Copper Beech tar spets och sedan släpper inte Conrad till någon förutom Lucky Jim. Hur som helst så har Conrad sitt livs chans till elitloppsfinal. Liftar med till andraplatsen bakom Lucky Jim. Är Lucky inte den häst det ryktas om, är jag inte helt främmande för att Conrad leder runt om. Nu Pagadi från innerspår=jätteproblem.

7-2

V75 2. Elitloppsförsök 2 och här är det svårläst. Hoppas och tror inte på Torwald. Beanie M.M vill ha spet, men måste förbi Enough Talk. Vad kan Oyonnax. Define the World vill nog åtminstone ha med sig en försöksseger hem till Canada, och hästen såg fin ut som trea på Bjerke. Är nog loppets rysare….

4-2-3-5-1

V75 3. Om bara Raja Mirchi kommer någorlunda iväg och inte hoppar så vinner han enkelt. Eyesee, streckad som tvåa, blev ju utklassad av King of the Moor i December. Samma sak gäller Agostinsiin, som dock slog Eyesee i samma lopp. Deuxieme Picsous fick stryk av Zezza Hornline sist och det ordentligt. Nej, Raja bör vara överlägsen vid sunda vätskor….

7 (1-4-2 tvillingbuden)

V75 4. Timjan U.S trolig vinnare i det här loppet. Galopperade senast, och det gör att jag garderar. Domino Sund värd en vinst efter att ha radat upp andraplatser. Nice Kronos och Somekindacatch bägge tänkbara. Warrawee Lizzy trorjag har strecken mest p.g.a Björn Goop. Är nog inte häst nog att vinna detta från det här läget…

6-2-3-4

V75 5. Flexloppet är det enda loppet som känns ruskigt svårt och en helgardering kan vara på plats. Nio hästar ses med vinstchans i mina ögon. Joke Face, Winning Love och Global Limousine klart hetast, men Sundsvik Saigon och Ohio Gilbak är jätteintressanta gäster. Ohio 13,4 senast…..hett,hett

1-2-3-5-6-9-4-8-12

Elitloppsfinal och blir det som jag tror så vinner Lucky Jim…..

V75 6. Save the Quick och Don´t wear P.J:s hetast, men jag vill ha fler streck i det här loppet. Arctic Love från innerspår känns som ett kul streck till 15 %. Pebbly var inte i närheten av täten senast, men kanske är bättre idag. Moonlight Kronos och Littlemscantbwrong bägge tänkbara, men bägge har egentligen omöjliga lägen.

2-7-1-4-9-8

V75 7. I sista loppet tror jag att det helt och hållet blir en kamp mellan Mago dámore och Main Wise As. Visst kan I won´t dance blanda sig i matchen, men ett lås här känns helt rätt.

6-5

Michelangelo

1 Kommentar

Ett svar till ELITLOPPET

somekindacatch är klar!

Skrivet av P.s 2010-05-30 vid 12:21 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet