Annons:
 
 

Hammarby-AIK

idag. Det innebär att travet har en enormt undanskymd plats idag. Knappa om än några tips, för idag ligger focus på Råsunda. En sista chans för Bajen att rädda säsongen, för att stoppa AIK i guldkampen kan vara värt den tidigare pinan man stått ut med. Vid seger är allt glömt och ettnoll gänget från Solnaland hindras från att ta guld. Skulle smaka mumma…..

Dessutom så skall Micke Andersson avgå. Tack gode gud för det. På ett och ett halvt åt har han sålt halva A-laget till reapriser, kickat Tony G. och Lasse E. samt sett till att vi hamnat sist och antagligen trillar ur. Kvar finns bara den urusla ekonomin…..någon som är sugen på att anställa Micke. Ramponerar ekonomin för vem som helst fortare än man hinner säga finanskris.

Kanske det kan vara den tändvätska Bajen behöver idag. Ett liv utaan Micke Anderson är ett liv värt att leva….åtminstone om man är Bajare.

Passa Wolf Boko i Lopp 7 idag. Har Ni glömt vilken kanon detta är?

Tvilling U10 / G alla  14 kombinationer

Finns det någon som helst rättvisa i världen, så får Sergant Scott vinna DD 1 idag. Jag singlar och kör alla i andra, och hoppas….

DD 1. 1

DD 2. alla

12 kombar, en femtiolapp, kanske

Visst lirar jag i derbyt. Dammar in två lax på Bajen till 6,40, för nu tänker jag inte spela med huvudet och bara med hjärtat…..

Michelangelo

Lämna kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Laga iPhone skärm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet