Annons:
 
 

V 65 ikväll.

Fina tävlingar på Valla ikväll. Ni som läste min blogg om oflyt och att jaga hästar, vet då antagligen vem jag spikar i V 65 1. Självklart! Yorktown Gunner. Den har gjort flera fina lopp, men verkar bäst över1640, så distansen är det enda som talar emot. Sällskapet är dock så svagt att han skall lägga det på rygg rätt så lätt. E.L Mikko blir favorit och om den vet jag nada, bara att den kommer med gott rykte om sig. Tror dock inte att han vinner från åttondespår. Kusken inte heller i Björns klass.

Spik Nr 3

V 65 2 och jag spikar igen. G .K Ante knockout hoppade sist men det var efter lång frånvaro. Andra starten efter vila, och håller han sig på benen så vinner han.

Spik Nr 6

V 65 3. Fint lopp. G-moll bara trea på strecken. Given förstahäst i mina ögon. Tänkbart spikförslag men jag kan ju inte bara spika. beijing Man given, så också Coober Pedy, men hur är formen…? Det finns ett par, tre till hästar som samma sak gäller. Kapacitet, men form? Utfärdar åter varning för Nr 8 Bon Roc som har en hemsk programrad, men som är en riktigt bra häst, som nu gör tredje starten efter vila. Pass upp på den!!!

Rank 9-2-6-8-11-7-4-3-1

V 65 4. Helt omöjligt lopp. Tror att Ketchup vinner, men en häst med 0 i segerprocent är svår att spika. Muffoso har varit en snackhäst i hela sitt liv. I detta hyperbilliga sällskap kanske det äntligen är dags för seger. Håller sig Lass Galax på benen, så har den kunnande nog för att vinna, men den galopperar ju nästan jämt. Lottis Lux brukar ha en hyfsad slutrökare. Jag tar dock och helgarderar.

Rank 3-14-15-8-1-6-10-11-12-4-2-5-7

V 65 5. Ser ut som ett trehästarsrace, men den långa distansen kan spöka. Nohrlin Power älskar jag, men gillar inte spåret. Förvånade sist med att at ledningen och borde nog vunnit, men hästen är ojämn och har han en bra dag vinner han med hela upploppet. G.Q Man kan bli farlig om han får trolla bort ett varv, men distansen kanske känns lite lång. Urfa Boko ståtar inte med någon fin rad, men får nu Björn Goop i sulkyn. Frasse filiokus är en kul kantboll.Har spurtat ner värre gäng än detta. Kanske kan det vara dags för Kenya James. Gillar distansen och kör dom där framme, och han får rygg på Frasse så…kanske det räcker att hålla farten för att vinna.

Rank 1-2-3-10-11

V 65 6. Är lite tråkig i sista, men jag har svårt att se segern hamna utanför trion Ultimo Håleryd, Global investment eller Egola Boy. Tar dom tre.

Rank 8-2 10 

Systemet i sin helhet

3

6

1-2-3-4-6-7-8-9-11

Alla hästarna

1-2-3-10-11

2-8-10

1755 rader. Dela med några polare om det är för mycket.

På dubbeln så kör jag med alla hästarna och spikar björn i andra.

DD 1. Alla hästar

DD 2. 8

12 komb x 50:-

DD 1. 1-2-3-10-11

DD 2. 8

5 komb x 200:-

Lycka till nu allihop. Vi hörs i morgon.

Michelangelo

Lämna kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Laga iPhone skärm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet