V86 Kuskintervjuer plus Dagens bästa spel !

V86-1

1 Highland Strikes (Torbjörn Jansson) är en fin häst. Möter tuffare hästar nu men har också fått ett lopp i kroppen. Spåret är bra. Om det löser sig kan hon vinna loppet. Det är inte omöjligt. Alla kan vinna. Formen är uppåt, säger Anna Forssell.

2 Simb Ruby (Örjan Kihlström) har fått ett bra utgångsläge den här gången och det är ett klart platsbud. Hon kan till och med vara en outsider till vinsten med maxklaff på löpningen, säger Roger Walmann.

3 Fortunes Dream (Björn Goop) har gått rätt så ­bra och känns som hon ska göra. Jag har svårt att ­sätta in henne ­träningsmässigt var hon står mot de ­bättre. Hon känns som hon ska i ­jobben och gör okej prestationer. Ska ha det lite serverat. Räcker inte om det blir sådär halvtufft utan ska ­hellre smyga med. Från det läget är hon säkert med där framme som tvåa, trea eller fyra, säger Tom Berg i stall Goop.

4 Traveling Man (­Daniel Redén) har fått ett lopp i kroppen och var fin då med lite krafter sparade. Jag hoppas att han har gått ­framåt ­lite med det. Då bör han kunna vara med bland de tre tycker jag. Det är några bra emot. Fortunes Dream är snabb i benen, så den har jag respekt för. Min häst är bra och kommer kunna tävla barfota runt om. Det är positivt. Han är väldigt hetsig bakom bilen och jag laddar så mycket det går för att försöka komma till en bra position, säger Daniel.

5 Gordonia Dag (Per Lennartsson) är en kämpe som har fått gå i dödens två gånger i rad. Men för att vinna nu behövs en ryggresa.

6 Beatasine (Erik Adielsson) är allting bara bra med inför den här starten. Formen fortsätter att bara vara bra. Trots spår sex kan det gå bra men det är knappast en fördel med spår så långt ut bakom vingen. Hon är inte så snabb ut. På Solvalla är det alltid bra motstånd och man kan inte räkna med att hon ska vinna. Men vi får försöka, säger Keijo A Svart.

7 Finish Flyer (Kenneth Haugstad) känns bortlottad även om han kan öppna.

8 Steel Pepper (Jorma­ Kontio) gjorde ett riktigt bra­ lopp i debuten för oss efter­ långt uppehåll. Han var mycket bra men fick det sämsta läget nu. Kommer han till i loppet tycker jag absolut att han ska vara med och kämpa om det. Han borde också gå framåt en hel efter att ha fått det senaste loppet, säger Clas-Göran ”CG” Björkroth som är försteman hos Timo Nurmos.

V86-2

1 Lobys Ginnie (Björn Goop) är galopprisken stor för. Alldeles för ivrig bakom bilen. Är inte startsnabb. Får hoppas att hon liftar med till en slant. Ingen vinstchans, säger Mikael Cedergren.

2 Havbergs Mimi (Per Lennartsson) har varit jättefin i alla starter för oss. Allt är bra efter senaste starten. Öppnar säkert okej men jag kan inte bedöma om hon är någon snabbstartare. Måste ha goda möjligheter igen, säger Lasse Widestedt.

3 Avena Goldinia (Daniel Olsson) fick ett bra lopp senast. Jag ska inte vara kaxig men hon verkar vara i form. Peppar, peppar. Man vet aldrig. Läget är bra och hon är rätt snabb ut. Det är hårt men vi får försöka, säger Frank Widerström.

4 Rydens Holly (Erik Lindegren) har varit ifrån någon­ månad för hon hade en infektion i kroppen senast hon startade. Tagit det lugnt. Kan­ behöva något lopp innan hon har form, säger Erik.

5 Moreorlessaguess (Torbjörn Jansson) har gått bra nu på slutet hela tiden faktiskt. Var ganska nöjd med henne senast också. Höll uppe farten upploppet ner. Visar uppåtform och bra läge. Kan vara med en bit fram, säger Glen Norman.

6 Divine Razz (Ronny Gustafsson) har haft en lindrigare skada efter förra starten. Inget allvarligt. Har jobbat de sista 14 dagarna men inga

7 Vilja Brick (Erik Adielsson) skriver Stig H Johansson om i sin V86-krönika.

8 Memo Ribb (Örjan Kihlström) har ett svårt utgångsläge här från bricka åtta. Det gör att vi får backa och köra till slut. Hästen är bra i ordning så en fin placering bör det bli. Att vinna är långsökt, säger Roger Walmann.

9 U.Bergs Tricksie (Jorma Kontio) gjorde ett bra lopp senast men satt kvar med en del krafter kvar. Var också debut för oss. Ska gå framåt. Kan vara med bland de tre, säger CG Björkroth.

10 Love Is (Jennifer Tillman) var jag missnöjd med i ett jobb förra veckan men det verkar skapligt. Annars borde formen vara uppåt efter att det strulat med infektioner i sommar och höst, säger Fredrik Tengstad.

11 Anneli Blågul (Hans-Åke Johansson) fick gå på 700 kvar och höll väldigt bra men fick stryk i sista steget senast. Han ska gå ­framåt och verkar pigg. Står bra ­inne i loppet och får smyga med, säger Hans-Åke.

12 Fia Stone (Kenneth Haugstad) har gått rätt bra i skymundan på slutet. Har haft mycket stolpe ut och nu fick hon dåligt spår igen. Blir naturligtvis svårt. Får ­hoppas att hon får en rygg på bak­sidan och blir ­framdragen, säger Anders I Jonsson.

V86-3

1 Onedin Zet (Daniel Redén) känns riktigt bra i jobben men det finns en risk att han behöver ett lopp eller två innan han är helt på topp. Jag tror att han kommer göra en bra insats direkt. Jag blir inte förvånad om han dyker upp någonstans bland de tre. Han har bra kapacitet när han fungerar. Nu känns han som sagt var fräsch igen, säger Daniel.

2 Safir Brick (Rauno Pöllänen) fick bra läge men det är bra hästar emot. Formen tror jag är helt okej men går nog med skor bak. Mest troligt var det bakfötterna som tog slut senast. Om hon är som hon ska tjänar hon en fin slant. Hur långt det räcker vet jag inte, säger Rauno.

3 Nessy Esterel (Fredrik Jonsson) spräcker knappast årets segernolla här heller.

4 Feast Your Eyes (Jorma Kontio) fick ett bra läge och det finns ingenting att klaga på formen. 1 600 meter är en fördel mot 2 600. Ganska snabb ut och kommer han vettigt till eller tar sig till ledningen slutar han bland de tre. Vinner snart igen, säger CG Björkroth.

5 Citron (Örjan Kihlström) är bra i ordning för dagen. Det gör att vi tror på en framskjuten placering här, säger Roger Walmann.

6 Karin Tilly (Erik Adielsson) har inte riktigt hittat formen ordentligt. Behöver nog ha något lopp till i kroppen. Hoppas på pengar i bästa fall, säger Björn Sjöström.

7 Democrat (Björn Goop) är mycket bra för klassen. Startsnabb. Hittar slagläge. Tidigt segerbud.

8 Prins Alf (Per Lennartsson) fick iallafall ett framspår. Bättre än inget. Senast var det katastrof. Jag hoppas att han ska vara med men det beror helt och hållet på hur loppet utvecklas. Får se om vi har fru Fortuna med oss, säger Claes Hellgin.

9 Jaguar Ruda (Torbjörn Jansson) känns allt som det ska med här hemma. Även om jag har varit besviken på insatserna på slutet, det måste jag erkänna. Vi hoppas och tror att det var brodden det berodde på senast. Den slipper vi förhoppningsvis nu. Ligger lågt tills vi ser att det fungerar. I grund och botten är det en bra häst, säger Thomas Claesson.

10 Raket Farming (Kenneth Haugstad) är formen ganska bra på men distansen är ett minus. Kanske läget också. Vi siktar mest in oss på att jaga en liten slant, säger Henrik Hoffman.

11 Pretty Nova (Daniel Olsson) är det väldigt bra med faktiskt. Hon är pigg och glad. Känns bra. Det är uppåtform på henne. Inga ändringar sedan senast, men sedan får vi se hur banan ser ut. Hon ska kunna vara med på pengar, säger Angelica Bernström.

12 Mr Turbo Triss (Ulf Ohlsson) är knappast seger-aktuell från tolftespåret.

V86-4

1 Open Mind Bi (Erik Adielsson) berättar Stig H Johansson om i sin krönika.

2 Torinos Cassano (­Anders Lisell) är rätt så bra men möter bra hästar ­också. Vi får sikta in oss på att bli fyra, femma. Han är startsnabb men det beror på om de trycker på. Svårbedömt första gången de går bakom bilen, säger Tina Lisell.

3 Delectable Ås (Rikard N Skoglund) är en kanonfin­ häst som haft otur. Stig H har en fin häst med. Så det är en del hårda med ändå. Jag tror att han gör ett bra lopp nu, säger Rikard.

4 Dusty Wind (Björn Goop) vann efter en bra resa i rygg på ledaren senast. Möter tuffare hästar den här gången men kan ha en plats-chans från ett bra startspår, säger Anna Forssell.

5 Unison Sund (Ulf Ohlsson) har gjort tre starter för mig och varit bra i alla. Fortsatt fin i träning och utvecklas undan för undan. Hoppas han gör ett bra lopp igen. Bland de tre. Kan säkert vinna om det stämmer

6 Gin Rummy (Daniel Olsson) har haft ett träningsuppehåll men känns fin. Han behöver få lopp i kroppen för att duga till vinst på Valla. Bara en platschans, säger Jörgen Westholm.

7 Sanna Bob (Sandra Svensson) blev över senast och satt sedan fast. Kan normalt öppna rappt och kan inte nonchaleras helt. Med vid större gardering.

8 Young Collection (Per Lennartsson) har tagit­ tid på sig men senast var han riktigt bra. Han verkar vara i kommande. Fick ett jäkla tråkigt läge. Då behövs det lite flyt. Men kunnande har han för en framskjuten placering, säger Lasse Widestedt som är försteman hos Per.

9 Knight Indika (Sören Eriksson) är niondespåret som det är för. Senast brann det lite för mycket i huvudet­ på Torbjörn tycker jag. Det var för tufft. Annars har det varit mycket strul med honom. Krångel. Jag ligger lågt, säger Kåre Axelsson.

10 Udo’s Oiler (Örjan Kihlström) verkar imponerande stark och det kan behövas den här gången. Måste nog göra grovjobbet för att vinna det här loppet.

11 Pride Up (Daniel Edlund) var lite seg senast. Kanske inte har fattat vad det går ut på än. Hästen är pigg och schysst. Jag räknar som vanligt med seger men är den obotlige optimisten. Spåret hjälper inte till, säger Lisbeth Borg-Hugosson.

12 Troll (Anna-Karin Rundkvist) känns bra. Gick ett rakbanejobb i söndags. Känns väldigt pigg och glad för tillfället. Kommer gå med aluminium fram och broddar bak. I och med att hon inte är snabb ut är spåret ingen nackdel. Har sin starka sida till slut, säger Curt Björk.

V86-5

1 Blue Star Titania (­Örjan Kihlström) har ett bra läge nu och var godkänd ­senast. Kan smyga och ­tjäna fina pengar. Svårt att vinna, säger Petri Salmela.

2 Amy Graphic (Roger Malmqvist) hade varit ifrån inför förra loppet och var bara sådär. Känns stark och rejäl i jobben. Möter kanske några som är lite för bra för henne för tillfället. Realistiskt om hon kan vara trea, fyra kanske, säger Roger.

3 Lillen Sisu (Björn Goop)­ har varit grymt fin hela hösten. Första tanken var att avsluta säsongen förra onsdagen då han var tapper och fin. Men det skulle ­vara roligare­ att avsluta en fin säsong­ med vinst. Det har han förtjänat. Bra segerchans, säger Petri Salmela.

4 Fiore Tooma (Per Lennartsson) är en jättefin häst som har växt mycket. Så hon har varit ojämn i loppen. Absolut en av mina bästa tvååringar för dagen. Hoppas hon visar lite av det. Jättefin häst som jag förväntar mig mycket av, säger Jan Nordin.

5 Nemo Töll (Miia Hakkarainen) var inte som bäst senast han startade men vi har inte hittat något fel på honom. Han är fin i travet. Hästen har bra kapacitet för att vara med där framme men är svårbedömd, säger Miia.

6 Beeboop Laday (­Akseli Lahtinen) var jag ­besviken på senast. Hästen är bättre än vad han har varit­ på sistone. Är en fin märr som jag hoppas är bättre nu, säger Petri Salmela.

7 Forever Miracle (Erik   Adielsson) verkar allting ­bara bra med efter senaste starten. Tränar på som vanligt. Spåret är det enda som är emot. Bara att köra framåt. Gäller att vara med. Är Lillen Sisu emot vad jag förstår, säger Maria Lindroos.

8 Igor Fargo (Erik Svensson) jagar matlapp härifrån.

9 Quick and Dirty (Jan Nordin) har börjat att bli snäll att köra nu. Fortsätter han med det så är han långt framme tack vare att han hela tiden presterat bättre hittills. Vi får hoppas att hans form håller i sig, säger Jan.

10 Fimpala Tooma (Jorma Kontio) var Jorma mycket nöjd med när han körde henne. Det hoppas jag ska vara likadant fortsättningsvis. Svårt att säga då han växer ganska mycket just nu, säger Jan Nordin.

11 The Heat is On (Ulf Ohlsson) har haft problem med en fot som har blivit betydligt bättre senaste veckan. Ska naturligtvis vara ­positivt för prestationen på onsdag. Inget att klaga på i jobben, säger Jan Nordin.

12 Fantastic Tooma (Torbjörn Jansson) är speciell men det är väldigt hög kapacitet i honom. Klart det varit bättre med framspår men han är vettig i ryggar också. Ska ha tur men kapacitetsmässigt är han en av de bästa, säger Tommy Hanné.

V86-6

1 Sangiovese (Sören ­Eriksson) verkar det rätt bra med och vi kör som vi har gjort. Det är en okänd distans. Allt beror på hur det blir kört, säger Kjell Schött.

2 O’Littlebigjoe (Ulf Ohlsson) är konstig som fan. Springer rakt ibland och snett ibland. Ska köras snällt nu så han slipper kvala, säger Christian Gustafsson.

3 Knockout Töll (Roger Malmqvist) kör jag med korta brodd bak och öppen tå fram. När man skiftar tempo slår han sig på frambenen och hoppar. Stark men knepig, säger Göran Hedrén.

3 160 meter

4 Java Grande (Anders Lisell) är bra. Jämn och stabil form. Gör alltid det han kan. Haft en del otur på slutet, säger Tina Lisell.

5 Lynley (Daniel Olsson) har gått bra på sistone. Distansen är bra för hans del också. Formen är okej. Jag har svårt att sätta in honom, säger Rainer Björkroth.

6 Watch My Step (Sandra Svensson) var bra senast. Kändes fräsch i ett jobb efter det. Uppåtform. Har bra chans. Är stark, bra lungvolym och bra skalle, säger Charlotta Lindgren.

7 Eli Express (Torbjörn Jansson) är formen fin på. Hade otur senast. Dåligt med fäste på en dålig bana. Lång distans är hans grej. Aktuell bland de fyra främsta, säger Helen Åkerlund.

8 Xante Royal (Lars-Åke Söderholm) finns det kapacitet i för att duga en bit upp i klass men hon är otroligt vansklig. Vi provar att ändra för att se om det kan fungera bättre, säger Lars-Åke.

3 180 meter

9 Blanc de Blancs (Örjan Kihlström) har ett passande lopp och läge. Stark och rejäl. Bra i jobb. Outsider, säger Björn Sjöström.

10 Victor Mile (Kaj Widell) har haft mycket stolpe ut ett tag men känns bra nu. Mina förhoppningar är att ta pengar till att börja med, säger Mikael Gustafsson.

11 Montgomery Gel (Jorma Kontio) gjorde ett bra lopp senast. Vann knappt. Formen är bra men han vinner inte ihjäl sig. Kan vara­ med bland de tre vid bra resa,­ säger CG Björkroth.

12 Speedway Action (Erik Adielsson) var fastlåst senast. Helt ny distans. Kan skrälla med rätt smyglopp, säger Jörgen Westholm.

13 Alvena Pommac (Per Lennartsson) är bara­ stark och galoppen ligger nära hela tiden. Känns ändå som att farten är i annalkande. Blir aldrig trött. Är bättre­ för honom att jaga ikapp, säger­ Lasse Widestedt.

14 Prince Elliot (Erik Svensson) håller formen.

15 Turbo Daylight (Björn Goop) kan bättre.

V86-7

1 Amanda Duo (­Pekka Korpi) är det okej med men jag vet inte om min häst är tillräckligt bra för ­Solvalla just nu. Ska vara möjligt att få med sig en del pengar därifrån. Hon kan möjligen vara med som trea eller fyra som bäst, säger Pekka.

2 Estreet (Örjan Kihlström) fick bra spår, verkar okej och jag hoppas att han sköter sig. Då brukar han ­vara med där framme, säger Hans-Owe Sundberg.

3 Middle East (Kjell Brandt) ser bra ut. Gick ett lättare jobb i måndags. Känns jättefin och har varit bra hela tiden på slutet. Ett bra läge också. Det har vi inte varit bortskämda med i år. Både hoppas och tror att vi ska kunna vara med och göra upp om det, säger Kjell.

4 Carmenere (Nicklas Westerholm) har fin form och känns bra i träning. Hoppas att hon kommer ner, får en bra rygg och hänger med till en fin placering, säger Björn Röcklinger.

5 Essien (Erik Adielsson) läser ni om i Stig H Johanssons krönika om V86.

6 Rehn Sisu (Torbjörn Jansson) är jämn och ­säker. Om vi kan tävla barfota är det ett klart plus. Torbjörn har lyckats överlägset bäst med hästen. Hoppas han hittar de extra växlarna. Seger skulle vara en överraskning, säger Petri Salmela.

7 Vincent van Kemp (Jorma Kontio) är bättre än Amanda. Om han får ett bra lopp är han definitivt före henne i mål. Vincent är bättre än Amanda men har ett sämre startspår. Visst är det möjligt för Vincent att vinna, säger Pekka Korpi.

8 Outlaw Merci (Daniel Olsson) har två raka segrar på Valla men nu fick han ett väldigt tråkigt läge. Beror på hur han kommer till från läget. Han är stark och rejäl. Det finns saker man kan göra under loppets gång också. Har visat att han duger, säger Rainer Björkroth.

9 Super Brian (Per Lennartsson) har ett bra läge för att kunna hänga med och tjäna en bra slant. Får smyga och gå till slut så får vi se hur mycket av kakan han kan ta, säger Lasse Widestedt.

10 Vector du Ling (Björn Goop) ligger vi lite lågt med. I träningen känns det inte riktigt som att han är i den där formen. Kapaciteten finns men han behöver rycka upp sig innan vi tror mer, säger CG Björkroth.

11 Global Lightning (Kaj Widell) har haft fin form länge men har inte fått någon utdelning. Motståndet skrämmer inte men han har dåligt spår och behöver tur. Hoppas på högt tempo, säger Markus Svedberg.

12 Alvena Nonstop (Lasse Punkari) går ut för att få ett lopp i sig. Inget för spelarna. Jag vill inte bränna ut honom. Vill att han får ett behagligt lopp och jag kör bara till slut, säger Lasse.

V86-8

1 Rita Merci (Daniel Olsson) är säkert på väg framåt i form. Tror att det är positivt att det är tajt mellan loppen och spår ett är perfekt. Snabb ut. Får ett bra lopp, säger Rainer Björkroth.

2 Ixy (Kaj Widell) är en medhängare som jagar en matlapp. Jag har faktiskt inga större förhoppningar, säger Mika Hirsikangas.

3 Tiara Brick (Erik Adielsson) skriver Stig H ­Johansson om i sin krönika.

4 Enny Dream (Erik Lindegren) gick bra senast efter galopp. Kan vara med och tjäna några kronor. Är inget segerbud, säger Erik.

Tipsen

Bästa spelet

Jag har hittat några så kallade ”miljonhästar” som jag inte vill missa på V86-systemet. En av dem blir också min rekommendation som bästa spel i omgången. Man kan spela honom som vinnare eller på en Tvilling. Får bra betalt oavsett. Dragen är Traveling Man (V86-1), U.Bergs Tricksie (V86-2), Onedin Zet (V86-3) och Blanc de Blancs (V86-6). Av dessa vill jag varna mest för den sistnämnde. Blanc de Blancs får ett enormt kuskplus nu när Örjan Kihlström sitter upp och motståndet känns något svalare. Passande uppg

Några är med på vårt systemförslag och några inte Välj själv nä du streckar.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *