Annons:
 
 

Adjö

Nu hoppar jag över hit. underdinhud.blogg.se

1 Kommentar

En annan tid

För längesedan hade jag en fru. Vi brukade gå hand i hand med färgat hår, hon i långt knallrött och jag i  kort, fluffigt svartochvitt. På hennes balkong brukade vi sitta och röka och prata om sådant som inte fick sägas. Hon kom in dansande i en tid då jag inte hade så mycket att tro på. Hon lyfte upp mig visade allt vackert och allt ont, fick mig att inse att man skulle kämpa. Jag kunnde inte förstå hur hon kunnde skratta efter allt hemskt som hänt henne, men det gjorde hon och hon smittade av leendet till mig. Det var vi mot värden.

Nu ser jag nästan aldrig min fru, vi växte upp och började tilltala varandra med vanliga namn. Slutade prata poetiskt om världen och färgade tillbaka våran naturliga hårfärg. Det gör lite ont att tänka tillbaka för allt var väldigt fint, jag kan fortfarande sakna att gå hand i hand med henne.

Lämna kommentar

Utan dina andetag

Om du ändå var här. När inpå min hund, när dina andetag. Dina ögon som vandrar längs mitt ansikte, studerar nogrant alla konturer. Jag saknar dig. Att begrava mig i dina lockar, stänga ute världen ett litet tag och glömma allt som finns där ute. Det är bara jag och du gömda i ditt hår.

Men du reser dig och måste gå. Jag vill inte lämna din sida, det gör ont att gå utan dig. Snälla, släpp inte din blick från mig, vänd dig inte om. Jag behöver dig.

Lämna kommentar

Vi dansar ganska hårt

Om man åker en iväg en Lördags kväll och går av vid botaniska kan man hitta till Kontiki. Där sitter Amanda.

Vi bosatte oss i fjällstugan drack öl. Min kamra är inte så bra för mys belysning. Men mysigt var det.

Lämna kommentar

Plocka svamp

Det är skönt med dom dagarna man bara går runt hemma och gör inget. Lagar mat min pappa och går och letar kantareller i skogen med en galen hund. Fick avbryta letandet när hunden fick fnatt av grön mjuk mossa och sprang runt, runt tills han var borta. Men han är bra ändå.

1 Kommentar

Finaste köket

På lavön finns det finaste köket jag sett.

Där lagar Johanna pankakor till frukost

Köket är byggt på en sten och det känns som man lagar mat mitt i naturen.

Lämna kommentar

Sommarens sista dagar

Vi åkte till Kalles sommarstuga och sög i oss den sista värmen.

Det var sol, massa sol

Johanna och broder var där

Promenad till havet

Och så var vi där

Babe

glad

hemmåt

finaste

Åka bussen hem nästa dag.

Lämna kommentar

Sticky sticky sticky

Nu blir det att dra iväg till sticky, är väldigt trött men så fort jag kommer dit så blir nog allt mycket bra! Det blir en intressant morgon att dra sig upp ur sängen vid bara. Men varför inte?

Lämna kommentar

Och jag har tappat bort språk, det fastnade i ditt hår.

Skolan började och direkt klämer västanvinden i. Det gjorde först lite ont att ta på det där tjocka strumpbyxorna när man för två veckor sedan gick barfota. Men jag gillar hösten, alla färger, stora mysiga kläder och stanna inne under sin filt med te.

Det blir nog bra med lite höst ändå.

Lämna kommentar

bebis

Han är allt fin min pälsboll.

Lämna kommentar
Annonser:
iphone 6
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet