Annons:
 
 

Arbetslinjen eller bidragslinjen! Haha, vilket skämt!

Ja, Jesus Christ säger jag bara…

Borg kan inte SE skillnad på saker och ting!

Han står rätt agiterad i pulpeten och spottar ur sej orden…

Vad är det som ska gälla

ARBETSLINJEN eller BIDRAGSLINJEN?

Men att hans eget parti står  och spottar ut BIDRAG till de rikaste, ur vår gemensamma kassa, det vägrar han se! Fler och fler skattelättnader för de rika!

95miljarder har de nu sänkt skatten!

De står och ihärdigt förnekar fakta! De bara läser sin statistik som är falsk, sanning. Framtagen för att bevisa, det de säger. Men bevisar i mina öron-ögon något helt annat än det de säger…

Och inte har det blivit fler riktiga jobb, inte har fler människor kommit ut i arbete. Där har enbart blivit fler människor i kö till socialkontoren, och fler lär det bli framöver som inte har någon annan utväg.

De lägger åter, del av pengar till det de tidigare dragit ned på nu! Komvux, kommunerna, AF mm. De har insett en del av sina felsteg. Men skulle aldrig erkänna det! Det de plockade bort som var den tidigare regeringens motmedel mot arbetslösheten, plockar de nu in igen. Och kallar det sina grepp mot bidragslinjen, och att återupprätta arbetslinjen! Hahaha, detta är ett skämt. Ett dåligt ett! Sen rabblar Borg de upp bidrag, på bidrag…som faktiskt fortfarande finns kvar…men han använder dem som slagpåse mot oppositionen. Varför har de inte tagit bort bostadsbidragen då?

Jo för att DÅ skulle folk VAKNA! Det har de inte vågat röra, nej. INTE ÄN!

Landet för de rika, slår mot de fattiga. Det blir färre och färre som får lov att simma i en liten lyxankdamm…

 

pssst…NU står Borg och säger – Vi har mer ordning och reda på bankerna!  tjohej! jo det har vi sett, att de har ja! Så mycket bonusar som delats ut sen de ändrade regelsystemet för bonusutdelning, har aldrig givits inom bankerna. mm.

Å sänkta skatter för pensionärerna, dras som en åtgärd de nu gjort, de futtiga 200kronorna i månaden! Hahahaha… Sedan står Borg och pekar på att sossarna aldrig sänkt någon skatt för pensionärerna. Ok NEJ, kanske de inte har, men de aldrig bara sett till en grupp i samhället. Oppositionen som HELHET,  är inte så enögda som den NU sittande regeringen!!!

Läs gärna:

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11981547

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11950661

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11859887

Lämna kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annonser:
Laga iPad i Stockholm
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet