Annons:
 
 

Äta frukost och träna

Nu äter jag en sen frukost och ska sen åka till SATS på Stadshagen och träna. Tänkte börja att cykla
och sen köra styrketräning. Jag fick en instruktion av duktiga Anna Olofsson hur jag ska träna min lårmuskler så
att jag inte får ont i knäet när jag sen ska börja springa.

https://www.sats.se/vara-center/stockholm/stadshagen/personlig-tranare/anna-olofsson/

I Rissne är det fint väder solen skiner.

Här kommer en bild från vår gård.

Pictures from Iphone 2012 102

1 Kommentar

Strövtåg i hembygden

Har ni hör visan ”Strövtåg i hembygden” av Mandio Diao? Den är så vacker så man får tårar i ögonen.

Det är Gustaf Fröding från Värmland som har skrivit dikten och Mandio Diao som har tonsatt den. Jag tänker på Gustaf Fröding som går där i det värmländska landskapet och ser sig omkring och på mig själv när jag bodde hos farmor och farfar på Solbacken i Färgelanda på loven. Och när jag åkte till Bullaren i Bohuslän för att se var min mamma växte upp. Snart mina vänner kommer den underbara svenska sommaren. Snart så.

Här är låten:
http://open.spotify.com/track/5gzslnn0fGkJnMz2IbyMw7

Mandio Diao uppträdde på Skavlan i oktober 2012.


Här är dikten!

Lämna kommentar

Min älskade mormor

Här kommer några bilder på mormor Gunhild Ottosson som inte finns bland oss längre.

Pictures from Iphone 2012 268

Pictures from Iphone 2012 257

Lämna kommentar

Checkar min visningsbild

Följ min blogg med bloglovin

Här ser jag lite lurig ut.

Och här är jag cool.

6 Kommentarer

Ny profibild!

Hej!

Nu har jag lagt in en ny profilbild. Här har jag fått en makeup för Helena  Rubinstein (HR) på Åhléns under Colour City veckan i mars månad. Jag är målad med de nya färgerna hos HR för våren 2010.

Lämna kommentar

FOTOTÄVLING – VÅR

Hej igen!
Idag deltar jag i en fototävling på fotograf Michaela Dahlströms blogg och temat är vår. Vinstpriset är en reflexskärm.

Mikaelas blogg:   http://michaelaa.webblogg.se/

Reflexskärmen:

http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-110cm-p-1771.html

Och här är mitt bidrag till tävlingen. Det är foto som jag har tagit på några vuxna hanar av arten gräsand vid Lötsjön i Sundbyberg den 14 april 2010.

Lämna kommentar

Fyller år idag!!

Hej på er!

Idag fyller jag år! 43 år!! Klockan är halv ett på natten. Ska väl lägga mig snart. Mikael sover men han har dukat fram en bricka. Han ska nog överraska mig imorgon bitti. Det är rätt ok att fylla 43 faktiskt. Här kommer lite bilder på mig i somras.

Blondinbella fyller år också idag. Hon är 19 år idag. Hon är faktiskt riktigt vettig och jag följer hennes blogg varje dag. Jag hinner inte med att läsa fler bloggar så då får det bli henne. Hon har mognat fort.

Det är första gången jag vet att nån annan fyller år på samma dag som mig.

En blomma till mig och Bella. Vi fyller år idag!! Denna bild tog jag på Trädgårdsföreningen vid en park i centrala Linköping i somras. Mina svärföräldrar bor där. Mikael är alltså uppvuxen i Linköping.

En fin bild på mig tagen i skuggan i en skog i Hackefors i skuggan. Jag älskar att gå i skogen. En form av meditation.

Här trivs jag!

Vad gillar ni den vackra bakgrunden? Foton blir faktiskt bäst i skuggljus.

Ja nu har jag beundrat mig själv tillräckligt. Får nog skriva nåt djupare nästa gång. Nu ska jag susselulla (sova alltså).

Bamsekram!!!

3 Kommentarer

Hemma igen efter insamlingen

Ja nu har jag varit hemma några timmar efter insamlingen. Efteråt var jag helt speedad så mycket som jag har upplevt. Jag hämtade min bössa av vid Centrumkyrkan och jag fick en orange banderoll som det stod Världens Barn på. Sen föreslog dom att jag skulle gå längs med Sturegatan och Esplanaden. Men i början var det svårt. Blev lite uppgiven i början det var ingen som ville ge. Men många är nog stressade på Sturegatan eftersom det är en shoppinggata. Men på Esplanaden lossnade det. Sen gick jag längs Vegagatan och då kom det fram en gammal man som var lite alkoholiserad och han gav mig 3 kronor och han var så ledsen att hans mamma hade dött och han kramade om mig och jag kramade om honom. Och jag sa att idag har du gjort en bra gärning tänk på det. Och det skulle han göra. Ja varje krona behövs ju eller hur? Idag tänker jag på honom som var så givmild.

Sen fick jag lite kaffe och en rulltårtebit på cafeet på Centrumkyrkan. Dom var jättetrevliga som hjälpte till där. Sen fortsatte jag nästa pass och ställde mig utanför Coop Konsum och McDonalds och där gick det rätt så bra. Det var många barn som gav små enkronor och då tackade jag och sa att nu har du gjort dagens goda gärning och då log dom som små solar. Gulligt va? Ja så sa jag varje gång när nån gav pengar till Världens barn.

Träffade även en kändis IF Metalls ordförande Stefan Löfven och han  gav 10 Euro. Jag tycker faktiskt att han är bra fackordförnde och han kommer ofta med konstruktiva ideer så det var roligt att han gav pengar.

Sen stoppad jag själv en massa kronor i bössan som jag har sparat så att det skramlade ordentligt.  Och sen köpte jag en jättefin bok som heter Noveller för Världens Barn för 145 kronor. Både svenska och internationella författare. Tex Anton Tjechov med novellen Ljusstakarna. Så här i Nobelpristider så kan det ju vara kul att fördjupa sig i god litteratur.

Lämna kommentar

Världens Barn

Imorgon lördag ska jag åka till Centrumkyrkan i centrala Sundbyberg och hämta min bössa för Världens barn och samla in pengar. Lite nervöst, har aldrig gjort det förut men jag får väl lägga på charmoffensiven och vara glad och trevlig. Varje krona behövs ju! Det var tydligen ont om folk i Sundbyberg så jag ska börja 12.30 och jag får köra flera pass om jag vill. 

De här bilderna har jag hämtat från SOS-Barnbyars hemsida.

Se länken:  http://www.sos-barnbyar.se/stod-oss/skank_pengar/varldensbarn/Pages/default.aspx

Novellerna kan man köpa för 145 kr (320 sidor) på www.noveller.org

Lämna kommentar

Bilder från vandringsled i Hackefors, Linköping

Hej mina vänner!

Jag ska försöka att skriva lite tillbakablickar från i somras så ni vet vad jag gjorde. I somras den 25: juli så gick jag och Mikael på en liten vandringsled i skogen utanför Hackefors. Jag är ju galen i vandringsleder. Det var en underbar dag på sommaren. Dom här bilderna kan ni titta på i vinter när det är snöslask och kallt.

En slingrande grusväg utanför Hackefors i Linköping: Vackert eller hur? Mamma tycker att jag ska måla detta motiv nån gång. Det ska jag försöka med.

Jag trivs ju bäst under en gran eftersom jag ju är jordnära.Ha ha. Här tänker jag på min farfar när vi gick och inspekterade granarna på hans gård Solbacken där jag var ofta när jag var liten.

Här står Mikael längs med vandringsleden och är väldigt koncentrerad. Han tar foton med sin älskade Iphone.

Här är en fin bild som Mikael har tagit på mig när vi gick i skogen. Söt va?

Lämna kommentar
Annonser:
Reparera iPad
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet