Annons:
 
 

Våren är här!

Att söka om sitt eget jobb!

http://www.expressen.se/nyheter/chaufforer-tvingas-soka-om-sina-jobb/

Skulle det vara någon nyhet? Det utsattes vi för redan 2008-2009, det var då jag och kollegan drog nitlotterna och fick jobben ingen ville ha. Men inte ens det visade sig vara säkert för nu är det dax igen, tom chefen har fått söka om sin tjänst och snart är det vår tur… hur det går beror själklart helt och hållet på vilka som blir chefer! Känner de inte oss och har egna medarbetare de arbetat ihop med så lär det inte vara vi som får behålla våra nuvarande jobb.

tvivel

Lämna kommentar

N-bank! Uppdaterat.

arg kärring

Ja förutom allt skit man kan läsa om i tidningarna och det faktum att det ständigt är fel på uppkopplingen eller att det inte går att få ut sina egna pengar som man dessutom betalar dyrt för att få ha på banken. Även det faktum att jag inte kan sätta in de kontanter jag t ex fått i julklapp eller födelsepresent eller pantat burkar ect är för jävligt av både N och andra banker… hemma kan jag varken ta ut min ev aktieutdelning från Sbank eller sätta in densamma på N.

Men deras senaste snedsteg är väl ändå över sans och vett… jag fick en överföring innan jul eftersom vi köpt en gemensam julklapp till mina föräldrar och det är inte något jag brukar fundera på, överföringar fungerar punkt slut. Vad gör Nordea?

Först gör de ett UTTAG den 17 december när insättningen gjordes, dagen efter sätter de först in MINA pengar och sedan gör de rättelsen på vilken jag sedan först får skulränta på och nu även ÖVERTRAKASSERINGSAVGIFT på 95:-

När jag  försöker ringa får jag varje gång sitta och knappa och svarar på automatiska frågor i flera minuter när de inte fattar vad man säger och sedan bli upplyst om att deras köplatser är slut så jag får ringa igen senare!!!!

arg

Vid mitt fjärde försök kom jag äntligen fram efter ca 6 minuter i kö men därpå fick jag upprättat mitt ekonomiska problem, kompenastion med en femma + biobiljetter för att jag inte kommit fram under förmiddagen samt att jag talade om det för dem… det skulle ha varit en störning i deras system såg hon på sin skärm när hon letade.

cigg1_76723502

 

Och så är jag fortfarande superduktig…. idag är det 9 månader och 1 vecka sedan jag slutade röka!

Lämna kommentar

Sen sist!

Grattis på födelsedagen!

Grattis på 24-årsdagen min fina viol Jenny!

Grattis även till underbara Vincent som blev 6 månader i söndags, tänk vad tiden rusar iväg.

Jag älskar er!

Längtar till i morgon då jag får komma och fira er. Puss och kram från mamma/mormor!

Lämna kommentar

Höstfärgat!

Trädrosor.

Vackra löv!

Vackra höst.

Rött, gult, grönt och skönt, just idag iaf!

Lämna kommentar

Kalas!

Paketdax!

Tårta från moster!

Vill hellre ha Ballerina.

 

Lämna kommentar

Grattis pojkar!

Grattis på 2-årsdagen Malcom

och grattis på 66-årsdagen Ralf!

Lämna kommentar

Senaste nytt!

Ja nu är det ju som jag redan berättat inte så ofta jag har tillfälle och tid att blogga. Det är ju så mycket enklare med Instagram när jag bara behöver min mobil och ett ögonblick att ta en bild på.

Men som en liten uppdatering lägger jag in några av de senaste bilderna från Instagram, plus en bild på lille Vincent som blev döpt den 2 september.

 Malcom och jag besökte mina morföräldrars grav, jag var och besökte andelshästen i Rikstravet, Quick Set och tränaren Sofie Svedin, när vi kom hem från Malmö blev vi inbjudna på fika hos J, U och Vincent och så kör jag några mysbilder som jag tagit under veckan som gått. :-)

1 Kommentar

Tack för det löftet!

Beställde en doppresent hos Babyrockers för ca 10 veckor sedan, leveranstid 6-8 veckor. Cirka 2 veckor före dopet fick jag följande mail:

”Ber verkligen om ursäkt för dröjsmålet. Vi fick in vår sändning i fredags och det visade sig att vår tillverkade skickade extra Don the Dragons istället för Lola the ladybug. Vi har en ny sändning som kommer in om fyra veckor.

Antingen kan ni byta ut er Lola mot inkommen Don the Dragon, Gonzo the GIraffe eller Charlie the Sheep, alternativt om ni orkar vänta på Lola i fyra veckor.”

Jag valde att byta för att hinna få presenten i tid och fick också följande svar:

”Don kommer innan den 2 september, vi får hem vår container imorgon torsdag. (Mailet tidigare berättade dock att den där containern redan anlänt)

Ber om ursäkt än en gång.”

Fick jag något? NEJ och inte har de besvärat sig med att svara på mina mail om var min vara blev av! Jag som hade tänk köpa något även till mitt andra barnbarn när det kom in andra saker där, men jag litar inte alls på företaget längre… trots de 250:- i kompensation för att varan från början var sen och fel.

Lola the Ladybug

Don the Dragon

Varken den ena eller den jag sen bytte till har ännu kommit fram! Tack så mycket för det!!!!!

1 Kommentar
Annonser:
reparera macbook
 
 
 
 
css.php
Hoppa till verktygsfältet