UHU-fäst vid dig!

header_uhu

Just nu buzzas UHU på Buzzador.

För stora som små projekt! UHU kan limma allt från en bit papper till metall, glas och trä. Som buzzador får du nu chansen att testa UHU Stic, UHU Magic Stic, UHU Twist & Glue Renature samt UHU Patafix − tre olika lim 
samt en häftmassa som tillsammans blir den perfekta kombinationen för pysselälskaren. Vi hoppas kunna bidra till extra motivation för att du ska ta tag i det där projektet du kanske så länge funderat på. Allra roligast blir det att skapa något tillsammans. Varför inte göra egna inbjudningskort till barnens kalas eller skapa något fint att dekorera barnrummet med? Med UHU-limmen får du garanterat ett bra och hållbart resultat.

#uhubuzz  #buzzador

Lämna kommentar

LdB oil Infused

 

header_ldb-960x490

Det låter som om det är något för mig!

#LdBbuzz #OilInfused #Buzzador

Lämna kommentar

Våren 2016 min familj!

Länge sen sist!

Snabbt mellanmål.

Instagram media by zoyababe - Snabbt, gott och nyttigt för människor på språng. #Naturallytastybuzz #semperglutenfritt #buzzador

Snabbt, gott och nyttigt för människor på språng.

#Naturallytastybuzz #semperglutenfritt #buzzador

Lämna kommentar

Våren är här!

Att söka om sitt eget jobb!

http://www.expressen.se/nyheter/chaufforer-tvingas-soka-om-sina-jobb/

Skulle det vara någon nyhet? Det utsattes vi för redan 2008-2009, det var då jag och kollegan drog nitlotterna och fick jobben ingen ville ha. Men inte ens det visade sig vara säkert för nu är det dax igen, tom chefen har fått söka om sin tjänst och snart är det vår tur… hur det går beror själklart helt och hållet på vilka som blir chefer! Känner de inte oss och har egna medarbetare de arbetat ihop med så lär det inte vara vi som får behålla våra nuvarande jobb.

tvivel

Lämna kommentar

N-bank! Uppdaterat.

arg kärring

Ja förutom allt skit man kan läsa om i tidningarna och det faktum att det ständigt är fel på uppkopplingen eller att det inte går att få ut sina egna pengar som man dessutom betalar dyrt för att få ha på banken. Även det faktum att jag inte kan sätta in de kontanter jag t ex fått i julklapp eller födelsepresent eller pantat burkar ect är för jävligt av både N och andra banker… hemma kan jag varken ta ut min ev aktieutdelning från Sbank eller sätta in densamma på N.

Men deras senaste snedsteg är väl ändå över sans och vett… jag fick en överföring innan jul eftersom vi köpt en gemensam julklapp till mina föräldrar och det är inte något jag brukar fundera på, överföringar fungerar punkt slut. Vad gör Nordea?

Först gör de ett UTTAG den 17 december när insättningen gjordes, dagen efter sätter de först in MINA pengar och sedan gör de rättelsen på vilken jag sedan först får skulränta på och nu även ÖVERTRAKASSERINGSAVGIFT på 95:-

När jag  försöker ringa får jag varje gång sitta och knappa och svarar på automatiska frågor i flera minuter när de inte fattar vad man säger och sedan bli upplyst om att deras köplatser är slut så jag får ringa igen senare!!!!

arg

Vid mitt fjärde försök kom jag äntligen fram efter ca 6 minuter i kö men därpå fick jag upprättat mitt ekonomiska problem, kompenastion med en femma + biobiljetter för att jag inte kommit fram under förmiddagen samt att jag talade om det för dem… det skulle ha varit en störning i deras system såg hon på sin skärm när hon letade.

cigg1_76723502

 

Och så är jag fortfarande superduktig…. idag är det 9 månader och 1 vecka sedan jag slutade röka!

Lämna kommentar

Sen sist!

Grattis på födelsedagen!

Grattis på 24-årsdagen min fina viol Jenny!

Grattis även till underbara Vincent som blev 6 månader i söndags, tänk vad tiden rusar iväg.

Jag älskar er!

Längtar till i morgon då jag får komma och fira er. Puss och kram från mamma/mormor!

Lämna kommentar
css.php
Hoppa till verktygsfältet