2020s hetaste raggsockor

Sveriges väder är minst sagt varierande och då är det viktigt att vara utrustad med såväl kosttillskott som de listade hos CBD olja för att hålla sig frisk och varm som kläder som tål alla sorts väder, detta då det också kan skifta snabbt. Om hösten, vintern och en bit in på våren kan det vara kallt och ruggigt. Vid dessa väder är det många som uppskattar att klä sig varmt i raggsockor, varma fötter värmer upp kroppen snabbt.

Raggsockor för alla

Idag finns det ett stort utbud av raggsockor, många klär sig i dem och de finns i många olika varianter för att det skall passa vid alla olika tillfällen. Det finns allt från grovstickade som tål lägre temperaturer till finstickade som kan användas vid högre temperaturer och vid festligare tillfällen.

Populära raggsockor

Fördelen med att det finns så många olika varianter av raggsockor är att de kan användas vid alla tillfällen och därmed behöver ingen vara kall om fötterna. Sockorna görs huvudsakligen av ullgarn då detta värmer gott och detta blandas vanligen med olika sorters syntetfiber. Beroende på temperaturen så är det materialet det är viktigt att se över för att sockan skall hålla önskad värme.

Finstickade raggsockor

De finstickade raggsockorna är väldigt populära för året och tillverkas i många heta modeller. De görs i ett tunnare garn vilket gör att de går att använda oavsett sko då de ej tar lika mycket plats runt fötterna. De finstickade raggsockorna finns i olika varianter och utföranden, det går även att köpa raggsockor online för att inhandla utefter önskemål om utseende.

Grovstickade raggsockor

Grovstickade sockor fortsätter att vara väldigt populära. Denna modell var den som först skapades och den tål låga temperaturer. Fördelen med en grovstickad socka är att det får plats en vanlig strumpa under den för att klara de allra lägsta temperaturerna. En grovstickad socka tar lite mer plats och kan behöva en storlek större i skor för att det skall vara så bekvämt som möjligt.

I bostäder där det drar kallt på golven vid kyligare temperatur är en grovstickad socka att rekommendera för att det ej skall bli kallt om fötterna. Med kalla fötter ökar risken att övrig kropp kyls ner.

Raggsockor med mönster

Att ha mönster på sina raggsockor är något som har blivit väldigt populärt. Sockorna kom först som enfärgade men idag finns det i alla möjliga olika mönster. En färgglad socka är de som är populärast och allra hetast för år 2018. Färgglada ränder och prickar pryder många fötter. Dessa finns både som fin- och grovstickade.

Långa raggsockor

Vad som också har blivit populärt för 2018 års fötter är högre raggsockor som sträcker sig upp på vaderna. En vanlig syn är att se sockor som går en bra bit över skorna. Detta är ett bra alternativ av socka för att värma kroppen ännu mer. Även på dessa högre sockor är det mycket färg som gäller; ränder, prickar, blommor och andra mönster.

Strumporna skall med fördel matcha resterande klädsel. Specialdesignade raggsockor går även att beställa från företag som tillverkar raggsockorna själva. Genom att köpa sockorna på internet så ökar utbudet och fler varianter av de populära sockorna kan inhandlas.